nasıl kurtulacağım bu illetten..

brucella-morganella

O JA LA..
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
413
241
33
36
Kızlar daha önceki konularımdan bilenler olabilir...Eşimle yaklaşık 1.5 yıl önce evlendik..Maddi sorunlarımız oldu,ailesine bir çok konuda kızgınım zaten ama onların haberi yok bu kızgınlıklarımdan.
Neyse konu şu ki eşime sürekli bağırıp çağırıyum..Adam ne yapsa evin içinde suç oluyor.işten geliyorum kapıyı açıyor bana bende bir sinir aman allahım nerdeyse boğacağım onu..sonrasında başlıyorum..bir ağlamaklı yüz ifadesi bende öpmesini bile istemiyorum..zorla öptürüyorum..eleştiriyorum 'ya tezgaha ne döktün!!!' bak çoraplar niye orda !!!!!! ya diyor sus bir tamam topluyorum diyor ama kendiside çok kızgın tabi bu durumumdan sonra bir sinir basıyor ailesinin yapmadıkları o an yine aklıma geliyor bende ki sinir tavan..
Offf nerdeyse hergün böyle bu durum..sanki tek çalışan bayan benimm gibi ..Ne yapayım zor topluyorum zor çekip çeviriyorum gerçekten tükendimmTüm öfkem bu yüzden...
Ne yapmam gerekli bu öfke niye ?

Yahu arkadasim bune hiddet bu celal?hadi sen sinirlisin diyelim esinden ne istiyorsun?mutlaka bir sebebi vardir bu agresif davranislarin bir birikim sonucu bu hale gelmissin bence,varmi bir arkadasin soyle icini doksen anlatsan belki rahatlarsin biraz...

Eşimi seviyorum ama neden ona karşı bu tahammülsüzlüğüm anlamıyorum oda artık çekiniyor benden dün arkadaşı aramış size gelmek istiyoruz müsayitmisiniz niye bende çekindiğinden ayıp olmasın diye ne demek buyrun diyemiyor..çünkü biliyor en ufak şeyden nem kaparım başına kakar deli ederim..herşeyin farkındayım ama engel olamıyorum hareketlerime ..böyle laflarımı kırbaç gibi vuruyorum üstüne üstüne canı yansın diye

temizlik ve ev işleri için eve haftada bir kadın alabilirsiniz en azından bu işlerle uğraşmamış olursunuz yemek işlerini de eşinizle birlikte ortaklaşa yaptınız mı bu konu ortadan kalkar.

ailesinin yaptıklarına gelince eşiniz konuyu biliyor ve onları savunmuyor ve onun bu haksızlıklar karşısında bir suçu yoksa ou suçlamanız sadece sizin huzurunuzu kaçırır mutsuz olursunuz. evinizin kapısını kapattığınızda 3. kişileri de orda bırakın bence

Bastirilmis ofken var bence zamaninda konusamadigin seyler sonradan ufak ufak patlamalara ofkelere sebep oluyor herseyin basi sonu konusmak ... otur esine anlat su sus su oldu ben boyle boyle boyle hissettim o yuzden soyle soyle davraniyorum diye dertlesirsen bilincaltindan silinir rahatlarsin ... tek cate konusamadiklarini konusmak

Bak müzik insanı gevşetir, kitap okumak. Eve dönerken tak kulağına kulaklığı, sevdiğin soft şarkıları dinleye dinleye dön eve. Eve girerken de kendini telkin et, güzel şeyler düşün, eşini özlediğini hatırla.

Karşıdaki senin gibi olsaydı ne yapardın peki? Çeker miydin böyle ?

Buna simariklik deniyor.bak okuyorsun burda, adamlar nasıl davranıyor.

Hayat terazi işte ,cekebilene veriyor demek ki Allah...

Şimdi anlatırsam uzun olur ama eşime herşeyi izah ettim bak böyle böyle annenlerin bu tutumlarını beğenmedim..bu hareketler hoşuma gitmredi dedimm uzunca konuştum geçen ayy..beni hep haklı gördü ..sen haklısın canım benim dedi..ama ailesine karşı herhangi bir konuşmada veya yeri geldiğinde konuşma durumu olmadı..eee bende boş boş konuşmuş oldumm..yani ne yapsam olmuyor..

işi bırakın, evde bir zaman geçirin, belli ki tüm yaşadığınız olaylar üstüne, iş hayatının stresini bünyeniz kaldıramaz hale gelmiş, sinir strese dönüştürmüş tüm duygularınızı, bence durumunuz el veriyorsa işten çıkabilirsiniz bir süre, ya da izin alabilirsiniz.

Hayatın üstüme geldiğine düşünüyorum..SABAHIN köründen akşamın körüne kadar çalışıyorum sonra gidip eve yemek yapıyorum sofra kuruyorum topluyorum çamaşır atıp topluıyorum her akşam süpürge yapıyorum mutlaka.balkon yıka torla topla birde tek izin günüm pazar cinnet geçireceğim.işten çıkma gibi bir lüksüm yok maalesef bunlkar bişiy değil akşam birilerini çağırmaya aktivite yapmaya temizlik ve dinlenmeden fırsat kalmıyor..tükendimmm..böyle olunca öfkem taşıyorrrrr kontrol edemiyorum off şu an bile ağlıcammm yardım eden kimsem yok.kimse bir çaputumu tutmuyor..biliyorsunuz çocuk düşünsem bile nasıl olur şu durumuma bak.yardımcı alamam anca geçinip gidiyoruz zatenn

izin aldım 15 güb işten uzaklaştım 3 gündür başladım sonuç yine aynı dün yine büyük bir kavgaaa

Eşinde peygamber sabrı varmış şiddete karşıyım ama bana sürekli böyle davranan biri olsa elimin tersini yerdi net. Üstünede boşardım

Dönüp dolaşıp eşime evlenirken ve sonraki yaşadığımız sıkıntıları bağıra bağıra anlatıp söyleniyorum..Bir bakmışımm
Geçmişi unutmazsanız akıl sağlığınızı kaybedersiniz. Lütfen düzelmeden de çocuk yapmayın.

Çalışan bütün evli kadınlar bunları yapıyor zaten, sen sanırım evliliğin bu kadar yük getireceğini tahmin edemedin veya hazır değildin. Eşini karşına alıp kavga etmeden derdini anlat, orta yol bulmaya çalışın olmadı bir terapiste gidin, boş yere kendinizi hırpalamayın. Bu şekilde evlilik uzun sürmez çünkü, yazık etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…