- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kızlar ben de kaş arası e alında mimik çizgilerim belirginleşicek diye korkuyorum ya cildim yağlı sayılır ama nemsiz hiç de su içmem kendimi zorlamam lazım yapıcaz artık:/
Bi de bu kırışıklıkları önlemek için serumlar var the body shoptan pahalı avrupa markalarına kadar, kullanan deneyeniniz var mı hiç serum?
Göz altı için kayısı çekirdeği yağı, yüz için kayısı yağı en iyi gelenler. Her gece yatmadan parmak uçlarınla masaj yaparak yedir. Bol su iç, meyveyi, yoğurdu eksik etme.
26 yasindayim . Gozlerimin alti kirismaya basladi
Yuzumun filan kirismasini nasil engellerim . Engelleyemesem bile nasil mümkün oldugunca yavaslatirim ?
Göz alti kremi kullanmaya baslamali miyim?????
canım ben yağları seviyorum ve kremlerden daha fazla yararlı olduğunu da gördüm.....
tek çekingem tüylenme yapar mı....
ayva tüylerim var ve onu beslemesinden korkuyorum.....
birde bu güzel tavsiyelerine havuçlu yoğurt içten dışa nemlendiriyor canım....bilgin olsun....
Benim de aynen canım tüylendirme olayından korktum, daha birçok yağ var kırışıklıklar için ama bunlar tüye katkısı olmayanlardanmış, tabi çakma yağ olmayacak
Havuçlu yoğurdu duymamıştım, içten dışa dediğine göre yiyoruz sanırım di mi?
26 yasindayim . Gozlerimin alti kirismaya basladi
Yuzumun filan kirismasini nasil engellerim . Engelleyemesem bile nasil mümkün oldugunca yavaslatirim ?
Göz alti kremi kullanmaya baslamali miyim?????
bayanında dedıgı gbı su yuzumuzu aydınlatır 1.5 ıdeal tuketım yanı saat bası bır bardak
elma ıse pelıng gorevı gorur lekelenme karsıtı
göz altı kremı muhakkak kullanım hemde muhakkakakk este ladurun var bıraz tuzlu ama mukemmmel önleyıcı bır krem
en son yolu estetık mudahele ccok cok cıddı ıse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?