Göz Çevresi Bakımı nasil kırışıkligi yavaslatiriz???

Yurt dışından eşim getirdi, çeşit çeşit. isimlerini hiç duymamıştım. İnternette araştırdım ve Bizim marka sandığımız ürünler onların yanında marka bile olmadığını gördüm :) Sonuç; ilk başta yüzü bir geriyor, Canlılık ve parlaklık veriyor. Göz altı serumuda aynı şekilde, hafif bir renk açılması oluyor. 1 saate kadar eski halini alıyor. 3-4 ay devamlı kullandım. sonuç değişmeyince bıraktım.

Gerçekte kırışıklıkların tek çaresi estetik yada lazer, onun harici bizim yapabileceğimiz üsttede yazdım. Meyze sebze elinize ne geçerse koyup bekletin. Salatalığı rendeleyip buzluk poşetine koyup, buzluğa atın ve sonra nereye istiyorsanız hafif hafif masaj yaparak sürün, aynı etkiyi yapıyor. Arkadaşlarda yazmış su içmek çok daha etkili.

Göz altı için kayısı çekirdeği yağı, yüz için kayısı yağı en iyi gelenler. Her gece yatmadan parmak uçlarınla masaj yaparak yedir. Bol su iç, meyveyi, yoğurdu eksik etme.

Göz altı için kayısı çekirdeği yağı, yüz için kayısı yağı en iyi gelenler. Her gece yatmadan parmak uçlarınla masaj yaparak yedir. Bol su iç, meyveyi, yoğurdu eksik etme.

canım ben yağları seviyorum ve kremlerden daha fazla yararlı olduğunu da gördüm.....
tek çekingem tüylenme yapar mı....
ayva tüylerim var ve onu beslemesinden korkuyorum.....
birde bu güzel tavsiyelerine havuçlu yoğurt içten dışa nemlendiriyor canım....bilgin olsun....

kızlar bende 26 yaşındayım. göz çevrem için eczaneden aldığım bir kremi kullanmaya başladım çok çok memnunum. ikinci tüpüne geçtim. ama en etkilisi elma galiba... çalıştığım yerde bir iş arkadaşım var adam her gün kahvaltıyla öğle yemeği arası elma yer hiç aksattığını görmedim şimdiye kadar ve cildini bir görmeniz lazım çok canlı ve çok pürüzsüz... göz için krem kesinlikle kullanılmalı diye düşünüyorum ama cilt için en önemlisi bol su ve elma galiba... yabana atmayın derim

26 yasindayim . Gozlerimin alti kirismaya basladi
Yuzumun filan kirismasini nasil engellerim . Engelleyemesem bile nasil mümkün oldugunca yavaslatirim ?
Göz alti kremi kullanmaya baslamali miyim?????

Güneş kremi kullan ki en önemlisi bu
Düzenli temizle ve nemlendir
Antioksidan içeren serumlardan kullan
Kış aylarında alfa hidroksi asitli ürünlerle kürler yap
Yağlarmış falan hepsi boş
Çoğu bildiğimiz ayçiçek yağı onların

Son düzenleme:

Benim de aynen canım tüylendirme olayından korktum, daha birçok yağ var kırışıklıklar için ama bunlar tüye katkısı olmayanlardanmış, tabi çakma yağ olmayacak
Havuçlu yoğurdu duymamıştım, içten dışa dediğine göre yiyoruz sanırım di mi?

evet canım yiyoruz
ya artık aktarlarda da çakma yağ oluyor....
nasıl anlayacağız bilmiyorum...

30a yaklasiyorum, en ufak kirisikligim yok..kendimi bildim bileli cok su iciyorum, sebze cok yiyorum, sekerli, gazli iceceklerden uzak duruyorum. Bir de ceviz, badem, balik duzenli olarak yerim, faydali diye duymustum.gunes kremi yazin mutlaka surerim, cok yuksek koruma faktorlu neutrogena ninkini kullaniyorum. Makyajimi temizlemeden uyumam, nemlendirici de surerim her aksam yatmadan. Pahali kremlerden hic kullanmadim, bence yedikleriniz ve su hepsinden daha etkili.

Bende shesiedo nun kremini aldım çok pahalı ama nemli tutuyor 12 saat
Sabah akşam kullanıyorum.
Cildimi temizlemeye çalışıyorum sabah akşam
E vitamini,buğday yağı,jojoba yağı ve aloe vera yağlarını dönüşümlü cildime sürüyorum gece yatıyorum
Bende 30 yaşındayım ve daha 1 aydır yapıyorum bu dediklerimi
Maalesef cilt bakımı için biraz geç kaldım
Kazayaklarım ve mimik izgilerim çok fazla

26 yasindayim . Gozlerimin alti kirismaya basladi
Yuzumun filan kirismasini nasil engellerim . Engelleyemesem bile nasil mümkün oldugunca yavaslatirim ?
Göz alti kremi kullanmaya baslamali miyim?????

Merhaba,

Size tek bir şey önereceğim. Aloe Vera. Cilt için mucizevi bir bitki. Forever Living adında bir Amerikan firması doğal yöntemlerle kendi yetiştirdiği aloe vera bitkileriyle birçok gıda takviyeleri,nemlendiriciler,kozmetik ürünler üretiyor. Youtube'da Prof.Dr.Erkan Topuz'un aloe vera'nın cilt üzerindeki etkilerini anlatan röportajlar bulabilirsiniz. 270 i aşkın çeşidi olan Aloe Vera'nın zararlısı ve hiç yararı olmayan türleri mevcuttur bilindiği gibi. En şifalısı olanı Barbadensis Miller türüdür ve bunun üretim payının %90'ı Forever Living firmasına aittir. Yani bilin ki Aloe Bilim Konseyinin onayladığı "içinde aloe vera jel var" dediği ürünlerin %90'ını tüm firmalar Forever Living'den temin etmektedir. Ayrıca İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Profesör Doktor Okan Yıllar içinde aloe vera hakkında verdiği röportajlarını internette bulabilirsiniz.

Kendi cildim çok hassatır.Birçok şeye alerjim vardır,hemen kızarır cildim.Bir arkadaşım birgün forever living distribütörü olmuş ve bana tavsiye etti.Başta temkinli yaklaştım,çok alerjik olduğum için.Şimdi tüm ailem,yakınlarım omega 3'ünden tutun,aloe veralı diş macununa kadar birçok ürününü kullanıyoruz.Ürünlerin etkilerini gördükten sonra bende distribütör oldum. Fakat gerçeği görebilmeniz için gerçekten kendinizin bir kere kullanmasını tavsiye ederim. Firma bu ürünü bağımsız çalışan distribütörler aracılığı ile satışını yapıyor. Eğer ilgilenirseniz size bu konuda yardımcı olabilirim.Bana mail atabilirsiniz. Kesinlikte satış yapmak gibi bir işin peşinde değilim.Alacağınız bir aloe vera katkılı doğal nemlendirici size hiçbirşey kaybettirmez ama çok şey kazanabilirsiniz.

Ürün Sertifikaları:
Uluslararası Aloe Bilim Konseyi Onayı
PETA/Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir
Islami Helal Sertifikası
Kosher Sertifikası
Halal Sertifikası

benimde göz çevremde kaz aykları diye tabir edilen kırışıklıklar vardı
ama ben kullandığım krem ve maskeden çok fayda gördüm
bana ürünü tavsiye eden kişiyi arayabilirsiniz yardımcı olabilir
05377060616

30 yaşındayım her gün en az 2 litre su içerim, düzenli meyve yerim, en pahalı kremleri kullanırım ama çizgilerime engel olamıyorum maalesef, alın cevremde neredeyse ayda bir yeni çizgiler çıkıyor, artık akışkna bıraktım , çok fazla takmamaya çalışıyorum

Su içmek aslında yüzü nemlendirmiyormuş diye duymuştım bunu bi doktor söylemiş benim bi arkadasım günde 3 lt içiyor ve bi baska tanıdıgımda öyle ama ikisininde cildi kuru hatta bi tanesininki kırışık bence biraz Allah vergisi gibi geliyor bakıyorum bazı insanlara kendine hiç bakmkyr ama ne selülit ne kırışuıklık tabi bakımda önemli ama bi yere kadar

Cildinizin temizliğine ve nemlendirmesine özen gostererek yavaşlatabilirsiniz.
Yasınıza ve cilt tipinize uygun bir nemlendirici edinmelisiniz.
Bol su, sağlıklı ve dengeli beslenme önemli ama dışardan takviye de gerekli bence

goz cevresindeki kirisiklarin tersine dogru dairesel masaj cok iyi geliyor.arada goz altlariniza buz kupleri gezdirin ama cok uzun sure tutmayin.

Ben 33 yasindayim daha bu sene hafif kirisiklik olusmaya başladı daha bu seneye kadar hic krem falan kullanmadim hic bakmadim cildime yagli bi cildim var.bence cilt tipiyle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…