Merhaba hanımlar. Dün eşimle bir sorun yaşadık acaba fazla mi üzerine gittim bilmiyorum bana bir fikir verebilir misiniz?
Esim bana sormadan söylemeden maddi konularda başına büyük davranır. O calisiyor ben çalışmıyorum. Maddi durumumuz iyi olmamasına rağmen sağda solda cok para kaybettik. Kimini borc verdi alamadi kimini şans oyunlarında kaybetti vs. Hepsini benden gizli yaptı fikrimi sormadı ama sonuçlarına beraber katlandık hatta ben katlandım çoğu zaman cimriligine parasizligima ısyan ettim kavga ettik ama hep sabrettim. Neyse konumuza dönelim. Artık senden habersiz bisey yapmam diyen esim yıllar sonra dün birisine arabimizi ödünç vermis binsin diye. Ihtiyacı olan birisi is arkadaşı. Bu arada bizim iki arabamız var. Ben dün öğrendim tesadüf. Bana gelipte hayatım o aracı kullanmıyoruz x kisisininde ihtiyacı var bir süreliğine o binsin dese ben zaten tamam derdim. Ama demedi. Benden habersiz is yapmis oluyor yine. Bende neden bana soylemedin dedim oda cok yoğundum dalgindimis yerinde benden isteyince bir anlık verdim sana sormak aklıma hic gelmedi dedi. Bu kadar. Bende arabayı verip vermemem sorun değil bana sormadan is yapman dedim ve ona derdimi anlatamadığım icin bağırdım agladim dediki oda bunda bisey yok abartma soralım annene bak oda bana hak vercek dedi. Bende öyle olmaz sadece benim annemi babamı aramak yerine seninkileride arayalım o zaman dedim ve herkesi aradim hepside bana hak verdi ona kızdılar daha öncede mimli olduğu icin. Sonra anladı bu alla alla dedi. O zaman bir ışık yandı kafasında demekki haber vermeliymişim ben böyle düşünmüyorum bilemedim dedi. Öpüp ozur diledim ama ben içimde onu affedemedim. Sorun beni para mal eşyalarına dahil etmemesi siz hakki tanımaması. Ona desek asla boyle bisey yok ben eziklik psikoloji yapıyormuşum kendime. Ama o boyle hissettiriyor ve davranıyor bana gorede. Bu arada o arabayı verdiği kişide bize kredi cekti biz cekemiyorduk biz borçlarımızı ödedik. Ama krediyi düzenli ödüyoruz oderizde o kişiyi mahdur etmeyiz. Yorumlariniz nedir