nasıl kendimi durdurmalıyım..

Miss.Heraa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
162
25
298
Bir zamanlar çok sevdiğim ve hala daha unutamadıgım birisi var. Biz onla o kadar cok kavgalar, mutluluklar, sevincler ve dertlerimizi paylastık ki, su an beni benden iyi tanıyor. Ama bitürlü sevgili olamadık, hep biseyler cıktı hep olaylar kavgalarımız davranıslarımız bunu engelledi. Sonra bi gün bitti hersey, konusmayı kestik. Bundan sonra konusmayalım dedim kendimi tuttum, ama bi gün o tekrar bisey yazdı. Napmak istedigini anlamak icin cevap verdim, sonra tekrar barıstık. Bu böyl 2-3 ay giti. Tek farkı o istedigi zamanlar konusuyor, ben konusmak istedigimde ise onun müsait olup olmadıgına göre konusuyoduk. Hep bi bahane cıkarıyor, iseyler uyduruyodu. böyle yaptıkca cok kırıldım, hani benle konusmayı istemese tekrar neden bi adım attı diyorum. bi yandan konusmak isteyen adam her türlü konusur görüsür gibi geliyor. müsait oldugu zaman 5 dakika aramak görüsmek bu kadar mı zor bilemiyorum.. sonra ben onla tekrar konusmayı kestim, bu sefer kararlıydım ama yin karabatak gibi tekrar cıktı. Nasıl cevap vermiycem, nasıl kendimi tutucam bilmiyorum.. benle aynı durumu yasayanlar varsa, yada bana tavsiye verebilcek yardımcı olursanız cok sevinirim..

Arkadaşla sevgili arasında kalıyorsanız bu onun suçu,onun keyfine göre takılıyorsunuz çok saçma,yolunuza bakın bence.

cocugun nıyetı bellı senı yedek lıstesıne almıs .

arkadas ayagına yatıyor kı ,ona hesap da sormayasın ,

ama ara sıra yokluyor kı kendını hatırlatıyor .

tabıkı de tavız vermeyerek engelleyeceksın kendını .

kendını hıc mı sevmıyor hıc mı deger vermıyorsun

yada cok afadersın ama onun yedegıne mı layık goruyorsun kendını

lutfen kendıne olan saygını yıtırme ,vur tekmeyı sal yoluna!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…