Nasıl iyi olurum

Özür dileyerek söylüyorum belden aşağısı ile pek ilgilenmedik.opme dokunma gibi şeyler

Yahu Allah'a tövbeni ettikten sonra kimin ne haddine senin bekaretini geçmişini sorgulamak . Haşa Allahtan daha yüce varlıklar mı bu insancıklar da kendilerinde bu haddi görüyor .

Kimseye hesap vermeyin . Artık kendinizden taviz vermeyi bırakınız . Yaşandı bitti . Geçmişe bakarak geleceğe yürünmez . Arkaya bakarken önünüzdeki daha derin çukura düşersiniz .

Tövbe demek günahından pişman olup bir daha tekrar etmemek ve onu kimseye anlatmamak dillendirmemek demektir . Boşverin Allah aşkına

Öncelikle taşlanacak, yargılanacak bir şey yok ortada. Şu “kullanıldım, hatalar yaptım, taşlanabilirim” düşüncesinden çıkarsanız mutlu olursunuz.

Doğru yada yanlış, her yaptığınızı sorumluluğunu alarak yaşıyorsunuz. Adamın hissettiğini boşverin. Siz o an mutlu oldunuz, huzurlu hissettiniz. O an hata değildi. Sizde onun size verdiği ilgiyi kendi mutluluğunuz için kullandınız. Neden kötü anlamlar çıkarıyorsunuz ki?

Ben sizden 10 yaş küçüğüm. Daha tecrübeli ve kimliğini oluşturmuş birisiniz bana göre. Lütfen dik durun. Önce kendi iç hesaplaşmanızdan galip çıkın ki başkaları sizi yargılayamasın.

Karşılıklı yaşadığınız bir şey için neden kendinizi sucluyorsunuzki zorla adam sizle bir şey yaşamadı sonuçta ...terk ettiği için pismansiniz yasadiginizdan yoksa pisman olmazdiniz.....olan olmuş tövbe eder yolunuza bakarsınız ..kimse sizin gecmisinizi bilmek zorunda değil ..bu erkekleride anlamak çok zor kendileri herhalti yiyip bakireyle evlenmek istemeleri o da ayrı bir konu

33 yaşındaki bir kadın sevişince neden kullanılmış oluyor?

Erkek ergenlikten itibaren her yaşta her koşulda sevişince kabul görürken, kadınlar neden hep yara alıyor?

İlgisine, sevgisine ihtiyaç duyduğunuz biriyle rızanızla sevişmişsiniz. Duygularınız denk değildi diye kullanılmış olmuyorsunuz. Sekse olan bakış açımız yanlış toplum olarak. Sadece bizim ülkeye özel bi durum da değil. Dünyanın pekçok yerinde kadınlar özgür değil. Hiçbir anlamda. Herkes seksi beden kullanma, ödünç alma, faydalanma olarak görüyor. Seks bir ifade şeklidir halbuki. Sevgiyi, ilgiyi veya en doğal haliyle arzuyu, kimi zaman nefreti bile ifade etmek için yapılır. Siz sevginizi ifade etmişsiniz. Kimse sizi kullanmadı.

Ne bileyim evleneceğim insan bilsin kandırmayayım hskkina gormeyeyim diye düşündüm.bakire biri ile evlenmek istiyordu.ama.anlatmayacagim artik kimseye.kendisinin eşi ölmüş sevgilileri ilede yaşamış ama benim yaşamamı kabullenemedi
Bezen dürüst olmanın,kimseye faydası yoktur
Unutma
Kandırmışlık değil ki bu
Cinsellik gayet normal birşey

Kiz ayni yaştayız ne kafana takıyorsun yaşa hayatini.

Yaşadıklarından pişman olma adam keyif aldiysa sende aldin . O yasadi sende yasadin.
O seni kullandi sende duygusal açlığın icin onu kullandin.

Niye ezik durumdaki senmissin gibi davraniyorsun ki. Dik dur karısında. Ustelik bekaretini de ona vermemissin. Versende birsey olmazdi sen istedikten sonra ne onemi var.

Sen ondan 10 kat degerlisin. Gecmisini sorgulayip yargılayan adamda senden uxak dursun.

Bize uzaktan hersey kolay gelir. Yalnizlik cok cok zordur bilirim . Hep insan kendine yüklenir. Ama yapma yapmamaya calis. Kendine iyi davran kimseyi ipleme.

Iste o zaman sana kul kole adamlar gelmeye baslar.

Bu konuyu açmak benim icin cok zor.eminimki laf olsun diye yorum yapacak,kendi iç hesaplaşmasını yapamadigi icin beni taşlıyacak, yada kınayıp beni gömecek insanlarda çıkacak ama buradaki çoğu arkadasin yorumları da iyi gelecek.bazi hanımlar gerçekten cok aklıbaşında fikir veriyor o yüzden açma gereği duydum bu konuyu.yaşım küçük degil 33 yaşındayım.kurmak istediğim guzel yuvayı kuramadım.son birkaç yıldır da cok sıkıntılar yaşadım maddi manevi.cok büyük boşlukta idim sevgiye ihtiyacim vardi.teselli bulmak icin yada kendimi aklamak icin demiyorum gerçekten vardı.sonra o çıktı karşıma.istemedim başlarda mazimde zaten buruk bir aşk hikayem vardı seviyorum dedi ısrar etti birgunde alnimdan öpüp sımsıkı sarıldı koklayarak hemde.icim eridi.nasil oldu bilmiyorum baglandım.ertesi gun başka gun tekrar dan derken defalarca görüştük ilk öpüşü yaşadığım tüm olumsuzlukları unutturdu.sonra devamı geldi görusmelerimizin.daha yakınlaşmaya başladık.bir kaç kez yuzeysel bisey ler yaşadık.ilk zamanlar boğulacak gibi oluyordum hatamdan dolayi ama sonraları alıştım.cinsel yönden zevk almıyordum soğukluk var anladığım kadarıyla ama öpüp kokluyordu ya dünyanın yükü omuzlarımdan kalkıyor gibiydi.sonra sonra benden uzaklasti.yakin arkadaşıma ilgisi olduğunu düşündüğüm andan sonrada iyice kopma noktasına geldik.hatta bitirdik.arada özledim yapamıyorum mesajları dışında görüşmedik.simdi benim tavirlarimi bahane ederek tamamen konusmayi kesti benden.aci çekmenin sebebi ayrılmamız degil ama ben cok pis kendimi kullandirttim.sevmedigi açık olan adama kullandirttim kendimi bedenimi.ve bu bu durumla baş edemiyorum.nasil atlatayım ne yapayım.bu adamla aynı is yerindeyiz beni her gördüğünde aklina geleceğim bu kızıda kullandım diye ben bu etiketi yada bu düşünceyi kafamdan nasil atacağım yardim edin.
Dipçe: ayrıldığım dönem karşıma eşi ölmüş biri çıktı. Çocukları vardi evlilik teklif etti.gecmisimi sorguladı biri oldu yüzeysel biseyler yaşadık dedim kabullenemedi ayrıldık.sevmemistim zaten mantık olarak yaklaşıyordum.coxuklar günahıma kefalet olur hemde geçmişim var bekar birinin günahına girmeyeyim diye ama artık hic kimseye anlatmayacağım.
Merhaba sevgili konu sahibi... Aranızda bazı şeyler yaşandı diye neden kullandırmış oluyorsunuz kendinizi ? O nasıl oluyor yani ? Karşılıklı yaşanmış, o anlık duygusal yanılsamalarınızın sonucu olmuş işte. Zorla olsaydı bile nedir bu kendini bırakmışlık, bu çocuklar günahımı affettirir dedim ifadeleri, bu kendinize düşmanlık neden ? Hata yapmışsınız doğrudur, evlilik yeminine ,bağlayıcılığına ve evliliğin derin bir söz oluşuna inanırım çünkü, bu bencesi işin. Ama telafisiz bir hata değil bu. Kendinizi affedin öncelikle. O fedakar, hislerine kapılmış, sevilmek kabul görmek, önemli hissetmek istemiş kız çocuğuna sarılın önce. Onu yüz üstü bırakmayın. İşiniz varmış , işinize verin kendinizi ,kendinizi iyi hissettirecek şeyler alın . Silkelenin bir güzelce...Bahar gelmiş. Hava çok güzel. Ve farz edelim ki evliydiniz bir kaç ay sonra boşandınız. Ne fark etti şimdi ? Boşanmakla uğraşacaktınız. Şimdi bekarsınız, genç bir kadınsınız, maaşınız işiniz var. Karşınıza edepsiz ,ucuz ve iki çocuklu bir adam çıktı ve onunla evlenmediniz, karşınıza bir kadına gözünü kırpmadan güven veren,söz veren,umut veren ve masumiyetiyle oynayıp ortada bırakan bir ş..siz çıktı, kurtuldunuz . Sevinin derim. Karşınıza iyi yürekli bir insan çıkarsa, gerçek sözler verirse şimdi bu hataları yapmadan, kendinizi en iyi şeylere layık görerek gayet de siz de evlenebilirsiniz. Evlilik bir başarı değil. Önce kendinizi tanıyın ve kişisel gelişiminize yoğunlaşın. Siz sevdiğinize dokundunuz sizi kullanan adama değil. Ancak böyle hataları her insan yapabiliyor. Duygularımız,algılarımız bizimle ne oyunlar oynuyor,daima... Yolunuza bakın , kendinizi ffedin,rahatlatacaksa tövbe edin ve günah çıkarmak adına saçma sapan adımlar atmayın. İki çocuklu sapıklarla evlenip namus temizleme eğilimi gibi.

Bu konuyu açmak benim icin cok zor.eminimki laf olsun diye yorum yapacak,kendi iç hesaplaşmasını yapamadigi icin beni taşlıyacak, yada kınayıp beni gömecek insanlarda çıkacak ama buradaki çoğu arkadasin yorumları da iyi gelecek.bazi hanımlar gerçekten cok aklıbaşında fikir veriyor o yüzden açma gereği duydum bu konuyu.yaşım küçük degil 33 yaşındayım.kurmak istediğim guzel yuvayı kuramadım.son birkaç yıldır da cok sıkıntılar yaşadım maddi manevi.cok büyük boşlukta idim sevgiye ihtiyacim vardi.teselli bulmak icin yada kendimi aklamak icin demiyorum gerçekten vardı.sonra o çıktı karşıma.istemedim başlarda mazimde zaten buruk bir aşk hikayem vardı seviyorum dedi ısrar etti birgunde alnimdan öpüp sımsıkı sarıldı koklayarak hemde.icim eridi.nasil oldu bilmiyorum baglandım.ertesi gun başka gun tekrar dan derken defalarca görüştük ilk öpüşü yaşadığım tüm olumsuzlukları unutturdu.sonra devamı geldi görusmelerimizin.daha yakınlaşmaya başladık.bir kaç kez yuzeysel bisey ler yaşadık.ilk zamanlar boğulacak gibi oluyordum hatamdan dolayi ama sonraları alıştım.cinsel yönden zevk almıyordum soğukluk var anladığım kadarıyla ama öpüp kokluyordu ya dünyanın yükü omuzlarımdan kalkıyor gibiydi.sonra sonra benden uzaklasti.yakin arkadaşıma ilgisi olduğunu düşündüğüm andan sonrada iyice kopma noktasına geldik.hatta bitirdik.arada özledim yapamıyorum mesajları dışında görüşmedik.simdi benim tavirlarimi bahane ederek tamamen konusmayi kesti benden.aci çekmenin sebebi ayrılmamız degil ama ben cok pis kendimi kullandirttim.sevmedigi açık olan adama kullandirttim kendimi bedenimi.ve bu bu durumla baş edemiyorum.nasil atlatayım ne yapayım.bu adamla aynı is yerindeyiz beni her gördüğünde aklina geleceğim bu kızıda kullandım diye ben bu etiketi yada bu düşünceyi kafamdan nasil atacağım yardim edin.
Dipçe: ayrıldığım dönem karşıma eşi ölmüş biri çıktı. Çocukları vardi evlilik teklif etti.gecmisimi sorguladı biri oldu yüzeysel biseyler yaşadık dedim kabullenemedi ayrıldık.sevmemistim zaten mantık olarak yaklaşıyordum.coxuklar günahıma kefalet olur hemde geçmişim var bekar birinin günahına girmeyeyim diye ama artık hic kimseye anlatmayacağım.
Sacmalama ya ne kadarda kendini gommussun boyle sanki erkekler anasinin ak sutu kadar helaline sakliyo kendini ya niye kullandirdim kelimesini kendine yakistiriyosun bak bastada dedigin gibi opup koklamasi hosuna gitmis yani seninde bedeninin istekleri var ve yasadin ona kalirsa sende onu kullandin ozamn degistirin ne olur bu zihniyeti kadinin zari var hicbisi yapamaz erkeklerinki yok herseyi yapabilir kadina haram erkege helal diye bi ayet inmedi niye kendinizi cocuklu bi adama yakistiriyosunuz inanin kolay degil baskasinin cocuguna anne olmak siz bunlari yasadiginiz icin lekelenmediniz bu dusinceyi atin kafanizdan ve lutfen yeni iliskilerinizde bu tarz seylerden bahsetmeyin ben bakir bi erkek gormedim bu devirde onun icin rahat olun hakkinizda hayirlisi neyse o olsun

Once kendinizle barisin. Beden sizin hayat sizin. Kaldi ki kendi isteginizle biseyler yasamissiniz. Adam zorla saldirmamis ki. O zaman kullanilmak diyemeyiz. Karsilikli bir riza var cunku. Bir de size tavsiyem bundan sonra hayatiniza girecek adama gecmisle ilgili bisey anlatmayin. Ne munasebet. Karsidaki size cok mu puri pak geliyor da sizin gecmisinizi sorguluyor? Hadsizlik.

Peki ben kullanılmanin acısını nasil atlatacağım.inanip güvendiğim icin kendimi affedemiyorum.bu kadar mi aptaldım.baska sebeblerden ayrılsaydık tövbemi eder bağışlanmanın ümidiyle yaşardım ama adam tarafından kullanırdım.oynadi gitti.gururum incindi.psikologa gittim kayıt yaptiramadim.recetesiz ilaç verdi almadım.uyusmak istemiyorum diye.ama kişiliğim bozuldu saygım kalmadi kendime.
Aptallıktan değil tamamen duygusal boşluktan belkide o anki yalnızlıktan ve adamın yalan yere oynadığı sevgi gösterilerinden böyle oldu kendini suçlama sakın.herkesin başına her an gelebilecek birşey. Birdahada hiçkimseye birşey anlatma

Yaşadığın cinsellik sadece seni ilgilendirir kimseye anlatmak zorunda değilsin zaten.
Pişmansan şöyle düşün sen de onu kullandın. Sevgiye ihtiyacın vardı ve o boşlukta da o gösterdi bunu sana.
Değiştirebiliyorsan işyerini değiştir, yapamıyorsan da bir psikologtan yardım al. Genç değilsin insanın hayatta iyi kötü herşeyi yaşayabildiğini bilmen gerekir.

Back
X