Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tayt pantolonlarla çok güzel gider krem laciver melanj tonlariyla özellikle bide kışlık elbiselerede çok yakışır kalın kışlık corap al çesıt çesit elbisenin ustunede bi hırka falan çok tatlı durur
tayt pantolonlarla çok güzel gider krem laciver melanj tonlariyla özellikle bide kışlık elbiselerede çok yakışır kalın kışlık corap al çesıt çesit elbisenin ustunede bi hırka falan çok tatlı durur
1.şarap kırmızısı maxi elbise üzerine siyah deri çeket ile çok güzel sonbahar kombini olur..
2.buz mavisi bir jean üzerine salaş bir tshirtveya kalın hırka ile çok güzel olur..(şarap kırmızısı jean ile de çok güzel olur ama üst bölümünü ise siyah bir kıyafetle tamamlamanı tavsiye ederim)
mesaj düzelt çıkmadığı için böyle düzeltiyorum... benim gördüğüm farklı modelmiş (bakırköyde biryerde görmüştüm ama sadece benziyormuş...arada fark varmış ben aynısı sanmıştm)
mesaj düzelt çıkmadığı için böyle düzeltiyorum... benim gördüğüm farklı modelmiş (bakırköyde biryerde görmüştüm ama sadece benziyormuş...arada fark varmış ben aynısı sanmıştm)