- 1 Mayıs 2014
- 591
- 347
- 63
- Konu Sahibi chocolatelover
-
arkadaş ufaktan sana yazıyor olabilir mi genç bayaneveet herkese merhaba, şimdi hemen konuya dalayım.ben dershaneye gidiyorum ve sınıf arkadaşlarımdan biri(erkek) beni çok sıkmaya başladı artık.
yani tamam arkadaşız, sohbet edelim falan ama çok yapış yapış olmaya başladı.ve ben kendisiyle yakın arkadaş olmak istemiyorum çünkü bana genel olarak tavırları yapmacık geliyor.neyse işte sürekli "yanımda otur, beraber kantinde oturalım, beraber kraker yiyelim...".çıkışlarda seviniyorum oh bitti diye ama bu sefer de "durağa beraber yürüyelim" diyor.eğer onun yerinde başka biri olsaydı belki de sorun etmezdim ama bana itici geliyor kendisi, o yüzden rahatsız oluyorum.hocalarımızdan birisi whatsapp grubu oluşturmamızı istedi oradan ödev vermek için falan herhalde, hepimiz telefon numaralarımızı bir kağıda yazdık.oradan almış numaramı herhalde mesaj atmış "ben x numaramı kaydedersen sevinirim" diye(gruptan değil, ayrı olarak)."eyvaah artık evde de rahat yok" dedim.
yapışık ikizler gibi dolaşmak istemediğimi belli etmek istiyorum.aslında belli etmeye çalıştım aynı ilgiyi göstermeyerek ama anlamadı sanırım.her ne kadar ısınamamış olsam da kötü biri değil, kırmadan nasıl söyleyebilirim sürekli dip dibe olmak istemediğimi?
Senden hoşlanıyor olabilir.eveet herkese merhaba, şimdi hemen konuya dalayım.ben dershaneye gidiyorum ve sınıf arkadaşlarımdan biri(erkek) beni çok sıkmaya başladı artık.
yani tamam arkadaşız, sohbet edelim falan ama çok yapış yapış olmaya başladı.ve ben kendisiyle yakın arkadaş olmak istemiyorum çünkü bana genel olarak tavırları yapmacık geliyor.neyse işte sürekli "yanımda otur, beraber kantinde oturalım, beraber kraker yiyelim...".çıkışlarda seviniyorum oh bitti diye ama bu sefer de "durağa beraber yürüyelim" diyor.eğer onun yerinde başka biri olsaydı belki de sorun etmezdim ama bana itici geliyor kendisi, o yüzden rahatsız oluyorum.hocalarımızdan birisi whatsapp grubu oluşturmamızı istedi oradan ödev vermek için falan herhalde, hepimiz telefon numaralarımızı bir kağıda yazdık.oradan almış numaramı herhalde mesaj atmış "ben x numaramı kaydedersen sevinirim" diye(gruptan değil, ayrı olarak)."eyvaah artık evde de rahat yok" dedim.
yapışık ikizler gibi dolaşmak istemediğimi belli etmek istiyorum.aslında belli etmeye çalıştım aynı ilgiyi göstermeyerek ama anlamadı sanırım.her ne kadar ısınamamış olsam da kötü biri değil, kırmadan nasıl söyleyebilirim sürekli dip dibe olmak istemediğimi?
Yakışıklı değil herhalde.eveet herkese merhaba, şimdi hemen konuya dalayım.ben dershaneye gidiyorum ve sınıf arkadaşlarımdan biri(erkek) beni çok sıkmaya başladı artık.
ahahhah koptumAdet gununde bı dellen yanında bakalım..daha selam veriyor mu..
Senden hoşlanıyor olabilir.
sanmıyorum, çünkü benden önce başka bir kıza öyle davranıyordu ama şimdi bana öyle davranmaya başladı.ben de rahatlatıyorum kendimi "yakında benden de sıkılır, ilgiyi başka birine yöneltir" diye ama ne zaman?böyle fazla uzun sürmez inşallah.arkadaş ufaktan sana yazıyor olabilir mi genç bayan
Bir iki tersle yaklaşmaz daha.
Yüz vermeyin, whatsuptan yazarsa cevap vermeyin, kantine beraber inelim derse yok ben inmiycem deyip sonradan gidin baska bi yere oturun, yani yapacak cok sey var, siz samimi olmayin, o konusurken he he deyip kisa cevaplar verin...en dogrusu yüzüne demek ama insan yapamiyor iste, o zaman soguk olacaksiniz...
arada "yok ben sınıfta oturacağım" diyorum, yanında gittiğim zaman da pek konuşmuyorum; öyle duruyorum sadece ama çıkışta "durağa beraber yürüyelim" dediği zaman bir şey bulamıyorum çünkü ikimiz de aynı yöne gidiyoruz zaten.direkt olarak söyleyemiyorum, öyle bir huyum var, yapamıyorum.cevap yazma
hadi kırmayım dersen geç yaz
ben de senin gibiyim yahu beceriksizim bu işlerde ama en işe yarar bunlar uzaktan
yakından ise ben de yapamıyorum terslemeyi filanama bir iki terslersen anlattıklarını dinlemezsen işe yarar galiba..
Krakerinden verme
Adet gununde bı dellen yanında bakalım..daha selam veriyor mu..
dediğiniz şeylerle alakası yok benim anlattıklarımın.zaten arkadaş seçerken ki kriterlerim yakışıklılık veya popülerlik değil.merak ediyorsanız söyleyeyim kendisi çirkin veya ezik bir insan değil, ama beni çok bunaltıyor.Yakışıklı değil herhalde.
Sınıfın popüleri de değil tabi. =)
Sahte sevgili yap :)eveet herkese merhaba, şimdi hemen konuya dalayım.ben dershaneye gidiyorum ve sınıf arkadaşlarımdan biri(erkek) beni çok sıkmaya başladı artık.
Bu çocuğun sana yazıyor olma ihtimali çok yüksek rahatsız veriyorsa şimdiden mesafeni koy yoksa ileride başına,
saplantılı bir manyak olarak çıkabilir.
yok efendim sen bana umut verdin krakerinden yedim falan filan
mesafeliyim zaten ama işe yaramıyor.Krakerini değiştir
Şaka bir yana muhattap alma kantin vs derse işim var de gerekirse açıkca yürü git ya de sonradan iş alma başına
hoşlanmış senden belli ama direk tersle istersen hatta olmadı sevgilim var diye muhabbet aç bakalım yanında
aslında sevgilim değil de uzaktaan uzaktaan sevdiğim biri var, bi ara dertleşme bahanesiyle bundan bahsedebilirim aslında.Sahte sevgili yap :)
17dikkaaatt esas soru geliyoorr
yaş kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?