- 24 Ekim 2017
- 1.369
- 1.523
- 48
- 32
- Konu Sahibi yukselay57
yaş mühim değil de neden boşandığına iyice emin olmalısın bence... benimde eşimle aramda 9 yaş var. ama söz konusu biten bir evlilik varsa iyice kurcalaman lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmiş boşanmış olması bence problem değil.Neden diyecek olursan şu sebepten. Millet bakir bakire insanla evlenip ne oluyor ki ?Anlaşamayacaksan sen bekar hiç evlenmemiş biriylede anlaşamazsın hem hiçkimse boşanmak için evlenmez. Önemli olan bence hayata aynı pencereden bakabilmek.
Evlenmiş boşanmış olması bence problem değil.Neden diyecek olursan şu sebepten. Millet bakir bakire insanla evlenip ne oluyor ki ?Anlaşamayacaksan sen bekar hiç evlenmemiş biriylede anlaşamazsın hem hiçkimse boşanmak için evlenmez. Önemli olan bence hayata aynı pencereden bakabilmek.
Tanımanda fayda var.
Neden boşanmış? Bunu da irdelemelisin.
Zira, hep dediğimiz gibi, kimse iyi kocasını bırakmaz.
Ancak yaşı genç, belki cahillik ile yapılan bir evlilikti, belki gerçekten eşi ona uygun değildi ve ayrıldılar.
Bu ihtimal olabilir.
Fakat kitabın dışına bakarak hiç bir şekilde içeriğini bilmek mümkün değil.
İlgi alaka iyi ve güzel olabilir, ancak ilerde nasıl davranacağı daha mühim.
Evlenip boşanmış olması burada bir kıstas değil bence.
O yüzden iyi tart derim, iyi düşün, çoklu düşünerek değerlendir.
Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim.
Fakat iş yerinde oluşan bu tarz duygusal durumlarda temkinli davranmakta fayda var.
Kötü tecrübelere sebebiyet vermemesi için.
Bu açıdan da iyi düşünün derim...
Neden boşandığını iyi araştır derim.
En önemli konu bu.
yaş mühim değil de neden boşandığına iyice emin olmalısın bence... benimde eşimle aramda 9 yaş var. ama söz konusu biten bir evlilik varsa iyice kurcalaman lazım
başından boşanma geçmediyse bunu anlaman zor. hiç bir kadın kolay kolay mutlu olduğu evliliği yıkmaz. gül gibi kocayı bırakmaz. yuvasını dağıtmaz. günümüzde biten evliliklerin açık ara farkla bitme sebebi erkek.
ben kendi adıma konuşayım. eski eşimin evleneceği kadına şimdiden çok acırım.
Canım elhamdülillah başımdan boşanma geçmedi. Mesajını tam anlayamadım.Ben boşanan insanlara farklı gözle bakmıyorum ki kimse diyorum boşanmak için evlenmez diyorum.Ayrıca hiçkimse mükemmel değil.Rabbim herkese birlik beraberlik versin.
boşanmış olması. neden boşanmı
kimse boşanmak için evlenmiyor sözüne katılıyorum evet. ama boşanma erkek yüzünden bittiyse erkeğin 2. evliliğinde de çok değişeceğini sanmıyorum. öküzlük odunluk baki kalıyor.
ve konu sahibine sözüm erkekler flört nişanlılık döneminde farklıdır evlendikten sonra farklıdır.
Neden boşandığını biliyor musunuz ?
Anlaşamamışlar diye biliyorum.Kafamda soru işaretleri olduğu için tam anlamıyla yakından tanımıyorum.
Canım benim bence reddet direkt aynı heyecanları ilk defa yaşayacağın hiç evlenmemiş birini bul sana abla tavsiyesi
Benim erkek arkadaşım da boşanmış, yani ben sorun etmiyorum hayatta her şey olabilir.
Ama neden boşandığı önemli.
Tabi ki sıfırdan başlayacaksınız ama emin olun neden bittiği çok önemli, sizinle yeni bir hayata başlayabilmesi için.Tabiki hayatta herşey olabilir.Belki aynı durumda bende olabilirdim.
Ama geçmişte yaşanılanı ve dört duvar arasını bilemiyorum.
Belki farklı karakterlerde,anlaşamadılar.Bilemeyiz.
Ki ben sorunlara takılabiliyorum.Bana birşey yaptığında acaba eşinede mi böyle yapıyordu,şüphesi kemirir durur beni.
Bence benimle herşeye sıfırdan başlıycak.Yeni sayfa açarak devam edecek.
Tanıdığım üzere o yönde gibi.Yinede bilemiyorum.