- 14 Mart 2016
- 413
- 241
- 33
- 36
- Konu Sahibi brucella-morganella
-
izin aldım 15 güb işten uzaklaştım 3 gündür başladım sonuç yine aynı dün yine büyük bir kavgaaaişi bırakın, evde bir zaman geçirin, belli ki tüm yaşadığınız olaylar üstüne, iş hayatının stresini bünyeniz kaldıramaz hale gelmiş, sinir strese dönüştürmüş tüm duygularınızı, bence durumunuz el veriyorsa işten çıkabilirsiniz bir süre, ya da izin alabilirsiniz.
Geçmişi unutmazsanız akıl sağlığınızı kaybedersiniz. Lütfen düzelmeden de çocuk yapmayın.Dönüp dolaşıp eşime evlenirken ve sonraki yaşadığımız sıkıntıları bağıra bağıra anlatıp söyleniyorum..Bir bakmışımm
Çalışan bütün evli kadınlar bunları yapıyor zaten, sen sanırım evliliğin bu kadar yük getireceğini tahmin edemedin veya hazır değildin. Eşini karşına alıp kavga etmeden derdini anlat, orta yol bulmaya çalışın olmadı bir terapiste gidin, boş yere kendinizi hırpalamayın. Bu şekilde evlilik uzun sürmez çünkü, yazık etmeyin.Hayatın üstüme geldiğine düşünüyorum..SABAHIN köründen akşamın körüne kadar çalışıyorum sonra gidip eve yemek yapıyorum sofra kuruyorum topluyorum çamaşır atıp topluıyorum her akşam süpürge yapıyorum mutlaka.balkon yıka torla topla birde tek izin günüm pazar cinnet geçireceğim.işten çıkma gibi bir lüksüm yok maalesef bunlkar bişiy değil akşam birilerini çağırmaya aktivite yapmaya temizlik ve dinlenmeden fırsat kalmıyor..tükendimmm..böyle olunca öfkem taşıyorrrrr kontrol edemiyorum off şu an bile ağlıcammm yardım eden kimsem yok.kimse bir çaputumu tutmuyor..biliyorsunuz çocuk düşünsem bile nasıl olur şu durumuma bak.yardımcı alamam anca geçinip gidiyoruz zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?