Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolun hiç spor yapamıcam malesef yürüyüşle dizlerim çok acıyor olmuyorGeçmiş olsun Allah şifalar versin.
Sporu hic mi yapamayacaksınız yoksa geçici bir süre mi? Hafif tempolu yürüyüş ile de zayıflayabilirsiniz. Tabi sağlıklı beslenerek..
Allah yardimciniz olsun. Ne için ameliyat oldunuz?Çok sağolun hiç spor yapamıcam malesef yürüyüşle dizlerim çok acıyor olmuyor
Doktorum yüzmemi dedi ama bi tane yüzme havuzu var ama uzakta taksiyle geliş gidiş 50 tl den başlıyor gitmem imkansız yani dizden amelyat oldum menisküs çapraz bağ ama sorunlarım devam ediyorAllah yardimciniz olsun. Ne için ameliyat oldunuz?
Yüzme şansınız var mı peki?
Doktorunuza danıştinız mi?
Yüzme?Çok sağolun hiç spor yapamıcam malesef yürüyüşle dizlerim çok acıyor olmuyor
Yeni ameliyat olduğunuz için yürürken acı hissediyorsunuz sanırım. Simdilik yediklerinize dikkat edin ve bol bol su için. Oturarak hafif egzersizler yapabilirsiniz Canınız acımayacak şekilde. Zaman geçtikçe dizlerinizdeki acı hafifler ve yürüyüşe başlarsınız. Yüzme imkanınız olsaydı keşke çok faydalı olurdu. Allah sıkıntılarımız hafifletsin inşallah..Doktorum yüzmemi dedi ama bi tane yüzme havuzu var ama uzakta taksiyle geliş gidiş 50 tl den başlıyor gitmem imkansız yani dizden amelyat oldum menisküs çapraz bağ ama sorunlarım devam ediyor
Çok sağolun teşekkür ederimYeni ameliyat olduğunuz için yürürken acı hissediyorsunuz sanırım. Simdilik yediklerinize dikkat edin ve bol bol su için. Oturarak hafif egzersizler yapabilirsiniz Canınız acımayacak şekilde. Zaman geçtikçe dizlerinizdeki acı hafifler ve yürüyüşe başlarsınız. Yüzme imkanınız olsaydı keşke çok faydalı olurdu. Allah sıkıntılarımız hafifletsin inşallah..
Yüzme imkansız benim için imkanlar el vermez sağolunYüzme?
Ağırlık olmayacağı için, eğer ameliyat yarasıyla alakalı bir sıkıntı yoksa mükemmel vücut toplayıcı bir spordur.