bu foto konuya açıklık getirdi :) saçın zaten açık bi renkmiş tatlım senin 7.1 yani küllü kumral tutacaktır. küllü olması o kızılımsı yansımaları alır. Sen kumrallardan devam et ama karıştırma ki kızıllıktan kurtul. o karameli satan satıcıyada burdan tesüflerimizi gönderelimm :)
cnm sadece küllü kumralı sür karameli kullanma
Ayyyy tatlımmmm bayıldım saç rengine, nasıl sevaba girdin fotoğraf paylaşarak bi bilsen. Allah razı olsun
Birazdan azıcık bi tutamda denicem inşallah seninki gibi tatlı bi renk olur... Ama benim boyam 7.1.( 7.1. nasıl olur sence ? Bi de canım acaba boyayı saçta beklettikçe renk daha mı açık oluyo, daha mı koyu oluyo ? Bunu da bi türlü anlamış değilim...
Çok sağol canım valla. hepiniz sağolun
Boyar boyamaz fotoğraf paylaşıcam.
canım aynı durumla 5 6 ay uğraştım ben de nerdeyse. sadece 6.1 ile boyadım dipleri yine turuncu yaptı senin gibi. o yüzden en son denediğim ve çok memnun kaldığım boyayı önerebilirim sana da. igora 6.1 ve igora 0.22 (mavi renk turunculuk azaltıcı diye de geçer). 0.22 den ben 5 cm kadar kattım genelde nohut kadar falan diyolar. saçlarım ilk yıkadığımda siyah gibi oldu baya koyu yapıyor yani ama üçüncü yıkamadan sonra tam 6.1 oldu turuncusuz. bi dahaki boyamana öneririm çok çekmiş biri olarak. başka denemelerle saçını yıpratma tatlım.
alminacım bi de fotoğraf demişsin yeni okudum, bugün yolculuk yapıcam akşam fırsat bulabilirsem mutlaka eklerim hem bi fikrin olmuş olur, mavi boya için de korkma ben iki kutu boyaya 10 cm kadar sıkmıştım, çok kolay akıyo yıkarken hep mavi aktığını görüceksin bakırlıkların yoğunsa problem olucağını sanmıyorum ama boyama sırasında sık sık boyayı karıştırmayı unutma, sen de bi ara foto eklersen daha rahat yorum yapabiliriz .)
alminacım bi de fotoğraf demişsin yeni okudum, bugün yolculuk yapıcam akşam fırsat bulabilirsem mutlaka eklerim hem bi fikrin olmuş olur, mavi boya için de korkma ben iki kutu boyaya 10 cm kadar sıkmıştım, çok kolay akıyo yıkarken hep mavi aktığını görüceksin bakırlıkların yoğunsa problem olucağını sanmıyorum ama boyama sırasında sık sık boyayı karıştırmayı unutma, sen de bi ara foto eklersen daha rahat yorum yapabiliriz .)