Nasıl kurtulabilirim bundan?

30lu yaşlar sendromu olabilir mi? ben bizzat 25 yaş sendromu yaşıyorum da. Kıskançlık yok bende ama artık etraftaki benden daha güzel insan sayısının artmaya başladığını farkettim bilmiyorumkismile :gitme:

haha :D öyle gerçekten ya 1988 den sonrası çok güzel doğmaya başladı niyeyse

1.5 yıldır bu sitenin takipçisiydim. üye olmak 2 gün öncesine kısmetmiş. bir sıkıntım var ve bana da önerilerde bulunmanıza çok ihtiyacım var. 5 yıllık evliyim, bir oğlum var. eşim bana çok değer veren biri ve çok çok iyi bir baba. onu gerçekten seviyorum. sorunum kendimle ilgili. evlenmeden önce tek bir erkeği kıskanmamış ben, şimdi deli gibi kıskanç bir kadın oldum. özgüvenimi kaybettim sanırım. yakında tatile çıkmayı düşünüyoruz ama ben plajda ne yapıcam onu düşünüyorum. bir sürü güzel kadın, güzel vücutlar. Tanrı'm kabus gibi benim için! Bodrum'a gitmek istiyor eşim ama ben bin tane engel çıkarıyorum. daha sade, daha mütevazi bir yere gitsem belki daha rahat olurum diye düşünüyorum ama bu durumdan çok sıkıldım. ona kesinlikle bu zayıf yönümü göstermedim. oysa içimde fırtınalar kopuyor! çok bakımlı, çok temiz ve gerçekten beğenilen bir kadınım ama benden güzel bir kadın görmeye dayanamıyorum. bunları yazmak bile benim için utanç verici inanın. oysa diğer her konuda son derece güçlü ve mantıklı olduğumu düşünüyorum. ukalalık olarak düşünmeyin lütfen samimi olmaya çalışıyorum sadece. kendi özgürlüğümü de kısıtlar oldum bu saçma sapan hisler yüzünden. bu nasıl aşılır? yol gösterebilirseniz çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim.

Bende sizin gibiyim.Eşimi çok kıskanıyorum ve işin kötü tarafı ona da bunu hissettiriyorum.Ama benim durum biraz farklı eşimle bi yere çıkacak olsak hep olumsuz ne varsa görür benim üzerimde.Yok efendim bu kıyafet sana hiç yakışmamış...Baksana şu kız makyajını ne güzel yapmış sen de öyle yapsana...konuşurken taklidimi yapar sonrada espri diye dalga geçer...benim normal konuşmam gülmem olduğu halde buna hep batar.ve biz ne zaman dışarı çıksak hep kavga ederek dönerdik.Kendi bulunmaz hint kumaşıymış gibi bi de "baksana ne yakışıklı kocan var" diye onaylamamı beklerdi.Evlenmeden önce benden güzel bakımlı bayan yokken ,evlendikten sonra hep beni çökertmeye çalıştı özgüvenimi yerle bir etti.Neden sende iltifat etmiyorsun hep kötü olumsuz şeyler söylüyorsun dediğimde "olmaz şımarırsın" diyor.Şimdi ise biraz akıllandı heralde ki 3 aydır pek yorum yapmıyor.

Saçmaladığınızın farkına varın
Sizden daha güzel bi kadın olsa bile eşiniz sizi severken ona bakar mı?
Kaldıki seven insan için en güzeli sevdiğidir
Siz eşinizden yakışıklı birini görebiliyormusunuz çevrenizde?
Eşinize aşık olduğunuz müddetçe göremezsiniz
Çünkü kime aşıksanız sizin için en güzeli en yakışıklısı odur.

Bu yazdıklarım için eksi rep veren
limonagaci keşke buraya da onu yazsaydınız da derdinizi paylaşsaydınız
sizden gelen eksi repte "saçma sapan bi yorum olmuş.hayatla ilgili hiç fikriniz yok sanırım"

Yaşça sizden belki küçüğüm ama sizden daha çok hayatla ilgili fikrim vardır emin olun.
Seven insan böyle sever işte yerimseniben
Siz eşiniz varken başka erkeği daha yakışıklı görüp ona bakabiliyorsunuz ki eşinizin de başka kadına sizin gibi baktığını düşünüyorsunuz.
İnsan karşısındakini kendisi gibi bilirmiş. sositososito
Evet benim sevdiğim adam benim için tektir ondan daha yakışıklısı yoktur! boshayallersmile
"Eğer bir erkek sevdiği kadın varken başka kadınlara bakıyorsa o erkek sevmiyordur"
Ben üstüne basa basa söylüyorum bunu...
Gelin hayata dair çok daha iyi fikirleriniz varsa birde sizi dinleyelim :delphin:
Ayrıca ben arkadaşa burda kötü bişey söylemedim,sizin gibi seven kişinin başka insanlara baktığını da savunmadım!

Bende sizin gibiyim.Eşimi çok kıskanıyorum ve işin kötü tarafı ona da bunu hissettiriyorum.Ama benim durum biraz farklı eşimle bi yere çıkacak olsak hep olumsuz ne varsa görür benim üzerimde.Yok efendim bu kıyafet sana hiç yakışmamış...Baksana şu kız makyajını ne güzel yapmış sen de öyle yapsana...konuşurken taklidimi yapar sonrada espri diye dalga geçer...benim normal konuşmam gülmem olduğu halde buna hep batar.ve biz ne zaman dışarı çıksak hep kavga ederek dönerdik.Kendi bulunmaz hint kumaşıymış gibi bi de "baksana ne yakışıklı kocan var" diye onaylamamı beklerdi.Evlenmeden önce benden güzel bakımlı bayan yokken ,evlendikten sonra hep beni çökertmeye çalıştı özgüvenimi yerle bir etti.Neden sende iltifat etmiyorsun hep kötü olumsuz şeyler söylüyorsun dediğimde "olmaz şımarırsın" diyor.Şimdi ise biraz akıllandı heralde ki 3 aydır pek yorum yapmıyor.
içim şişti valla eminim ondan daha güzelsin ve ya daha eğitimlisindir kendindeki eksikliği öyle kapatıyodur dengesiz..haltemiş kurban olsun sana

böyle durumlarda şunu düşünmek lazım bence..hiç kimse başka birisinin gerçek anlamda sahibi olamaz..her insan yalnız doğar yalnız ölür unutmayalım..

yani sizin yanınızdayken başka bir kadına bakmadı diye siz yokkende bakmadımı sanıyorsunuz? öyle bir erkek yok zaten..önemli olan size olan tavrı ve aranızdaki sevgi saygıdır..bu kadar ufak şeylere takılmayın..büyütecinizi bu konuya tuttukça içinde gömülür gidersiniz,biraz daha relaks olunuz..kimse kimseye baki dğeil arkadaşım...

içim şişti valla eminim ondan daha güzelsin ve ya daha eğitimlisindir kendindeki eksikliği öyle kapatıyodur dengesiz..haltemiş kurban olsun sana

Kızıldeniz evet canım her gören bizi görünce çok yakıştırıyor birbirimize.Hatta çevrem beni eşime göre daha bakımlı ve güzel buluyorlar övünmek gibi olmasın.Ben bankada çalışıyorum ,eşim kendine ait bi işyerinde.Kendini eksik hissetmesi için bi sebepte yok aslında ama neden böyle davrandığını anlamış değilim.

merhaba,çevreniz sizi çokk güzel buluyor olabilir ama siz içten içe kendinizde kusurlar buluyorsunuz ki bu şekilde duygulara kapılıyorsunuz...
anormal bi durum değil,kadınların % 80 bu şekilde yaşar... :smiley-cool:
insan önce kendini sevmekle,kendisiyle barışmakla başlamalı hayata..bu noktada çevrenizdekiler size çirkin deseler bile siz içinizdeki mutlu ve kendine güvenen ruh haliyle en üst seviyede yaşarsınız hayatı...ve bu şekilde kıskançlıklarda olmaz,
göz bu güzele bakar kıskanmayın lütfen eminim sizde cok hoş alımlı bir kadınsınızdır önce içinizdeki o değerli taşı dışarı çıkarın onu temizleyin koruyun böylelikle değil bodruma bilmem nereye gitseniz huzursuzluk yaşamazsınız... :1hug:
...

Back
X