- 16 Temmuz 2023
- 8.504
- 22.618
- 278
- 30
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
Sahipli ne ya tövbeo dediklerinin hepsini yapıyorum abla düğünlere bile gidiyorum çıkmıyor bakan hepsi de sahipli ordaki erkoların
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahipli ne ya tövbeo dediklerinin hepsini yapıyorum abla düğünlere bile gidiyorum çıkmıyor bakan hepsi de sahipli ordaki erkoların
Hayriye hanım’ın taktığını yap busefer. 1673737. Koca istiyorum konusuna cevabım
valla tasmaları vardı herhalde yazık bu gençliğe keşke kariyer için bu kadar emek harcasalarda erkek bulup statü atladım sanmak yerine başarılarıyla gerçekten statü atlasalarSahipli ne ya tövbe
Bızımkı cok fena ous’u (gıcık ceyda seslenisi) parmağında oynatırhahah gerçi onlara yaramadı biri pinpon topu gibi oynayan oğuz'a saplantılı oldu biri ilkini öldürdü ikinciyi boşadı biri aldatıldı oğlan zaten ne yaptığı belli değil belki bu kızımıza yarar
hahah leyla olur çıkar artık ceydalara nejlalara story hikaye atar oğuzumla Paris keyfimiz diye, kimin kocası bu sizinle oynadı benimle evlendi çatlayın diye nispet yaparBızımkı cok fena ous’u (gıcık ceyda seslenisi) parmağında oynatır
Aynen ben de Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyevhahahahha okuduğum bölümü duysan bi de şaşırırsın
Hormonları yükselince evlilik vaktinin geldiğini sanıyor.Hadi Rainny 28 yaşında, buna ne oluyor anlamadım![]()
20 yaşında ne bu evlenme merakı napıyosun evde oturdun koca mı arıyosunÇirkin de değilim hatta çekiciyim denebilir ama bugüne dek ne hoşlanan oldu ne eden içine kapalı da değilim nasıl evleneceğim ben bu gidişle ? Çevremdekiler hep kız veya sahipli erkekler doğru dürüst ilişki yaşanacak biri de yok evde mi kalacağım bu gidişle
Allah çirkin şansı versin diye boşa demiyorlar işte.ne babaanne kılıklı tiplerin ne kısmetler var valla.zor ne diyeyim.böyle diye diye ömür geçiyor en çok da güzel olup yalnız oluşuma üzülüyorum
Sevgiliyi de bulamıyormuş işte.bunu anlamak zor değil.Hormonları yükselince evlilik vaktinin geldiğini sanıyor.Oysa ki yaşı çok küçük.
Gez toz, yaşıtlarınla eğlen, sevgilin olsun onunla romantik anların olsun. Yurtdışına çık Dünyayı gez.. napacaksın evlenmeyi konu sahibi..
Sevgilim olmuyor diyor işte zaten.umut bile vaadetmiyormuş.birileri olsa niye böyle karamsar olsun kız.Allah aşkına 25 yaşından önce evlenme
Kıtlıktan çıkmış gibi daha sevgilin olmadan hemen evlilik düşünmek ne ya
Üniversitedesin gez toz takıl
ayrıca hep ‘sahipli erko’ larla ilgili bir lafların dönüyor bilemedim
Valla ben güzel olup yalnız kalan kimseyi görmedim olan çok nadir onda da bi kusuru oluyor mutlakaAllah çirkin şansı versin diye boşa demiyorlar işte.ne babaanne kılıklı tiplerin ne kısmetler var valla.zor ne diyeyim.
Karamsar olmak için erken zaten? İlk ciddi ilişkisini daha yasayacak, tam yaşları 22-25.Sevgilim olmuyor diyor işte zaten.umut bile vaadetmiyormuş.birileri olsa niye böyle karamsar olsun kız.
Buradan bir üye oyundan tanıştığı biriyle evlenmişti.ah be güzelim sen öyle zannet o tuttuğun el dikkat ette seni ateşe atmasın
tinder mindır bişi indir bari oyunlarda da çok yazarlar online olanlarda
ama onlar abaza benden demesi iki tatmin olursun sonra da ağlarsın
Eee işte kaygı oluyor.kolay değil o yaşlar gerçekten.olacağını bilse rahat rahat bekler zaten.Karamsar olmak için erken zaten? İlk ciddi ilişkisini daha yasayacak, tam yaşları 22-25.
Öldürdü mü?hahah gerçi onlara yaramadı biri pinpon topu gibi oynayan oğuz'a saplantılı oldu biri ilkini öldürdü ikinciyi boşadı biri aldatıldı oğlan zaten ne yaptığı belli değil belki bu kızımıza yarar
O da var şimdi.sanki ev kızı olup boş oturuyorlar.onları da yapıyorlar.valla tasmaları vardı herhalde yazık bu gençliğe keşke kariyer için bu kadar emek harcasalarda erkek bulup statü atladım sanmak yerine başarılarıyla gerçekten statü atlasalar
keşke erkek bulma hedefi yerine iyi bir yere gelme hedef olsa