Nasıl kurtulacak.

president1234

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
7
0
16
36
İyi akşamlar
Bir arkadaşımın adına yazıyorum.

İnternet üzerinden ona ulaşan aynı ilde yaşayan biri tanışmak istediğini, kendisiyle ayaküstü işyerinde adres sormak için 2019 kasımda tanıştıklarını o tarihten bu yana yüzyüze tanışmak için beklediğini bildiren bir mesaj ve ardı sıra benzer mesajlar atarak devam ettiğini söyledi.
Arkadaşım durumu anlamak için kim olduğuna dair sorular sormuş arkadaşımın kendisi, ailesi, işyerini hakkında detaylı bilgisi var hatta telefon numarasına da ulaşmış.
Bizde kim olduğunu araştırdık kişilik bozukluğu olan biriymiş.
Şu an mesaj ve telefon ile sürekli ulaşmaya çalışıyor cevap vermemesine rağmen 2-3 gündür Yazmaya devam ediyor. Engelleyip kurtulması kolay tabi ama işyeri ve evinide biliyor karşısına çıkıp zarar vermesinden korkuyoruz. Polise başvursa mesajlar tehditvari değil, işlem yapılır mı? Ya da sizin öneriniz var mı uzaklaştırmak için? Yardımlarınızı bekliyoruz.

Polise başvurmak için tehdit edilmek şart değildir umarım. İstemediğiniz biri tarafından sürekli aranıyorsunuz ki bu kişi hakkınızda çok fazla bilgiye sahip. Bayağı taciz ediliyor işte. Ben olsaydım polise başvururdum. Umarım başvurmak için yeterli sebeplerdir.

Güvenmedi zaten. Adam hakkında herşeyi biliyor ve taciz ediyor kendisi sadece kim olduğunu sordu.

İyi akşamlar

İnternet üzerinden ona ulaşan aynı ilde yaşayan biri tanışmak istediğini, kendisiyle ayaküstü işyerinde adres sormak için 2019 kasımda tanıştıklarını o tarihten bu yana yüzyüze tanışmak için beklediğini bildiren bir mesaj ve ardı sıra benzer mesajlar atarak devam ettiğini söyledi.
Arkadaşım durumu anlamak için kim olduğuna dair sorular sormuş arkadaşımın kendisi, ailesi, işyerini hakkında detaylı bilgisi var hatta telefon numarasına da ulaşmış.
Şu an mesaj ve telefon ile sürekli ulaşmaya çalışıyor cevap vermemesine rağmen 2-3 gündür Yazmaya devam ediyor. Engelleyip kurtulması kolay tabi ama işyeri ve evinide biliyor karşısına çıkıp zarar vermesinden korkuyoruz. Polise başvursa mesajlar tehditvari değil, işlem yapılır mı? Ya da sizin öneriniz var mı uzaklaştırmak için? Yardımlarınızı bekliyoruz.
Polise bildirsin tabiki.

Polise başvurmak için tehdit edilmek şart değildir umarım. İstemediğiniz biri tarafından sürekli aranıyorsunuz ki bu kişi hakkınızda çok fazla bilgiye sahip. Bayağı taciz ediliyor işte. Ben olsaydım polise başvururdum. Umarım başvurmak için yeterli sebeplerdir.
.
Bize göre yeterli ama polise göre yeterli mi bilemedik. Özellikle kişilik bozukluğu olmasından dolayı, bu tür insanlara yaklaşım nasıl olmalıdır belliki takıntı haline getirmiş

.
Bize göre yeterli ama polise göre yeterli mi bilemedik. Özellikle kişilik bozukluğu olmasından dolayı, bu tür insanlara yaklaşım nasıl olmalıdır belliki takıntı haline getirmiş
Ailesine ulaşıp yardım isteyebilirsiniz belki. Ben yine de polise başvururdum gerçi. Canımı yolda bulmadım.

Ailesine ulaşıp yardım isteyebilirsiniz belki. Ben yine de polise başvururdum gerçi. Canımı yolda bulmadım.
Ailesi aklıselim insanlar mı acaba? Bahsettiğimiz kişi orta yaş civarında ailesinin yardımımı zararımı olur karar veremedik

Polise başvurmak için illa tehdit edilmesi gerekmez ki. Sürekli msj atmak aramak da tacizdir. Ünlülerin başına geliyor hemen şikayetçi oluyorlar.

Polise gitmeyi son seçenek olarak görüyorsanız arkadaşınız o kisiye hemcinslerine ilgi duyduğunu söylesin. Hayatımda biri var derse başka bir erkek olarak algıladığı icin ters tepebilir .

Polisten medet ummayin uzaklastirma alır uymazsa bir daha uzaklastirma alir sonra bir daha be bir daha. Kisilik bozuklugu olan biri rapor alip ben sucsuzum dahi diyebilir

ÜNiversite yıllarımda böyle bi manyak musallat olmuştu.İnsan korkuyor elbette.O aptal aklıma geldi.Ben kendim halletmiştim,bi kaç erkek arkadaşım da yardımcı olmuştu.Mezun olup defoldu gitti neyse ki...

İyi akşamlar

Öncelikle şahsı kışkırtmaktan kaçınsın bir süre. Anlayacağı dilden reddetsin. Devam ederse ailesine ulaşsın ve tabiki polis. Benzer bir olay bende yaşadım. Tek yaşıyordum birde. Sonunda lezbiyenim diye yalan söyledim :D inandı bıraktı yakamı. Senesine evlenincede şok olmuştur 😂

Back
X