Bu konuyu açmak benim icin cok zor.eminimki laf olsun diye yorum yapacak,kendi iç hesaplaşmasını yapamadigi icin beni taşlıyacak, yada kınayıp beni gömecek insanlarda çıkacak ama buradaki çoğu arkadasin yorumları da iyi gelecek.bazi hanımlar gerçekten cok aklıbaşında fikir veriyor o yüzden açma gereği duydum bu konuyu.yaşım küçük degil 33 yaşındayım.kurmak istediğim guzel yuvayı kuramadım.son birkaç yıldır da cok sıkıntılar yaşadım maddi manevi.cok büyük boşlukta idim sevgiye ihtiyacim vardi.teselli bulmak icin yada kendimi aklamak icin demiyorum gerçekten vardı.sonra o çıktı karşıma.istemedim başlarda mazimde zaten buruk bir aşk hikayem vardı seviyorum dedi ısrar etti birgunde alnimdan öpüp sımsıkı sarıldı koklayarak hemde.icim eridi.nasil oldu bilmiyorum baglandım.ertesi gun başka gun tekrar dan derken defalarca görüştük ilk öpüşü yaşadığım tüm olumsuzlukları unutturdu.sonra devamı geldi görusmelerimizin.daha yakınlaşmaya başladık.bir kaç kez yuzeysel bisey ler yaşadık.ilk zamanlar boğulacak gibi oluyordum hatamdan dolayi ama sonraları alıştım.cinsel yönden zevk almıyordum soğukluk var anladığım kadarıyla ama öpüp kokluyordu ya dünyanın yükü omuzlarımdan kalkıyor gibiydi.sonra sonra benden uzaklasti.yakin arkadaşıma ilgisi olduğunu düşündüğüm andan sonrada iyice kopma noktasına geldik.hatta bitirdik.arada özledim yapamıyorum mesajları dışında görüşmedik.simdi benim tavirlarimi bahane ederek tamamen konusmayi kesti benden.aci çekmenin sebebi ayrılmamız degil ama ben cok pis kendimi kullandirttim.sevmedigi açık olan adama kullandirttim kendimi bedenimi.ve bu bu durumla baş edemiyorum.nasil atlatayım ne yapayım.bu adamla aynı is yerindeyiz beni her gördüğünde aklina geleceğim bu kızıda kullandım diye ben bu etiketi yada bu düşünceyi kafamdan nasil atacağım yardim edin.
Dipçe: ayrıldığım dönem karşıma eşi ölmüş biri çıktı. Çocukları vardi evlilik teklif etti.gecmisimi sorguladı biri oldu yüzeysel biseyler yaşadık dedim kabullenemedi ayrıldık.sevmemistim zaten mantık olarak yaklaşıyordum.coxuklar günahıma kefalet olur hemde geçmişim var bekar birinin günahına girmeyeyim diye ama artık hic kimseye anlatmayacağım.