Nasıl Kibarca Uzaklaştırabilirim?

Kabaca avcunu yalarsın , kısaca uza... deycen yavrucum..

krakerinden istediginde direkt ver "al sende kalsin" de sonra test cikar onu coz,
birkac kez tekrarladiginda beraber yemek istemedigni, krakeri degil zamanini paylasmak istemedigni anlar,

muhabbet etmeye calistiginda "hmm evet" vb cevaplarla gecistir, bunu derken illa surat asmak zorunda degilsin,gulumseyerek de ilgilenmedigni belli edecek mesgulum mesaji verecek sekilde davranabilirsin,

tam o konusurken arkadasinin yanina git veya seslen x testi cozdun mu ya diye,
bu bence epey kaba bir tavir ama terslemeden hem umursamaz bir mesaj verip hem de itici olup onu cok kirmadan kendinden uzaklastirabilirsin,

Beraber yuruyelim mi dediginde ya etude kalcam de ve kalmasan da cik, durakta karsilasinca vazgectim diyip onunla havadan sudan konus o an i gecistir, kusura bakma vb nezaket cumleleri hic kurma bodoslama dal
Ya da "o nasil cumle ya : )) yol ayni yuruyoz iste" vb red cevabi olmadan yolda karsilastigin biri gibi davranabilirsin,

Verdigin ornekler icin bunlar aklima geldi simdilik,
Sevgili muhabbeti caydirmayabilir, belki hoslanma durumu degildir,
Boyle kanka olmaya calisan yapisik arkadaslar da erkek kadin farketmeksizin olabiliyor.

Hepinize teşekkür ederim.
Kibarliktan anlamiyorsa kirilmayi hakediyordur...
Kir gec, ona da deneyim olur...

Şahsi fikrim sizden hoşlandığı yönünde....
Çözümüne gelince mecbur kıracaksınız belliki imadan anlamıyor

Kabaca avcunu yalarsın , kısaca uza... deycen yavrucum..

ben de hoşlanmaktan ziyade kanka olmaya çalıştığını düşünüyorum, o yüzden sert bir çıkış yapmak istemiyorum.

Birgün senle durağa kadar gelmek istediğinde erkek arkadaşım beni almaya gelecek onu bekleyeceğim deyin alması gereken mesajı ozaman alir

Krakerinden verme

Bence de, kraterinden verme.

illa birini reddetmen icin hayatinda bir erkek oldugnu soylemene gerek yok,

erkek olsam "seninle olmamin onunde 'engeller' var" mesajindan baska birsey anlamazdim.
ayrica bunu umursamayacak insan da cok... yapisan her turlu yapisir.

yalnizken bile kurtulus icin baska bir erkekten yola cikiyoruz ya... tuhafiz gercekten.
hicbir erkekten boyle bi cumle duymadim, hoslanmiyorsa direkt basindan savar, atar yapmadan konuyu kapatirlar.

Bence de hoşlanmıyor. Yalnızlıktan ne yapacağını şaşırmış.
Kanka modunda gezen tiplere özenip, bulduğuna yapışıyor.

bir daha ki sefere "canım istemiyor, sen git" falan diyeceğim.bir süre sonra o da uzaklaşır zaten böyle böyle.teşekkür ederim cevaplar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…