Göz Çevresi Bakımı nasil kırışıkligi yavaslatiriz???

Bol su, düzenli nemlendirme ve düzenli güneş kremi kullanımı, bu üçünü uygularsanız çok faydasını görürsünüz ilerleyen yaşlarda.

Merhaba, konunuza göz attımda...inanın bilmiyorum kim haklı ama geçenlerde bir güzellik uzmanını E vitamini asla direk olarak cilde sürmeyin dedi. Hani o ampüller falan günü kurtarıyor ama uzun vadede fazla esneklik ile cilt sarkmalarına neden olacaktır gibi bişeyler dedi.

İyi araştırmak lazım.

.

bilmiyordum doğrusu......
hergün bir uzman çıkıp bişeyler söylüyor......neyin doğru olduğunu bilmek ve kanaat etmek gerçekten zorlaştı...

Bi kaç gündür aynı sorular benim de kafam da bende 26 yaşı dayım göz altında rahatsız edici çizgiler var sanki yeni oldu göz altı kremi kullanmaya başlasam mı diye de düşünüyorum

gözaltı kremine elbette başlamalısınız 25 den sonra kullanmak gerekiyor hatta problem oluşmadan hafif kremlere başlanmalı ki önlem alınmış olsun kırışıklık olduktan sonra düzeltmek zor ama ilerlemesini durdurabilirsiniz

bilmiyordum doğrusu......
hergün bir uzman çıkıp bişeyler söylüyor......neyin doğru olduğunu bilmek ve kanaat etmek gerçekten zorlaştı...

Biraz netten bişeyler okudum da, galiba en doğrusu içinde vitamin e olan şeyler kullanmak, zeytin yağı, veya argan gibi...

Ama o kapsuller çok yoğun; oral alımı tavsiye edilen 400 lük dozaj bile çok tehlikeli diyorlar. Kemiklere zararlı hatta kalp krizi riski taşıyormuş.

Günümüz dünyası işte, maksat kar amaçlı...E vitamini cilt için birebir diye piyasaya sunulmuş, bir sürü kar ediliyor, ama arkasında destekleyen sağlam bir araşırma bile yok.

En güzeli kuru yemişini yiyip, naturel yağlar sürmek. Onlarında bir çoğuyla asla güneşe çıkılmaz, o da ayrıca bir konu.
.

Cok teşekkür ederim
Baska neler yapiyorsun canim

Argan yağı göz çevresine sürülüyor mu?

Bu arada sahtesi çok var piyasa da gerçekten; gerçeğini anlamak için, cilt kolay emmeli ve kokusu çok hoş değil, paket lastiği gibi , ona dikkat edilmeli.

.
Gercegi yuz seksen tl filan zaten

kaz ayaklarına sürüyorum ve yüzüme canım...
Oyle kaliuormu canim o

Canim hangi marka tavsiye ediyorsun
La roche posay nasıl mesela

evet ben forumda görmüşsündür tarif vardı....kreme konuyor...zaten kreme karıştırmadan kullanılırsa cildin emmesi uzun sürüyor canım.....
ben hiç öyle denemedim.......

Canim hangi marka tavsiye ediyorsun
La roche posay nasıl mesela[/QUOTE]

la roche posay ismini çok duyduğum ama denemediğim bir marka, ben 2 aydır ddf erase eye jel kullanıyorum çok memnunum

Kesinlikle hiç bir ürün alıp kullanma. Dünyanın parasını verdim, çeşit çeşit ürün kullandım. Sonuç birde üstüne göz altı yağlanması oldu ve ilerleyip daha çok rahatsız olursam estetik yaptıracam. Bu arada aldığım marka ve ürünler estetik parasını geçmiştir, sırf doğall olsun istediğimden ama Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum yani, ayrıca hiç bir ürün mucizevi değil, kısmen kuruluğu alp nemlendiriyor, buda biraz daha yumuşak ve parlak gösteriyor hepsi bu. İnt. araştır meyve sebze koy, buz kütleleriyle masaj yap vs. derim.

aynen katılıyorum.......

Bence hic bir krem ne kadar pahali ve marka olursa olsun faydali olmuyor.
Hic bir krem derinin altina temas edemedigi icin etkili olamaz.
Yalniz tibbi mudahaleler cozebilir bu sorunu.

27 yasindayim. Hic kirisigim yok. Benim yaslarimda is arkadasim var. Cok kirisik cildi. Aradaki fark su. O cok mimik yaparak heyecanli konusuyor. Ben sakin mimiksiz konusuyorum. Herkes deneyimini yazmis. Benim de deneyimim bu simdilik.

Kızlar ben de kaş arası e alında mimik çizgilerim belirginleşicek diye korkuyorum ya cildim yağlı sayılır ama nemsiz hiç de su içmem kendimi zorlamam lazım yapıcaz artık:/
Bi de bu kırışıklıkları önlemek için serumlar var the body shoptan pahalı avrupa markalarına kadar, kullanan deneyeniniz var mı hiç serum?

26 yasindayim . Gozlerimin alti kirismaya basladi
Yuzumun filan kirismasini nasil engellerim . Engelleyemesem bile nasil mümkün oldugunca yavaslatirim ?
Göz alti kremi kullanmaya baslamali miyim?????

Yaz kış hava güneşli güneşsiz güneş gözülüğünü çıkarma. Cildine doğal yağlar sürebilirsin. Ya da belli markaların yaşlanma karşıtı serumlarını kullanabilirsin. Ben de 26 yaşındayım ve ağız kenarımda mimiklerim çizgi halini aldı. Çok üzülüyorum. Kiehls denen markanın gece serumunu ve gündüz c vitaminli serumunu kullanıyorum. Yağlı bir cildim olmamasına rağmen devamlı nemlendiriyorum artık. Evden çıakrken nemlendirici olarak güneş koruyucu sürüyorum. Ben de bir ara ne yapıcam diye kafayı yedim de. Artık çok bakıyorum..

Bir de alkol sigara mümkün olduğunca azaltmak lazım. Bol su..

Bir de cildine argan yağı sürenler memnundu bayağı. Gerçeğini bulabilirsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…