Nasıl kendimi güçlendirebilirim?

kadincaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
542
4
46
Almanya
Kizlar bazilariniz biliyordur,esimeden ayrildim 4 ay önce ve malesef suan calismiyorum,is ariyorum...
üstüne birde görünüsümde kusur var...

Sizden ricam,bana nasil kendimi güclendirebilirim diye tavsiyeler vermeniz.
Hic birsey yapasimda yok...
Birde herseyi coook düsünüyorum,yani desemki 24 saat,yani uykularim bile hep kabuslu,düsünüp duruyor beynim gercekten öyledir.

Lütfen beni yalniz birakmyain,bunaliyorum artik.

Görünüşümde kusur var derken??

Bence işe başlamak için kendinizi toparlamayı beklemeyin, asıl işe başlayınca kendinizi toparlayacaksınz. En başta uyku düzeniniz olacak- insanlarla konuştukça rahatlayacak kendinize güveniniz gelecek.

Ve tabi kendi kazancınız oldukça işe yarar olduğunuzu hiissettikçe tazeleneceksiniz. Kazandığınızla üstünüze başınıza daha çekidüzen verme daha bakımlı olma imkanınız olur ,böylece kendinize siz dahi farklı gözle bakmaya başlayacaksınız.

canım kusur var ne kastettin bilmiyom ama kendinle barışık ol lütfen sonuçta hepimiz allahın yarattığı kullarız bende tombişim bak :)) herkesin kendince sorunu vardır kusursuz insan yoktur bunu düşün kendini motive et canım

Yüzümdeki killar bahsetmistim Istenmeyen tüyler bölümünde,ve bacaklarimdaki killar cok batiga yol aciyor ve sivilce yapiyor.

Suan hep uyuyup herseyi unutmak istesemde buda cözüm olmuyor,cünkü dedigim gibi kabuslar görmekteyim,gercekten hep sadece düsünceler icindeyim

Ya diyorum ki bari yüzümdeki killar sorun olmasa rahat olurum baya ama her sabah kalktiginda aynaya bakma korkusuyla kalkmak ne demek bilirmisiniz????
baskalari bir sivilce icin bunalima girebiliyor hele bire beni düsün.bir kadin icin ne kadar cok zor.

Canım tüylerinin kalınlığını, rengini bilmiyorum ama. İğneli epilasyona başlarsan rahatlarsın , tavsiyem :)

Lazerle kıllardan kurtulabilirsin.Hiç gidip gösterdin mi bir lazer merkezine ?

Bir de çalışıyor musun ? Mesleğin hemşire yazıyor,çok güzel bir mesleğin var.

cnm maddi imkanın varda tek yüzün için epilasyona gide bilirsin

Esimden ayriligim yetmezmis gibi birde özgüven sifirda ve calismayinca.
6 haftada 10 kilo verdim bu stresten ve halada günde toplam belki bir ögün kadar bile yiyemiyorum.

Ailen baskı mı yapıyor ? Neden çalışmıyorsun ? Bence bir an önce başlaman lazım.

Lazer epilasyon,koyu renk ve kalın kıllarda kesin etkili oluyor.Açık renk ince tüyler için uygun bulunmuyor.Yine de gidip danışman lazım.

kendine guvenmen lazim..
Yuzundeki tuyler icinde lazer epilasyon icin bir arastir bencede..
Makyaj'dan yana degilim ama bir iki kotu gorunumde olan hatlarini yuz pudrasi ile kapatabilirsin mesela.
seni fazla tanimiyorum ve gormedim ama eminim ki ic guzelligin en yuksek seviyededir..

hayir tam aksine ailem anlayisli,ama bana göre bir is bulamiyorum.

Arkadaşım bak, başımıza gelen şer gibi gördüklerimiz eğer hiç olmasaydı emin ol güzelin- sabrın sonundaki nimetlerin değerini kadrini asla bilemezdik.
Şu an canını yakan bu sıkıntının kesinlikle ilerideki güzel şeylerin habericisi olduğundan emin olabilirsin.

Çünkü Allah hayatın kanununa-dengesine bunu koymuş. En yalnız hissettiğin zamanlarda bile O'nun gördüğünü duyduğunu hatrına getir. Dua sadece namazdan sonra yapılan birşey değildir, bazen yatarken bazen öylece dalmış düşünürken Rabbinle konuşur gibi dua et, derdini sıkıntını anlatıp deva arayanlar gibi samimiyetle halini arzet Allah'a içinden. Bu seni rahatlatacak.
Zorlukla beraber kesinlikle bir kolaylık vardır.
Sen sanıyor musun ki seni üzenler şimdi mutlu diye yarın da mutluolabilecekler? İşte o zaman dengeler değişecek.Eğer bunları bizzat tecrübe etmemiş olsaydım böyle yazamazdım,kuru bir teselli derdim.

Senin kimseden hiçbirşeyden eksiğin yok. İnsanlar üstünlük yarışındalar sürekli,halbuki gideceğimiz yer aynı değil mi? Öyle beyhude ki..
Kendini toparlamaya çalış,kendine yardım et. Sen yardım etmezsen kimseden fayda gelmez.
Sonra bir bakmışsın ki güçlüsün kubvvetlisin ,kendi kendine yetebiliosun(Allah'ın sayesnde tabi), bu senin acıya karşı olan bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek.

___
Yüz tüyleri sorunu ise lazer epilasyona git cnm,bu konudan ben de muzdariptim, şükür şimdi seans araları olan 1.5 aylık dönemde bile çok rahatım. İmkanın varmı maddi olarak?

IPL hakkında bir yazı buldum.Kalıcı çözüm değilmiş :

IPL, Mavi Işık, Fotoepilasyon vs. gerçekte lazer teknolojisi değillerdir, sadece yoğunlaştırılmış ışık sistemleridir. Bu yöntemler derindeki köklere ulaşıp kıl kökünü tahrip gücüne sahip olmadıklarından daha ziyade bir modern ağda yöntemi olarak kabul edilir ve sadece geçici kıl dökme etkisi gösterirler

Lazeri tavsiye ederim.Alexandrite cihazla,eziyetsiz kısa sürede çözüme ulaşırsın.

Sagol canim,evet kendimi övmeme gerek yok burada ama icim hep güzellikten yana,ve insancil.

Cok sagol canim,gercekten bir gelip icime baksaniz sanki bir Ruh gibiyim.
Maddi imkan var ama diyorum simdi bu IPL den Lasere gecsem olurmu?ve ille doktorda mi yapayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…