- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
gece bebek ve çocuk ve esim uyuduktan sonra ben mutfakta bayram ediyorum malesef
ve bu artık beni gün içindeki yorgunluğum için motive eder oldu ..tamam dayan herkes uyunca kendinle kalacaksın mutlu olacaksın gibisinden bunu kendime konfor gibi görmeye başladım...hatta şuan bebeği uyutmaya gelmeden kısırlık bulgur u isladim öyle geldim bir iki saate bayram etcem ya orda çünkü ksiir ayran partisi var tabi :d ve onun verdiği mutluluğu düşünerek bebeğin uyumamasi ağlama krizlerine hepsine eyvallah çekiyorum şuan ..peki yedikten sonraki o kilo aldim hissinin verdiği mutsuzluk
( yememeyide denedim bu saatlerde büyük mutsuzluk , bebeğe tahammülsüzlük eşe diğer çocuğa aşırı tahammülsüz oldum ...hem karnım aç hem köle gibi hisettim ..ve bu beni çok mutsuz etti ...nasıl kurtulucwm ben bu gece yemesinden...öyle ceviz fındık sevmem onlar beni kesmiiyor ...hele ki sade ekmek yemek elime alıp kemirmek , yemin ederim gece yatmadan hayatımın rutini oldu . o ekmeğin bana verdiği huzuru o kokuyu hiç biseyde bulamıyorum yok
(