Gebeliğe Hazırlık Nasıl kolay hamile kalınır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nsrncicek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
79
16
8
31
Selam kızlar eşimle bebek istiyoruz ve bu ay çalışmalara başladık sorum ise ilişki sonrası hemen kalkmıyorum hatta ayaklarımı yatak başlığına koyup 15 20 dk bekliyorum ama sonra bakıyorum yine de dışarı çıkmış acaba hiç içimde kalmıyor mu herkeste böyle mi oluyor ilk denemeler sorum saçmaysa maruz görün lütfen

O disari cikan sey meni degil su cubku icinize bosalan spermlerin yuzde 90ni su icin rahat olsun yumirtlama donemini tutturursan bi damla sperm bile yeter hamile.kalman icin

Dışarı çıkması normal canım bende ilk zamanlar diyodum çoğu dışarı gidiyo diye ama normalmiş Daha yeni başlamışsınız denemelere strese sokma kendini Allah hayırlısını nasip etsin ❤

Slm cnm hiç telaş yapma o geri çıkan önemli değil bel altına yastık köy ilişki sırasında sonra ayaklarını dik olece bekle yumurtlama testi ovulasyon testi kullan yumurtlama yakaladigin zaman iliskinde şansın yüksek oluyor hiç panik sters yapmana gerek yok daha yeni basladin sakin ol ki bebek işi stresi sevmez Allah gönlüne göre versin inşallah canım benim

Aminn çok teşekkürler içim rahatladı gerçekten Allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…