• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl kombin ederim ?

kumralimkumral

papatya
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
580
24
643
Kızlar merhaba,
bu botu nasıl kombin edebilirim.yardımmm .Aldım bir kere kot pantolonla giydim ama alternatif arıyorum.Teşekkürlerrr:21:

Eklentiler

• $T12K20040437_1_org_icon.webp
    $T12K20040437_1_org_icon.webp
    1 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar merhaba,
bu botu nasıl kombin edebilirim.yardımmm .Aldım bir kere kot pantolonla giydim ama alternatif arıyorum.Teşekkürlerrr:21:

tayt pantolonlarla çok güzel gider krem laciver melanj tonlariyla özellikle bide kışlık elbiselerede çok yakışır kalın kışlık corap al çesıt çesit elbisenin ustunede bi hırka falan çok tatlı durur

bende de siyahı var dar paça olmadan zaten rahat giyemiyorsun.etekle elbiseyle falan da hoş duruyor güle güle kullan

tayt pantolonlarla çok güzel gider krem laciver melanj tonlariyla özellikle bide kışlık elbiselerede çok yakışır kalın kışlık corap al çesıt çesit elbisenin ustunede bi hırka falan çok tatlı durur

evet canım benımde ılk aklıma gelenlerden bırı tayt pantolon.Hırka fıkrınıde cok sevdım teşekkürler ;)

1.şarap kırmızısı maxi elbise üzerine siyah deri çeket ile çok güzel sonbahar kombini olur..
2.buz mavisi bir jean üzerine salaş bir tshirtveya kalın hırka ile çok güzel olur..(şarap kırmızısı jean ile de çok güzel olur ama üst bölümünü ise siyah bir kıyafetle tamamlamanı tavsiye ederim)

tatlm geçenlerde bende mağazaları gezrken gördm ama nerde gördüğümü hatırlamıyorum:37:
nerden aldın....

tatlm geçenlerde bende mağazaları gezrken gördm ama nerde gördüğümü hatırlamıyorum:37:
nerden aldın....

mesaj düzelt çıkmadığı için böyle düzeltiyorum... benim gördüğüm farklı modelmiş (bakırköyde biryerde görmüştüm ama sadece benziyormuş...arada fark varmış ben aynısı sanmıştm)

nereden aldın cnm çok güzelmiş

mesaj düzelt çıkmadığı için böyle düzeltiyorum... benim gördüğüm farklı modelmiş (bakırköyde biryerde görmüştüm ama sadece benziyormuş...arada fark varmış ben aynısı sanmıştm)

nereden aldın cnm çok güzelmiş

trendyoldan aldım canım farklı renklerıde vardı ama ben buna bayıldımmm :21: 69 tl

Back
X