- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- 118
- Konu Sahibi binefeskahve
-
Hayata kaldığınız yerden devam ederek toparlanacaksınız. Yapmayın şu adamları bu kadar büyütmeyin gözünüzde, o kara sevdalar dizilere filmlere özgü. Elbette bir süre özlersini
z üzülürsünüz ama zaman herşeye ilaç olur. Yeter ki vah başıma gelenler, bir daha kimseleri sevemem moduna girmeyin
Hayata kaldığınız yerden devam ederek toparlanacaksınız. Yapmayın şu adamları bu kadar büyütmeyin gözünüzde, o kara sevdalar dizilere filmlere özgü. Elbette bir süre özlersiniz üzülürsünüz ama zaman herşeye ilaç olur. Yeter ki vah başıma gelenler, bir daha kimseleri sevemem moduna girmeyin
Haklisin arkadasim falat araya reklamlar girince msjı yazarken ister istemez ekran donuyor tek tek yazmak zorunda kaliyorum.Yazılarınızı tek mesajda yazamaz mısınız?
Zaman her acının ilacı.
Yazılarınızı tek mesajda yazamaz mısınız?
Zaman her acının ilacı.
Dua et, yeni kitaplar keşfet, yeni müzikler dinle, keşfet. İmkanın varsa farklı bir şehrin nefesini al değmez hayatta çok daha zor dertler var.Sevgili kadinlar klubü uyeleri daha önce bir forum acmistim anlatamamis olsamda derdimi siz sevgili arkadaslarimdan biten iliskimin ardindan nasil toparlanabilecegim hakkinda bana yardimci olabilirseniz sevinirim. Dertlesme seklinde oluraa hem daha iyi anlasabilecegimiz hemde ayni sorunu yasayan arkadaslarla fikir alisverisinde bulunabilecegimizi düsünüyorum. Okudugunuz icin tesekkür ederim
Biliyorum bende zor dertler sinaniyorum ailemde hastaliklarla ugrasiyorum üstüne bu dürüm ve ailedende deatek yerine anlayıssızlık görmem iyice yiprattiDua et, yeni kitaplar keşfet, yeni müzikler dinle, keşfet. İmkanın varsa farklı bir şehrin nefesini al değmez hayatta çok daha zor dertler var.
Nasil bir insanmiisim arkadasim beni nekadar taniyosun hayatımdaki hangi sorunu neyimi biliyorsun ki böle bi laf kullaniyorsun. Biraz yorun yaparken saygili olalim.Yazi tipinden kim oldugunu anladim inanir misin : ( niye bize çin işkencesi yapiyosun?
Saygisiz ne dedimki ben sana? Yazi tipinden diger konunu hatirladim diyorum. Neyse ya gercekten sinirin bozuk senin : (Nasil bir insanmiisim arkadasim beni nekadar taniyosun hayatımdaki hangi sorunu neyimi biliyorsun ki böle bi laf kullaniyorsun. Biraz yorun yaparken saygili olalim.
Öncelikle sana mantıksız gelse de her yaşanilandan bir hayır cikarman gerek. Senin için olması gereken ne ise o olmuş. İlişki sağlam olsaydı hep mutlu yasiycak
olsaydınız zaten bitmezdi. Böyle düşüncelerle kendini teselli etmen çok önemli. Ve diğer önemli şey ise asla işsiz güçsüz kalmaman. Arkadaşlarınla hep görüş ya da kendine mutlaka kafa dağıtan bı uğraş edin. Anilarinla alaycı şekilde bahset arkadaşlarına ve bunun böyle normal bi süreç olduğunu kabul et. Gecicek. Biraz zaman ver
Saygisiz ne dedimki ben sana? Yazi tipinden diger konunu hatirladim diyorum. Neyse ya gercekten sinirin bozuk senin : (
Doğru olduğuna inandigin ne varsa onu yap. Herkesin karşı çıkması o şeyin doğru olduğu anlamına gelmez.Bende hayır yönünden bakmaya calisiyorum fakat yasadigim ailedeki zorluklar ve hastalarin olmasi onlarin bakimi ve en önemlisi bu iliskide aileme bazi nedenlerdrn dolayı sevdigim adamdan dolayı bazi kisileri talipleri red ettigim icin simdi biten iliskimden dolayı tepki görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?