Nasıl iyi olacağım?

enfal86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
513
132
303
İstanbul
Önceki konumu okuyanlar bilir belki.. biri vardı konuştuğum bana kaba davranıyordu.en son bana rahat konuş demişti ve ben içimden gelenleri yazmıştım ona. Duygularımı, içimden geldiği gibi yazdım, 4 aydır konuşuyoruz Sevincini derdini benimle paylaş paylaşalım yazdım. Cevap olarak bana “Bayram şekerini de paylaşıyon mu, harçlığını da paylaş” deyip gülen emoji koymuş. Ben de yazdıklarımı görmezden geliyosun dedim ve beni aradı. Öyle bir bağırdı ki.. şok oldum. Laf sokmuşum ona, o zaman yüzüme söylicekmiş istemiyormuş lafı çeviriyormuş..
Sevmediğin şeyleri paylaş dediğimde onun kullanma kılavuzu mu varmış vs..tavrı o kadar kötüydü ki.. neye uğradığımı şaşırdım her şeyi yazamadım burda..o günden beri sesi çıkmadı, bari insanca kırdığını düşünür yazar dedim ama..
Kendimi iyi hissetmek için her şeyi yapıyorum öğretmenim ama evde olduğum için şuan sürekli elim telefona gidiyo. ama nbazen olmuyo.. sürekli takip ettiği kızlara bakıyorum umursamaması daha çok içime oturuyo.. en önemlisi duygularımı alaya aldı..tek istediğim neden bunca zaman konuştun, istemiyorsan adam gibi söylersin..
Ben nasıl iyi olacağım?

Hiç görüşmediniz dimi,konunuza baktımda ondan sordum:) görüşmediyseniz belki ondan umursamıyordur görüşmeden içinizdekileri söylemeseydiniz keşke :) görüştükten sonra bir şeyler tam otururdu sonra söylenirdi diye düşünüyorum ben..

Sadece zamana ihtiyacın var. Yelekten ceket çıkmz derdi bir arkadaşım öyle düşün onun malzemesi o kadarmış. hayat devam ediyor ve edecek....

Hiç görüşmediniz dimi,konunuza baktımda ondan sordum:) görüşmediyseniz belki ondan umursamıyordur görüşmeden içinizdekileri söylemeseydiniz keşke :) görüştükten sonra bir şeyler tam otururdu sonra söylenirdi diye düşünüyorum ben..
Bu süreçte görüşemedik hiç. Ama 4 aya yakın bi zaman konulunca ister istemez duygu oluştu. Ona da şöyle yazdım “ uzun zamandır konuluyoruz ben isterim ki daha fazla şey paylaşalım Sevinç’lerimizi derdimizi, istediğim zaman seni arayayım vs..”

Bayram şekeri ve harçlık muhabbeti kadar basit bi insan ya da çocuk mu desem bilemedim velhasıl o bu kadarMış işte dahası yok yani üzülmene değecek biri değil ..

Yani hiç görmediğiniz hiç bir şey paylaşmadığınız biri için bu kadar üzülmek bana çok anlamsız geliyor. Anlayabildiğim bir durum değil. İnsan hayatında yer işgal etmeyen biri için neden üzülür ki? Bu kadar mı sevmiyorsunuz kendinizi?

Yani hiç görmediğiniz hiç bir şey paylaşmadığınız biri için bu kadar üzülmek bana çok anlamsız geliyor. Anlayabildiğim bir durum değil. İnsan hayatında yer işgal etmeyen biri için neden üzülür ki? Bu kadar mı sevmiyorsunuz kendinizi?
Çok çabuk bağlanıyorum malesef ve bunun farkındayım..ama görmeden de olsa bu kadar zaman her gün konuştuğum kişiydi..
Kendini sevmek konusunda da çocukluktan bu yana sıkıntılarım var.. kendime daha çok değer verebilseydim bu kadar üzülmezdim

Madem böyle iyi niyetli, duygu dolu bir insansınız. Güçlü olun 🙂

Bu ruhsuz adamın sevinçlerini öğrenmektense, sokak kedilerine mama verin, çiçek yetiştirin, büyüklerinizi arayıp hayır duası alın ( Bunlar sevginin karşılığını sevgiyle cevaplayan şeyler)Umarım karşınıza düzgün biri çıkar.

Duygularınızı alaya aldıysa bu o kişinin şerefsizliğidir. Kötülük, yapanın yanına kâr kalmaz.

Elbet bir şekilde çıkar bu kul hakkı ondan da. Kalbinizi hırpalamayın.

Tecrübe: hayatta yapılan hatalar ve yenilen kazıkların birleşimidir. Bu olayda da ders olması açısından bir hayır vardır.

Madem böyle iyi niyetli, duygu dolu bir insansınız. Güçlü olun 🙂

Bu ruhsuz adamın sevinçlerini öğrenmektense, sokak kedilerine mama verin, çiçek yetiştirin, büyüklerinizi arayıp hayır duası alın ( Bunlar sevginin karşılığını sevgiyle cevaplayan şeyler)Umarım karşınıza düzgün biri çıkar.

Duygularınızı alaya aldıysa bu o kişinin şerefsizliğidir. Kötülük, yapanın yanına kâr kalmaz.

Elbet bir şekilde çıkar bu kul hakkı ondan da. Kalbinizi hırpalamayın.

Tecrübe: hayatta yapılan hatalar ve yenilen kazıkların birleşimidir. Bu olayda da ders olması açısından bir hayır vardır.
Teşekkür ederim yorumunuz için içimi ferahlattınız.. bu kadar üzülmemin sebebi de bu kadar duygusal olmam.. şunu çok iyi anladım ki adam kalbi değil bedeni seviyo ve ruhsuz..dünyamız başka..
Bu da tecrübe evet ve olmamasında da bir değil bin hayır arıyorum

Back
X