Önceki konumu okuyanlar bilir belki.. biri vardı konuştuğum bana kaba davranıyordu.en son bana rahat konuş demişti ve ben içimden gelenleri yazmıştım ona. Duygularımı, içimden geldiği gibi yazdım, 4 aydır konuşuyoruz Sevincini derdini benimle paylaş paylaşalım yazdım. Cevap olarak bana “Bayram şekerini de paylaşıyon mu, harçlığını da paylaş” deyip gülen emoji koymuş. Ben de yazdıklarımı görmezden geliyosun dedim ve beni aradı. Öyle bir bağırdı ki.. şok oldum. Laf sokmuşum ona, o zaman yüzüme söylicekmiş istemiyormuş lafı çeviriyormuş..
Sevmediğin şeyleri paylaş dediğimde onun kullanma kılavuzu mu varmış vs..tavrı o kadar kötüydü ki.. neye uğradığımı şaşırdım her şeyi yazamadım burda..o günden beri sesi çıkmadı, bari insanca kırdığını düşünür yazar dedim ama..
Kendimi iyi hissetmek için her şeyi yapıyorum öğretmenim ama evde olduğum için şuan sürekli elim telefona gidiyo. ama nbazen olmuyo.. sürekli takip ettiği kızlara bakıyorum umursamaması daha çok içime oturuyo.. en önemlisi duygularımı alaya aldı..tek istediğim neden bunca zaman konuştun, istemiyorsan adam gibi söylersin..
Ben nasıl iyi olacağım?
Sevmediğin şeyleri paylaş dediğimde onun kullanma kılavuzu mu varmış vs..tavrı o kadar kötüydü ki.. neye uğradığımı şaşırdım her şeyi yazamadım burda..o günden beri sesi çıkmadı, bari insanca kırdığını düşünür yazar dedim ama..
Kendimi iyi hissetmek için her şeyi yapıyorum öğretmenim ama evde olduğum için şuan sürekli elim telefona gidiyo. ama nbazen olmuyo.. sürekli takip ettiği kızlara bakıyorum umursamaması daha çok içime oturuyo.. en önemlisi duygularımı alaya aldı..tek istediğim neden bunca zaman konuştun, istemiyorsan adam gibi söylersin..
Ben nasıl iyi olacağım?