Nasıl kilo verebilirim yardım lütfen

ndlf

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
10
0
6
İstanbul
Hanımlar ben 58 kiloyum ve boyum 163 bundan birkaç yıl öncesine kadar 75 kilo civarını görmüştüm. Üniversite aileden uzak yaşam iyi kötü kilo verdim bir süre de diyet yaparak bu kiloya geldim. Ancak nasıl kilo verebilirim şu an ne yapmalıyım günde kaç kalori almalıyım bilmiyorum 52 kilo olmak istiyorum 1 ayda bu 6 kiloyu verebilir miyim acaba? Bu arada 20 yaşındayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hayatım kasacaksın boğazından 3 öğün değil de 2 öğün yiyeceksin öğleyin bir elma ye mesela fast food'tan uzak duracaksın onun yerine bi meyve salatası yiyeceksin iş kendinde bitiyor biraz sabır et biraz tut kendini kolay gelsin :)

ben 16 yaşındayım 1 haftad1.50 kilo verdim. nerdeyse günde 2 öğün yiyirum. sabah kav-hvaltısında mutlaka 1 yumurta ve 1 kibrit kutusu kadar petnir yedim . ekmeği hayatımdan çıkardım. öğlenleri bazen bişey yemiyorum ama genellikle bol yeşillkli salata o olmazsa meyve yiyiorum akşamda az yiyiuorum.. aslında az yiceksin her öğün . küçük tabakda yemek yiyeblirsin yada çorba içceksen 1 kepçe yemek ne varsa 1 kaşık . EN ÖNEMLİSİ BOL BOL SU İÇMEK. okullar açılmadan önce biraz zayıflamak isitorum . 3 haftada daha ne kadar vercem bakalım. aslında egzersizde öenmli ama ben yapamıyorum belimden dolayı... umarım yardımcı olmuşumdur. :)

evet sanırım az çok dediğin gibi olmalı su ve spor da fazla önemli. umarım sen de kilo verebilirsin bu 3 hafta içinde teşekkürler kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…