• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle tartismamizda kim hakli

Çok abartmışsınız ben sizi haksız buldum araba sizin değilse sormasına da gerek yok bence
Bir de kavga ettik ama hep sabrettim dediniz ya onu anlamdım hem kavga edip hem nasıl sabır göstermiş oldunuz. O arada başka durumlar da mı yaşandı

Son düzenleme:
Sizin için demiyorum ama alınmayın çoğu ev hanımına erkek maddi durumlarını paylaşmadığı gibi hiç bilgi de vermez
Yani şuda anlamana gelmex çalışan hanım kendi ezdirmiyor da anlamına gelmez ki çalışanlarında bşr kısmı erkeğine parayı kaptırmış durumda, cebinde 100tl parası çıkmaz

BENDE BU anne babaya sormayı anlamıyorum siz ilk önce bir aile olun kendi sorunlarınızı kendiniz çözün.. İnsanları ne strese sokuyorsunuz

Merhaba hanımlar. Dün eşimle bir sorun yaşadık acaba fazla mi üzerine gittim bilmiyorum bana bir fikir verebilir misiniz?
Esim bana sormadan söylemeden maddi konularda başına büyük davranır. O calisiyor ben çalışmıyorum. Maddi durumumuz iyi olmamasına rağmen sağda solda cok para kaybettik. Kimini borc verdi alamadi kimini şans oyunlarında kaybetti vs. Hepsini benden gizli yaptı fikrimi sormadı ama sonuçlarına beraber katlandık hatta ben katlandım çoğu zaman cimriligine parasizligima ısyan ettim kavga ettik ama hep sabrettim. Neyse konumuza dönelim. Artık senden habersiz bisey yapmam diyen esim yıllar sonra dün birisine arabimizi ödünç vermis binsin diye. Ihtiyacı olan birisi is arkadaşı. Bu arada bizim iki arabamız var. Ben dün öğrendim tesadüf. Bana gelipte hayatım o aracı kullanmıyoruz x kisisininde ihtiyacı var bir süreliğine o binsin dese ben zaten tamam derdim. Ama demedi. Benden habersiz is yapmis oluyor yine. Bende neden bana soylemedin dedim oda cok yoğundum dalgindimis yerinde benden isteyince bir anlık verdim sana sormak aklıma hic gelmedi dedi. Bu kadar. Bende arabayı verip vermemem sorun değil bana sormadan is yapman dedim ve ona derdimi anlatamadığım icin bağırdım agladim dediki oda bunda bisey yok abartma soralım annene bak oda bana hak vercek dedi. Bende öyle olmaz sadece benim annemi babamı aramak yerine seninkileride arayalım o zaman dedim ve herkesi aradim hepside bana hak verdi ona kızdılar daha öncede mimli olduğu icin. Sonra anladı bu alla alla dedi. O zaman bir ışık yandı kafasında demekki haber vermeliymişim ben böyle düşünmüyorum bilemedim dedi. Öpüp ozur diledim ama ben içimde onu affedemedim. Sorun beni para mal eşyalarına dahil etmemesi siz hakki tanımaması. Ona desek asla boyle bisey yok ben eziklik psikoloji yapıyormuşum kendime. Ama o boyle hissettiriyor ve davranıyor bana gorede. Bu arada o arabayı verdiği kişide bize kredi cekti biz cekemiyorduk biz borçlarımızı ödedik. Ama krediyi düzenli ödüyoruz oderizde o kişiyi mahdur etmeyiz. Yorumlariniz nedir
Olaya bişey diyemem de hadi arayalım anneni yok olmaz sizinkileri de nedir yahu?

Cocuk gibi neden herkesi arayip anlattiniz acaba kendi aranizda halledemiyomsunuz cocuk degilsiniz kocaman insanlarsiniz ve abartmissiniz

Merhaba hanımlar. Dün eşimle bir sorun yaşadık acaba fazla mi üzerine gittim bilmiyorum bana bir fikir verebilir misiniz?
Esim bana sormadan söylemeden maddi konularda başına büyük davranır. O calisiyor ben çalışmıyorum. Maddi durumumuz iyi olmamasına rağmen sağda solda cok para kaybettik. Kimini borc verdi alamadi kimini şans oyunlarında kaybetti vs. Hepsini benden gizli yaptı fikrimi sormadı ama sonuçlarına beraber katlandık hatta ben katlandım çoğu zaman cimriligine parasizligima ısyan ettim kavga ettik ama hep sabrettim. Neyse konumuza dönelim. Artık senden habersiz bisey yapmam diyen esim yıllar sonra dün birisine arabimizi ödünç vermis binsin diye. Ihtiyacı olan birisi is arkadaşı. Bu arada bizim iki arabamız var. Ben dün öğrendim tesadüf. Bana gelipte hayatım o aracı kullanmıyoruz x kisisininde ihtiyacı var bir süreliğine o binsin dese ben zaten tamam derdim. Ama demedi. Benden habersiz is yapmis oluyor yine. Bende neden bana soylemedin dedim oda cok yoğundum dalgindimis yerinde benden isteyince bir anlık verdim sana sormak aklıma hic gelmedi dedi. Bu kadar. Bende arabayı verip vermemem sorun değil bana sormadan is yapman dedim ve ona derdimi anlatamadığım icin bağırdım agladim dediki oda bunda bisey yok abartma soralım annene bak oda bana hak vercek dedi. Bende öyle olmaz sadece benim annemi babamı aramak yerine seninkileride arayalım o zaman dedim ve herkesi aradim hepside bana hak verdi ona kızdılar daha öncede mimli olduğu icin. Sonra anladı bu alla alla dedi. O zaman bir ışık yandı kafasında demekki haber vermeliymişim ben böyle düşünmüyorum bilemedim dedi. Öpüp ozur diledim ama ben içimde onu affedemedim. Sorun beni para mal eşyalarına dahil etmemesi siz hakki tanımaması. Ona desek asla boyle bisey yok ben eziklik psikoloji yapıyormuşum kendime. Ama o boyle hissettiriyor ve davranıyor bana gorede. Bu arada o arabayı verdiği kişide bize kredi cekti biz cekemiyorduk biz borçlarımızı ödedik. Ama krediyi düzenli ödüyoruz oderizde o kişiyi mahdur etmeyiz. Yorumlariniz nedir
kimsenin malını mümkün mertebe emanet almam kendiminkini de vermem (çok önemli bir şey olmadıkça).ama adam size güvenip zor zamanınızda kredi çekmiş ben bu devirde babama çekmem, o bir istisnadır demekki aranızda o kadar güven var.abartmışsınız.eski olaylar bitmiş gitmiş şeyler affettiyseniz gün yüzüne çıkartmayacaksınız.
bir de anaokulunda bile velileri araya katmayıp çocuklara kendi sorunlarını kendileri çözdürüyorlar orda seri saçmalamışsınız , amerikan başkanına kadar herkesi devreye soksaydınız böyle bişey için sülale az olmuş? :işsiz: maddi durumunuz iyi değil ama tek maaş iki araba falan değişikmiş.

Sizi yok sayarak davranmasını, problemlerinize akrabaları karıştırmanız saçmalığını, iş çirkinleştikten sonra öpüşüp barışmanız kapatmıyor bence. İletişiminiz hiç sağlıklı değil.
Ayrıca çalışıp ayaklarınızın üzerinde durun, maddi gücünüzle birlikte özgüveniniz de artacak buna emin olun.

Eşiniz de anladıgım kadarıyla benim eşim gibi. Benimki dar zamanımızda gider başkalarına borç verir ben kızınca da demek ki zamanında onun bana iyiliği dokunmuş ki bende yardım ediyorum derdi ama kızardım ben çünkü elinde olduğunda git yardım et sen zor durumda kalacaksan ne anlamı kaldı başkasından istesin. Haber vermeyince de delirirdim. Sizi adam yerine koymamasını da ancak siz elde edebilirsiniz. Ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır bilemem ama ben hep dozunda olmak kaydıyla ( tamam bazen dozunu kaçırıyor olabilirim 😂) psikolojik baskı yaparım. Eşim şimdi benden habersiz birine para vermeyi geç sakız bile alamaz. Herşeyi mutlaka bana sorar🤪 evde paralar dahil herşey benim kontrolüm altında 👍🏻 Herşey sizin elinizde

Karşılıklı bir iyilik yapmış .. üzerine yapacak halı yoksa bırak kullansın bir süre .

Samimi arkadasiymis lazim olmus istemis, esiniz kendisine kredi ceken adama dur bi hanima sorayim dese karsidaki adam icinden ne derdi acaba? Bu durumda esiniz kotu bisey yapmamis yine de ozurde dilemis bence buyutmeyin. Her olayda sulalenin haberi olmasi ilerde sizin icin iyi olmaz her isinize herkes karisir baska dertlerle ugrasirisiniz benden demesi

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum fikirleriniz icin. Güzelce dün akşam konuştuk karşılıklı hatalarımızı konuştuk ikimizde gereken dersleri aldık. Bende sizlerin fikirleri doğrultusunda geri adım attim daha sakin ve baskıcı tavrından vazgeçicem. Aileleri bundan sonra asla karistirmayacagiz 3n buyuk hatayı orda yaptik biliyoruz bi anlık inatla. Konuma artik yorum yapmazsanız sevinirim. Konum kapanmıştır. Tekrar teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız icin sevgili kk hanımları seviyorum hepinizi.

Böyle ufak meseleleri nasıl aile dışına çıkaracak kadar buyutebiliyorsunuz. Anneleri babaları aramak falan bilemedim. Ve evet anlik vermiş olabilir sorsa daha iyiydi ama sizin için kredi çekmiş arkadaşına da bir dakika karıma sorayım diyememiş olabilir. Bu çok normal. Bu arada kişilerin ödeme güçlerine göre kredi çekme limitleri var. Belki ödeyerek onu mağdur etmediniz ama borç bitene kadar o kadarlik limit kullandınız. Kısaca ortada büyütülecek sorun yok

Bence adam haklı

Bir de aileleri bulaştırmayın ne olursa olsun

Yüz yüze araba isteyene hem de iki araba varken eşime sorayım denmez hele adına kredi vs çeken adama

Gelince size anlattıysa sıkıntı yoktur

Siz su esini zorla haraca baglayan kadin degilmisiniz

Nedir bu adamin sizden cektigi..

Back
X