Nasil karar verip evlendiniz?

Kizlar konuda bahsettiğim çocukla tanıştım. Çok olumlu gect i. Kendimi çok huzurlu hissettimyaninda .Bir hafta kadar burada bulusucaz müsait oldukça ama ondan sonrası telefonla devam edicek eğer olumlu olursa .Böyle devam ederse sonuçta yuz yuze gördüm devamı telefonda olursa yeterince tanıyabilir miyim sizce?

Bu işlerin sizcesi bizcesi yok :))
İki yıl birlikte yaşadım evlenmeden önce yine de tam anlamıyla tanıdığımı söyleyemem
Biraz baht işi bunlar, dene bakalım şansını, hakkında hayırlısı olsun :))

Bu işlerin sizcesi bizcesi yok :))
İki yıl birlikte yaşadım evlenmeden önce yine de tam anlamıyla tanıdığımı söyleyemem
Biraz baht işi bunlar, dene bakalım şansını, hakkında hayırlısı olsun :))
Teşekkür ederjm

emin olun aynı evin içinde yaşamadan kimse kimse tam anlamı ile tanıyamıyor , bende eşimi ailem ile tanıştırdığımda herkes dış görünüşü için bir dünya laf etti , bende dış görünüşünü zaten gördüğümü bana kişiliği karakteri vs... bunlar ile ilgili benim görmediğim birşey var ve ben yanlış tanıyor isem bunu söyleyin ozaman vaz geçerim vs.. demiştim ben ailem ne önümde nede arkamda yanımda olsun isterim herzaman o yüzden güzellikle olması taraftarıydım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Kızlar çok baskici bir ailem.var önce bunu söyleyeyim.Gecen sene bir arkadaş im çok samimi değiliz durumunda beraber foto paylaşmıştı.Onun bir arkadaşı görmüş beğenmiş . Ben öğretmenin doguda 26 yasindayim.Begenen kişi de 29 yasinda subay .Biraz askerlere karşı on yargım var eski sevgilimden dolay i o yüzden istemedim.Arkadasim halen o çocuğun beni sorduğunu ben istersem tanışmak istediğini söylüyor . Aynı memleketteyiz bu adamla.Calsitigimiz şehirler ikimizinde farkl i.Bayramda gelicekmis memlekete bende tanismaknistiyorum .Ama ailem ne tepki gösterir bilemiyorum.Bir de uzaktan sadece telefonla tanınır mi bi insan.Aileme söylersem bile eğer ki durum olumlu olursa ekim gibi doğu ya benim yaşadığım şehre geleceğini söylemiş çocuk. 15 tatilde de aileler tanışır demiş.Sizce bu şekilde tanışmakla bi insan tanınıp evlenebilir mi? Bir de yanlış anlamayın kızlar gorece olarak o çocuğa göre güzel bi bayanim.Cocuk biraz kısa ve zayıf . Dış görünüş çok önemli değil içi iyi olsun ama fikrinizi almak istedim çirkin de olsa mutlu olabilir miyim😄😂 (lütfen burayı yanlış anlayip da taşlamayın sadece ailenizle tanistirdiginizda eşinize çirkin denildiğinde ne demek gerekiyor tepkinizi ogrenmek istedim yoksa ben ici iyi olsun istiyorum )
Ben bunu anlamıyorum gerçekten . Eşiniz boylu poslu yakışıklı olunca bu bir mutluluk garantisi mı?
Eğer siz eşinizi severseniz onunla mutlu olabilirseniz yani siz eşinize sahip çıkarsanız aileniz başkaları tek laf etmeye cesaret edemez kimse.
Benim eşim de subay . Eğer yeni sistem milli savunma üniv. Değil de şu eski harp okullarından mezun olmuşsa çok kaliteli bir eğitimden geçiyorlar lisede giriyorlar ve bağımsız düşünme yaşama beverileri gelişkin. Eğitimleri sert , disiplinli ve kaliteli. Zorluklara alışkın oldukları için genel anlamda karakterleri sağlam olur. Tabiki istisnaları vardır. Mesleğe göre şu meslektekiler daha iyidir oburunden adam çıkmaz vs denilemez. Meslekleri zor gerekirse uzun süreler yalnız kalabilirsiniz. Yani demek istediğim benim eşim her zaman yanımda olsun her şeyi o halletsin diyen biri iseniz polis asker gibi mesleklere sahip insanlardan uzak durun. Sizin de her anlamda tek başına yaşama becerinizin gelişmiş olması lazım .
Gayet de tanışabilirsiniz kimse evlen diye kafanıza silah dayamiyor tanırsınız olmazsa yolları ayirirsiniz. Söz nişan vs konularında acele etmeyin derim

Önemli olan senin içinin ısınması gerisi boş, zaten nasip kısmetse ağzın dilin bağlanır derler henüz o mertebeye erişemedim ama tanı bence geri çevirme

Bence önce bir yüz yüze görüşün, konuşun. Sonra bu planlari yapın.bir insanı telefondan vs taniyamazsiniz. Sonra büyük hayal kırıklığı yasamayin

Bence önce bir yüz yüze görüşün, konuşun. Sonra bu planlari yapın.bir insanı telefondan vs taniyamazsiniz. Sonra büyük hayal kırıklığı yasamayin
Yüz yüze görüştüm . Olumlu gitti gibu 10 gün kadar burada buluşalım sık sık dedi.Gerisi 4 5 ay telefonla görüşebiliriz devam edersek ikimizin de izini yok çünkü.. Ciddi anlamda tanımak istiyorum dedu.Tek kafama takılan uzunca bir süre telefonda kinusucaz yani tanımak için yeterli olur mu

Kızlar çok baskici bir ailem.var önce bunu söyleyeyim.Gecen sene bir arkadaş im çok samimi değiliz durumunda beraber foto paylaşmıştı.Onun bir arkadaşı görmüş beğenmiş . Ben öğretmenin doguda 26 yasindayim.Begenen kişi de 29 yasinda subay .Biraz askerlere karşı on yargım var eski sevgilimden dolay i o yüzden istemedim.Arkadasim halen o çocuğun beni sorduğunu ben istersem tanışmak istediğini söylüyor . Aynı memleketteyiz bu adamla.Calsitigimiz şehirler ikimizinde farkl i.Bayramda gelicekmis memlekete bende tanismaknistiyorum .Ama ailem ne tepki gösterir bilemiyorum.Bir de uzaktan sadece telefonla tanınır mi bi insan.Aileme söylersem bile eğer ki durum olumlu olursa ekim gibi doğu ya benim yaşadığım şehre geleceğini söylemiş çocuk. 15 tatilde de aileler tanışır demiş.Sizce bu şekilde tanışmakla bi insan tanınıp evlenebilir mi? Bir de yanlış anlamayın kızlar gorece olarak o çocuğa göre güzel bi bayanim.Cocuk biraz kısa ve zayıf . Dış görünüş çok önemli değil içi iyi olsun ama fikrinizi almak istedim çirkin de olsa mutlu olabilir miyim😄😂 (lütfen burayı yanlış anlayip da taşlamayın sadece ailenizle tanistirdiginizda eşinize çirkin denildiğinde ne demek gerekiyor tepkinizi ogrenmek istedim yoksa ben ici iyi olsun istiyorum )

3-4 yılda bir doğu-batı taşınıp durmak istiyorsanız şansınızı deneyin :) Ama evliliğe karar vermeden önce bence belirli bir süre birbirinizi tanıyın. Ne meleklerin evlendikten hemen sonra şeytan olduğuna dair nice konular okuduk burada. Dikkatli olun.. Bir de kafanıza yatmıyorsa, başkalarının fikirleri ile ilerlemeyin. Büyük ihtimal arkadaşınız sizin aklınızı çeliyor bu çocukla ilgili.

daha birbirinizi tanımadan evliliği düşünüyorsunuz
doğru karar değil önce tanışın
sonra hayal kırıklığına uğramayın
dış görünüşü de ön yargılı davranmayın
ve biraz acelecisiniz
her şeyi zamana bırakın
birbiriniz tanıyın hal ve hareketlerinize bakın

Yüz yüze görüştüm . Olumlu gitti gibu 10 gün kadar burada buluşalım sık sık dedi.Gerisi 4 5 ay telefonla görüşebiliriz devam edersek ikimizin de izini yok çünkü.. Ciddi anlamda tanımak istiyorum dedu.Tek kafama takılan uzunca bir süre telefonda kinusucaz yani tanımak için yeterli olur mu
Bence görüşmek için fırsat yaratın. Birkaç görüşme üzerine sadece telefonla devam eden ilişki çok normal olmayabilir. İnsanlar uzaktayken ve yakındayken farklı hissedebilirsiniz. Aylarca telefondan romantik bir aşık olan adam birebir görüştüğünüzde tam bir öküze dönüşebilir. Ya da aynı şey sizin tarafınızdan da olabilir. İnsan psikolojisi değişik

Back
X