- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kremin adi ne cnm estee lauder ama hangisi. Siz denedinizmi?
göz altına mı sürüyorsun limon ve zeytin yağını?
canım bu arada şimdi hatırladım.....
aylar önce bende bu konuya benzer bir konu açmıştım.....
arkadaşların tavsiyeleri çok işime yaradaı......
bir bak istersen....
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=653782
Merhaba, konunuza göz attımda...inanın bilmiyorum kim haklı ama geçenlerde bir güzellik uzmanını E vitamini asla direk olarak cilde sürmeyin dedi. Hani o ampüller falan günü kurtarıyor ama uzun vadede fazla esneklik ile cilt sarkmalarına neden olacaktır gibi bişeyler dedi.
İyi araştırmak lazım.
.
Bi kaç gündür aynı sorular benim de kafam da bende 26 yaşı dayım göz altında rahatsız edici çizgiler var sanki yeni oldu göz altı kremi kullanmaya başlasam mı diye de düşünüyorum
bilmiyordum doğrusu......
hergün bir uzman çıkıp bişeyler söylüyor......neyin doğru olduğunu bilmek ve kanaat etmek gerçekten zorlaştı...
Cok teşekkür ederimcanım bende kaz ayakları çıkmaya başladı.....
bende senin gibi muzdaribim aslında oldum olası araştırırım krem felan......
ama şunu gördüm en iyi markaları Avrupadan gelen ürünleri de deniyorum...
ama en güzel çözüm bence içten nemlilik sağlamak ben yeni formüller buldum.......
yoğun çalıştığım için pek yapamıyorum ama yaptığım zaman faydası oluyor.....
öncelikle günde 2lt su....
havucu hafif yağda pişir,ılıyınca yoğurtla birlikte ye....bu içten dışa nemlilik veriyor.....tabiki elma arkadaşlara katılıyorum......
hergün mutlaka meyve yemeye dikkat et.....
krem olarak ben kullandığım hiçbir üründen kalıcı etki görmedim......güzellik uzmanı arkadaşım var o kadar bu işin içinde bana halis zeytinyağına 3 damla limon koy sür dedi 2günde bir cildimi temizledikten sonra onu yapıyorum.....kremlerde 2 tane faydalı madde varsa 10 tane de kimyasal var....
umarım faydasını görürüz canım.......
dediklerimi uygularsan sonuçları paylaş lütfen......
sevgiler.......
Gercegi yuz seksen tl filan zatenArgan yağı göz çevresine sürülüyor mu?
Bu arada sahtesi çok var piyasa da gerçekten; gerçeğini anlamak için, cilt kolay emmeli ve kokusu çok hoş değil, paket lastiği gibi , ona dikkat edilmeli.
.
Oyle kaliuormu canim okaz ayaklarına sürüyorum ve yüzüme canım...
gözaltı kremine elbette başlamalısınız 25 den sonra kullanmak gerekiyor hatta problem oluşmadan hafif kremlere başlanmalı ki önlem alınmış olsun kırışıklık olduktan sonra düzeltmek zor ama ilerlemesini durdurabilirsiniz
evet ben forumda görmüşsündür tarif vardı....kreme konuyor...zaten kreme karıştırmadan kullanılırsa cildin emmesi uzun sürüyor canım.....Biraz netten bişeyler okudum da, galiba en doğrusu içinde vitamin e olan şeyler kullanmak, zeytin yağı, veya argan gibi...
Ama o kapsuller çok yoğun; oral alımı tavsiye edilen 400 lük dozaj bile çok tehlikeli diyorlar. Kemiklere zararlı hatta kalp krizi riski taşıyormuş.
Günümüz dünyası işte, maksat kar amaçlı...E vitamini cilt için birebir diye piyasaya sunulmuş, bir sürü kar ediliyor, ama arkasında destekleyen sağlam bir araşırma bile yok.
En güzeli kuru yemişini yiyip, naturel yağlar sürmek. Onlarında bir çoğuyla asla güneşe çıkılmaz, o da ayrıca bir konu.
.
Cok teşekkür ederim
Baska neler yapiyorsun canim
Gercegi yuz seksen tl filan zaten
Oyle kaliuormu canim o
Canim hangi marka tavsiye ediyorsun
La roche posay nasıl mesela
Kesinlikle hiç bir ürün alıp kullanma. Dünyanın parasını verdim, çeşit çeşit ürün kullandım. Sonuç birde üstüne göz altı yağlanması oldu ve ilerleyip daha çok rahatsız olursam estetik yaptıracam. Bu arada aldığım marka ve ürünler estetik parasını geçmiştir, sırf doğall olsun istediğimden ama Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum yani, ayrıca hiç bir ürün mucizevi değil, kısmen kuruluğu alp nemlendiriyor, buda biraz daha yumuşak ve parlak gösteriyor hepsi bu. İnt. araştır meyve sebze koy, buz kütleleriyle masaj yap vs. derim.
26 yasindayim . Gozlerimin alti kirismaya basladi
Yuzumun filan kirismasini nasil engellerim . Engelleyemesem bile nasil mümkün oldugunca yavaslatirim ?
Göz alti kremi kullanmaya baslamali miyim?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?