1.5 yıldır bu sitenin takipçisiydim. üye olmak 2 gün öncesine kısmetmiş. bir sıkıntım var ve bana da önerilerde bulunmanıza çok ihtiyacım var. 5 yıllık evliyim, bir oğlum var. eşim bana çok değer veren biri ve çok çok iyi bir baba. onu gerçekten seviyorum. sorunum kendimle ilgili. evlenmeden önce tek bir erkeği kıskanmamış ben, şimdi deli gibi kıskanç bir kadın oldum. özgüvenimi kaybettim sanırım. yakında tatile çıkmayı düşünüyoruz ama ben plajda ne yapıcam onu düşünüyorum. bir sürü güzel kadın, güzel vücutlar. Tanrı'm kabus gibi benim için! Bodrum'a gitmek istiyor eşim ama ben bin tane engel çıkarıyorum. daha sade, daha mütevazi bir yere gitsem belki daha rahat olurum diye düşünüyorum ama bu durumdan çok sıkıldım. ona kesinlikle bu zayıf yönümü göstermedim. oysa içimde fırtınalar kopuyor! çok bakımlı, çok temiz ve gerçekten beğenilen bir kadınım ama benden güzel bir kadın görmeye dayanamıyorum. bunları yazmak bile benim için utanç verici inanın. oysa diğer her konuda son derece güçlü ve mantıklı olduğumu düşünüyorum. ukalalık olarak düşünmeyin lütfen samimi olmaya çalışıyorum sadece. kendi özgürlüğümü de kısıtlar oldum bu saçma sapan hisler yüzünden. bu nasıl aşılır? yol gösterebilirseniz çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim.