- 10 Ekim 2018
- 1.638
- 1.466
- 83
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katılıyorum ben temizliğe çok önem veririm mesela. Tırnakları kulakları temiz mi diye çaktırmadan bakmıştımYakışıklılık şart değil bi insan size sempatik geliyorsa yeterli bence. Ki sempatiklik konuşma yürüme tavır her şeyin toplamıdır. Mesela bir arkadaş, sarışın mavi gözlü yapılı Allah var yakışıklıydı ama aynı ortamda 30 dk birlikte kalanın farkettiği korkunç saçma esprileriGülüşü
Herkese yavşıyormuş gibi tavrı...
Şimdi biz bu çocuğa yakışıklı diyebiliyor muyuz
Siz eğer aklınızda evlilik varsa tanışın tanıyın değerlendirin olursa olur olmazsa şart değil. Ama siz birini sevdikten beğendikten sonra ailenizin “çirkin bu” demesinin bir kıymeti yok
Evet haklısınız .Benim için yakışıklılık çok önemli değil ama temiz olması giyimine dikkat etmesi kibar olması daha önemli aslında:)
Canım benim diğerleri zaten gelip geçici emin olEvet haklısınız .Benim için yakışıklılık çok önemli değil ama temiz olması giyimine dikkat etmesi kibar olması daha önemli aslında:)
Öyle yapayım sagolun kızlarTelefondan tanışma instagramdan eklesme. Ilk görüşme yani ilk tanışma kesinlikle yuz yuze olsun beni dinle ben cok tecrubeliyim.
Evliyim.
Oyle olsun. Sonra oglan tanistiniz ya hani
O arkadasina mesela sey der kesin numarası ne nilsu nun
Arkadasin desin ki
Bi dakika sorayim vermek istiyecekmi
Guyaa sana sorsun iste :)
Sonra sordum Nilsu ya numarasi da bu diyip cocuga versin
O.zaten sana mesaj atar oyle gelisir.
Tabi hoşlanirsan cocuktan
![]()
Tamam canım teşekkür ederim :)Yuzyuze tanis. Instagramdan whatsaptan konusmaya başlama. O arkadaşın sizi bir araya getirsin,ama bir araya getirme şekli şöyle olsun.
Desin ki nilsuyla seni bi araya getircem. Ama kızın haberi yok, ben ona söylemedim. Bir arkadaşım var seni begendi diye. Ben nilsuyla bir cafeye gidicem. O ara sana mesaj atarım oyle gelişir.
Senin haberin yokmuş gibi olsun.
Çok teşekkür ederimHErkesin durumu kendine benimki de telefondan olmuştu ilk bu tarz şartlar koymayın yaşınız küçük değil neyi isteyip neyi istemediğinizi biliyorsunuz sonuçta... bir insan tanımaktan zarar gelmez olumlu olursa gerisini o zaman düşünürsünüz her şeyi bir anda düşünmeyin niyetiniz iyi olsun .. hayırlısı olsun sizin için
Rica ederim canım:)Tamam canım teşekkür ederim :)
Bende aniden tanıştım görmüş haber göndermiş mantığıma uydu iki buçuk ay içinde evlendik 28 yaşındayım belki o yüzden çok beklemedik ama çok mutluyum ailesi kendisi çok iyiler pişman etmedi beni tabi ki mantığına uysun ama duygu da önemli için ısınsın ailelerin söylediklerini takmazsın merak etme ☺Kızlar çok baskici bir ailem.var önce bunu söyleyeyim.Gecen sene bir arkadaş im çok samimi değiliz durumunda beraber foto paylaşmıştı.Onun bir arkadaşı görmüş beğenmiş . Ben öğretmenin doguda 26 yasindayim.Begenen kişi de 29 yasinda subay .Biraz askerlere karşı on yargım var eski sevgilimden dolay i o yüzden istemedim.Arkadasim halen o çocuğun beni sorduğunu ben istersem tanışmak istediğini söylüyor . Aynı memleketteyiz bu adamla.Calsitigimiz şehirler ikimizinde farkl i.Bayramda gelicekmis memlekete bende tanismaknistiyorum .Ama ailem ne tepki gösterir bilemiyorum.Bir de uzaktan sadece telefonla tanınır mi bi insan.Aileme söylersem bile eğer ki durum olumlu olursa ekim gibi doğu ya benim yaşadığım şehre geleceğini söylemiş çocuk. 15 tatilde de aileler tanışır demiş.Sizce bu şekilde tanışmakla bi insan tanınıp evlenebilir mi? Bir de yanlış anlamayın kızlar gorece olarak o çocuğa göre güzel bi bayanim.Cocuk biraz kısa ve zayıf . Dış görünüş çok önemli değil içi iyi olsun ama fikrinizi almak istedim çirkin de olsa mutlu olabilir miyim(lütfen burayı yanlış anlayip da taşlamayın sadece ailenizle tanistirdiginizda eşinize çirkin denildiğinde ne demek gerekiyor tepkinizi ogrenmek istedim yoksa ben ici iyi olsun istiyorum )