• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kısmetimi açabilirim

Güzel olmayan kadınlar da böyle olabiliyor.ben bu kısmet işinin dış görünüşten bağımsız olduğunu düşünüyorum.
O farklı ama güzel bi kadın her zaman dikkat çeker ve yalnız kalmaz. Çirkinler bulamaz demiyorum ama güzel bi kadın kolay kolay yalnız kalmaz.

Bir insan model degilse(cogunluk bunlari salt guzel olarak begenir) guzelligi bircok kisi icin gorecelidir. Ozaman guzel kadinlar yada yakisikli erkekler cok erken evlenip hic bosanmamali. Evlilik guzellikle yuruyebilen bir kurum degilki. Guzelligin es seciminde katkisi yadsinamaz ama salt guzel olan kadin yakisikli olan adam yalniz olmaz demek de bence uygun degil. Iliskilerin devami icin huy guzelligi gerekli.

Mevzu illa uzun ilişki veya uzun evlilik değil ki. Güzel kadin ilgisiz kalmaz gelir gecerde olsa illa etrafinda birileri olur, bi hoşlanani olur, birilerinin dikkatini ceker flört eder eger kendi de istiyorsa.
Kimse benden hoşlanmadi, kimse bana bakmiyor diyen güzel bir insan olacagini ben de düşünmüyorum. Öyle bir dünya yok yani kendini kandirmak isteyen kandirabilir bi kisinin bile ilgisini cekmeyen biri cekici oldugunu ne biliyor mesela cidden?

Neden rahatsiz olayim herkes ayni fikirde olmak zorunda degil. Senin gibi ben ve diger arkadaslar da fikrimizi beyan ediyoruz😀
Bazen 1+1=2 malesef güzel bi kadın yalnız kalmaz çevresinde ilgi olur yoksa gerçekten bi ucubelik tuhaflık davranış sıkıntısı vardır ki bunlar hemen anlaşılmaz. Bunlar yoksa ilgi yoksa malesef çekici biri değildir

Bazen 1+1=2 malesef güzel bi kadın yalnız kalmaz çevresinde ilgi olur yoksa gerçekten bi ucubelik tuhaflık davranış sıkıntısı vardır ki bunlar hemen anlaşılmaz. Bunlar yoksa ilgi yoksa malesef çekici biri değildir
Guzel cirkin kimse yalniz kalmaz herkes birini bulur kadina da erkege de alternatif cok ama istedigi gibi birini bulurmu orasi mechul

Yalnız kalan çok valla
Istedigi gibi biri yoksa yalnizligi tercih etmistir, iliskisinde mutlu degildir ayrilmistir yalniz olmustur. Biriyle vakit gecirmek yerine kendini dinlemeyi ve yalnizligi tercih etmistir. Bu kisinin begenilmedigi anlamina gelmez. Begendigi adamdan teklif gelmemistir biraz beklemeyi tercih etmistir. A teklif etmez B teklif eder ama kisi Byi istemez.

Istedigi gibi biri yoksa yalnizligi tercih etmistir, iliskisinde mutlu degildir ayrilmistir yalniz olmustur. Biriyle vakit gecirmek yerine kendini dinlemeyi ve yalnizligi tercih etmistir. Bu kisinin begenilmedigi anlamina gelmez. Begendigi adamdan teklif gelmemistir biraz beklemeyi tercih etmistir. A teklif etmez B teklif eder ama kisi Byi istemez.
Yalnızlığın tercih olması ayrı ilgi görmemesi ayrı güzel kadının seçeneği her zaman olur beğendiği adamın ilgisini çeker

yok olmuyor pek :) bende bu zamana kadar hiç olmadı mesela
Sohbetinizi böldüm gibi ama küçük bir ek yapmak istedim. Tüm erkekler libido ve gördüklerini beğenmeleri sonucunda eş/sevgili seçmiyor. Çevremdeki çoğu erkek arkadaşım eşlerini meslek, sosyokültürel denklik ya da hayat görüşüne göre seçti. Ben de erkek olsam bir kadın ne kadar çekici ve güzel de olsa "sahipli erko" dediği an şeyim kurumuş üzüme dönerdi.

Sohbetinizi böldüm gibi ama küçük bir ek yapmak istedim. Tüm erkekler libido ve gördüklerini beğenmeleri sonucunda eş/sevgili seçmiyor. Çevremdeki çoğu erkek arkadaşım eşlerini meslek, sosyokültürel denklik ya da hayat görüşüne göre seçti. Ben de erkek olsam bir kadın ne kadar çekici ve güzel de olsa "sahipli erko" dediği an şeyim kurumuş üzüme dönerdi.
o 2. 3. 4. aşama ama çoğu erkek güzel bulmadığı kadını da merak etmez baştan. Erkekten erkeğe değişir tabii yani kendi de çirkinse mesela. Evlilik farklı ilişki farklı ilgi görmemek farklı

Siz söyleneni anlamamışsınız. Güzel bir kadının erkeklerin ilgisini çekmeme olasılığı yok. Birisi gelip bana hiçbir erkek ilgi göstermedi diyorsa güzel değildir. Güzel bir kadın yalnızsa kendi istediği için, kendisine yürüyenleri beğenmediği için yalnızdır. Erkekler ilgi göstermediği için yalnız değildir. Bahsettiğim şey evlilik değil, karşı cinsten ilgi görmek.

Ayrıca insan kendini güzel hissedebilir bu iyi bir şey. Ancak kimseden ilgi görmeyen bir insana neye göre güzel diyeceğiz? Hani çoğunluğun ilgisini çekmemiş sonuçta.

o 2. 3. 4. aşama ama çoğu erkek güzel bulmadığı kadını da merak etmez baştan. Erkekten erkeğe değişir tabii yani kendi de çirkinse mesela. Evlilik farklı ilişki farklı ilgi görmemek farklı
Ya oyle sey olurmu, iliski yalniz kalmamak iste.
Her ilgi goren ilgiye karsilik verecek diye de bir durum da yok

Siz söyleneni anlamamışsınız. Güzel bir kadının erkeklerin ilgisini çekmeme olasılığı yok. Birisi gelip bana hiçbir erkek ilgi göstermedi diyorsa güzel değildir. Güzel bir kadın yalnızsa kendi istediği için, kendisine yürüyenleri beğenmediği için yalnızdır. Erkekler ilgi göstermediği için yalnız değildir. Bahsettiğim şey evlilik değil, karşı cinsten ilgi görmek.

Ayrıca insan kendini güzel hissedebilir bu iyi bir şey. Ancak kimseden ilgi görmeyen bir insana neye göre güzel diyeceğiz? Hani çoğunluğun ilgisini çekmemiş.
Siz de okuduklariniz bu sekilde mi anladiniz da burada milletr yargi dagitiyorsunuz anladin anlamadin diye😂
Ayni konuda baska mesajlarim da var. kime gore neye gore guzel(model vb degilse) guzellik goreceli.
Cogunluk degil ki istedigi begendigi kisinin ilgisini cekmek onemli

Back
X