Yüzümdeki killar bahsetmistim Istenmeyen tüyler bölümünde,ve bacaklarimdaki killar cok batiga yol aciyor ve sivilce yapiyor.
Suan hep uyuyup herseyi unutmak istesemde buda cözüm olmuyor,cünkü dedigim gibi kabuslar görmekteyim,gercekten hep sadece düsünceler icindeyim
Arkadaşım bak, başımıza gelen şer gibi gördüklerimiz eğer hiç olmasaydı emin ol güzelin- sabrın sonundaki nimetlerin değerini kadrini asla bilemezdik.
Şu an canını yakan bu sıkıntının kesinlikle ilerideki güzel şeylerin habericisi olduğundan emin olabilirsin.
Çünkü Allah hayatın kanununa-dengesine bunu koymuş. En yalnız hissettiğin zamanlarda bile O'nun gördüğünü duyduğunu hatrına getir. Dua sadece namazdan sonra yapılan birşey değildir, bazen yatarken bazen öylece dalmış düşünürken Rabbinle konuşur gibi dua et, derdini sıkıntını anlatıp deva arayanlar gibi samimiyetle halini arzet Allah'a içinden. Bu seni rahatlatacak.
Zorlukla beraber kesinlikle bir kolaylık vardır.
Sen sanıyor musun ki seni üzenler şimdi mutlu diye yarın da mutluolabilecekler? İşte o zaman dengeler değişecek.Eğer bunları bizzat tecrübe etmemiş olsaydım böyle yazamazdım,kuru bir teselli derdim.
Senin kimseden hiçbirşeyden eksiğin yok. İnsanlar üstünlük yarışındalar sürekli,halbuki gideceğimiz yer aynı değil mi? Öyle beyhude ki..
Kendini toparlamaya çalış,kendine yardım et. Sen yardım etmezsen kimseden fayda gelmez.
Sonra bir bakmışsın ki güçlüsün kubvvetlisin ,kendi kendine yetebiliosun(Allah'ın sayesnde tabi), bu senin acıya karşı olan bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek.
___
Yüz tüyleri sorunu ise lazer epilasyona git cnm,bu konudan ben de muzdariptim, şükür şimdi seans araları olan 1.5 aylık dönemde bile çok rahatım. İmkanın varmı maddi olarak?
Arkadas okadar guzel anlatmis ki, bu sozleri kendime not ettim.. tebrik ederim..
kadincaa'cigim gecenkerde beddua ile bir baslik vardi ve orada kucuk bir muhabbetimiz olmustu, istersen yazilanlari tekrar oku...
onyargi yapmak istemem ama yasadigin sikinti senin icine oyle islemis ki ne desek tamam dersin ama bu sozleri kendine geciremezsin. Inanki bu sozleri kendine gecirmeye basladiginda hayata daha guzel bakacaksin ve ozguvenin artacak. Ben kendimden biliyorum
Çok zor dersen gerçektne de zor olur. Güzel şeyler telkin et kendine. Olumlu cümleler kur mesela ayna karşısında. Allah'ım sahip olduğum anlayışlı aile nimeti için sana sonsuz teşekkürler,onlar olmasa halim ne olurdu, nerden güç destek alırdım.
Allahım böylesine vicdanı duyguları-hissedebilen bir kalp- hala gönlümden süzülüp gözümden dökülen bir gözyaşım olduğuna- şu gören gözüme işiten kulağıma şükürler olsun.
'Ben güçlüyüm.Bu dünyada başarabilenlerden bir eksiğim var mı? Hayır. Onlar nasıl yendiler korkularını sıkıntılarını acılarını? Mücadele ettiler,kendilerine güvendiler, pes etmediler.Yapabilirim ben de.Belki zaman alır- belki hemen olmaz.. ama bir gün mutlaka! Ben değerliyim, kendi değerimi bilmezsem bir başkası bunu göremeyecek..saygı duyulmam için önce kendime saygım olmalı..' gibi şeyler söyle.
Cok ama cok tesekkürler,cok iyi seyler yazmissin gercekten,bende kendimi sorgulayip duruyorum niye daha positif düsünmüyorum,ve burada baskalarina tavsiyede bulununca kendime diyorum ki birtek kendime yardim edemiyorum,ama yemin ederim cok zor günlerden geciyorum isin kötü yani arkadaslarimda yok hic,daha dogrusu ben kötü durumdayken kendimi kapatiyorum tamamen...
Ben de senin gibiydim işe başlamadan önce. Hatta herhangi bi problemim de yoktu o dönem. Bu kadar stress yapıp iyice sıkıntıya sokma kendini.
Arkadaşın falan yok mu? bu süreçte gez ,hava al, onlarla dertleş. Biraz etrafını gör, hayat güzel.. İçinde tehlikeler dolu ama güzel şeyler de oluyor. Derin derin çek nefesini,temiz hava solu.
hemen bir is bul ve o kadar yogun olsun ki dusunmeye dinlenmeye fırsatın olmasın sonra Allah'a sıgın..
yüzündeki tüylere gelince apilasyonla hallolur zamanla ama once ic huzuru bunu bulman icin fazla irdeleyek vakit bırakma kendine olurcesine calıs ki dusunme : )
Yalnız kalmak istiyor olabilirsin.Bazen bana da olur,bugün kimseyi çekemem diye düşünürüm,kendi başıma program yaparım.
Almanya'da mısın,maddi olanakların nasıl,kapalı mısın bilemediğim için net öneriler getiremiyorum.
Yalnız şu kadar söyleyim,değişik,hiç yapmadığın aktiviteler yaratmaya çalış.Tek başına sinemaya,müze,sergi gibi yerlere gidebilirsin.Alışveriş merkezi veya cafe olabilir.O da olmuyorsa parka gidip güneşte oturabilirsin.Anında ruh halin değişir.
Görünüşümde kusur var derken??
Bence işe başlamak için kendinizi toparlamayı beklemeyin, asıl işe başlayınca kendinizi toparlayacaksınz. En başta uyku düzeniniz olacak- insanlarla konuştukça rahatlayacak kendinize güveniniz gelecek.
Ve tabi kendi kazancınız oldukça işe yarar olduğunuzu hiissettikçe tazeleneceksiniz. Kazandığınızla üstünüze başınıza daha çekidüzen verme daha bakımlı olma imkanınız olur ,böylece kendinize siz dahi farklı gözle bakmaya başlayacaksınız.
IPL geçici çözüm sunar, lazer ep. yaptır canım alexandrite.tan
Eğer lazer ep. yaptıramayacaksan tüy sarartıcılar kullan.(burada vi-vet'in sesu.nun falan var)
Geçmiş dönüp baktığında sırf bu yüzden onca güzel dönemlerimi kendime zehir etmişim-eve kapamışım,yazık..dersin.Giden zaman gelmiyor arkadaşım.Lütfen kendine zulmetme ve acımayı bırak, haline ah vah etmeyi bırak.
Bunlar tam da vesveselerinin sana yapmak istediği şey.. İçindeki kötü sesleri sustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?