nasıl kurtulurum ki :'(

mira-nda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
8
0
1
36
merhabalar yeni üye oldum. kimseyle paylaşamadığım bir karmaşanın içindeyim kuzenimden tesadüfen buranın iyi bir paylaşım ortamı olduğunu öğrendim ve yardım bekliyorum.

aşığım evet çok aşığım ama nişanlıma değil. öyle kötü bir durumkii. o da beni seviyor yani en azından öyle olduğunu söylüyor ama sevgilisinden ayrılma girişiminde bulunmuyor. ayrılmasınlar da zaten en yakın arkadaşımı sevdiği adamdan ayıramam ama yani ben ne olacağım. nasıl geldik bu duruma bilemiyorum. o bana sürekli nişanı at diyor ama yapamam. aileme nasıl açıklarım okadar masraf yapıldı yapılıyor. hadi ben ayrıldm o gözümün önünde arkadaşımla ilişki yaşıyor ve birlikte olamamamızın tek sorumlusunun ben olduğumu söylüyor. yapamam. yapamıyorum ama onsuz da yapamıyorum. kaçamıyorum yok olamıyorum

Senin nişanlın var, onun sevgilisi. . Onun sevgilisi aynı zamanda senin arkadaşın. O sevgilisini, sen nişanlını sevmiyorsun. Bence her halükarda nişanlından ayrıl. O da sevgilisinden ayrılsın. Sonra sizin sonunuz onca ah aldıktan sonra ne olur bilmiyorum ama en azında sen nişanlına, sevdiğin çocuk da sevgilisine büyük bir iyilik hediye etmiş olursunuz.

Sana nişanı at diyor ama kendisinde tık yok sonrada senin yüzünden birlikte olamıyoruz dior.. Ben senin nişanlına ve sevdiğin adamın sevgilisine üzüldüm.. Hayırlısı olsun ne diyeyim

Nişanlandıktan sonra mı tanıştınız yoksa önce mi? Nasıl başladı bu ilişki?

Nisani at masraf yapildi diye evlenilmez o cocugun kollarinada kosma otur kafani dinle zaten nisanlini sevmiyosun bir gram bile onu kendinden kurtar sonra napacagina bakarsin

nişandan sonra tabii. bu yaz dördümüzün çıktığı tatilde başladı. başlamamalıydı :'(

Vay be. Demek 'yok ya olmaz öyle şey, onlar arkadaş benim sevgilime/nişanlıma/eşime bakmaz' falan deyip de gönlümüzü ferah tutamayacağız. Evet başlamamalıymış ama olmuş. Ben üstte yazdım yazacağımı. Başka da diyecek sözüm yok sizin konunuza. İyi geceler.

sevgilin uyanıklık yapıyor,seni nişanlından ayırıp kendisi sevgilisiyle devam edecek.yoksa önce kendi ayrılırdı.sevgiliden ayrılmak çok daha kolaydır.oyuna gelme diyeceğim ama nişanlına da yazık,aldatan nişanlısı var:KK14:

nişandan sonra tabii. bu yaz dördümüzün çıktığı tatilde başladı. başlamamalıydı :'(
Aslında önce ya da sonra bir farkı yoktu ama ben yine de sormak istedim. Bir bayan olarak kendinizi bu duruma düşürmeyin lütfen. Nişanlısınız ve bir başka erkekle aranızdaki mesafeyi ayarlamanız gerekliydi. Her zaman inandığım bir doğru vardır; Allah hiçbir şeyi gizlide bırakmaz. Yani her şey mutlaka gün yüzüne çıkar bu dünyada. Arkadaşınızın sevgilisiyle aranızdaki ilişkiyi bitirmeniz kesinlikle en doğrusu. Nişanlınızla ilgili vereceğiniz karar size kalmış. Hem kendinizin hem de başkalarının günahına girmeyin lütfen. Hoş bir durum değil yaşadığınız. Hem kendinizi hem ailenizi zor duruma düşürmüş olursunuz buna devam ederseniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Vay be. Demek 'yok ya olmaz öyle şey, onlar arkadaş benim sevgilime/nişanlıma/eşime bakmaz' falan deyip de gönlümüzü ferah tutamayacağız. Evet başlamamalıymış ama olmuş. Ben üstte yazdım yazacağımı. Başka da diyecek sözüm yok sizin konunuza. İyi geceler.
ben bu vebal ile de yaşamak istemiyorum ki. haklısnız ayrılmalıyım mantıklı olan bu ama çok korkuyorum sonrasından

Aslında önce ya da sonra bir farkı yoktu ama ben yine de sormak istedim. Bir bayan olarak kendinizi bu duruma düşürmeyin lütfen. Nişanlısınız ve bir başka erkekle aranızdaki mesafeyi ayarlamanız gerekliydi. Her zaman inandığım bir doğru vardır; Allah hiçbir şeyi gizlide bırakmaz. Yani her şey mutlaka gün yüzüne çıkar bu dünyada. Arkadaşınızın sevgilisiyle aranızdaki ilişkiyi bitirmeniz kesinlikle en doğrusu. Nişanlınızla ilgili vereceğiniz karar size kalmış. Hem kendinizin hem de başkalarının günahına girmeyin lütfen. Hoş bir durum değil yaşadığınız. Hem kendinizi hem ailenizi zor duruma düşürmüş olursunuz buna devam ederseniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
doğru diyorsunuz aileme karşı sorumluyum onların adını lekeleyemem bu yüzden geri adım atamıyorum. ama ondn da vazgeçemiyorum. ışığım umudum hayatım oldu. sevmemişim demek nişanlımı. off yarabbim

doğru diyorsunuz aileme karşı sorumluyum onların adını lekeleyemem bu yüzden geri adım atamıyorum. ama ondn da vazgeçemiyorum. ışığım umudum hayatım oldu. sevmemişim demek nişanlımı. off yarabbim

ben bu vebal ile de yaşamak istemiyorum ki. haklısnız ayrılmalıyım mantıklı olan bu ama çok korkuyorum sonrasından

Sonrası çok mu güzel senin zihninde? Sevmediğin bir koca, aklında başka biri. . Daha şimdiden başlayan aldatmalar. Bugün nişanlından ayrılmayacaksın belki ama ilerde kocanı boşayacaksın. Belki çocuğunuz da olur. Sen bilirsin. Hayat senin hayatın.

Bu söylediklerinizin üzerine yorum yapamayacağım. Kırıcı ve insanları karamsarlığa sürükleyici yorumlar yapmaktan kaçınıyorum ama... Birçok insanın günahını almış oluyorsunuz bir sürü kişinin vebali var. Umut ışığım oldu dediğiniz kişi gerçekten iyi biri olsaydı nişanlısı olan bir bayana karşı bir şeyler düşünmezdi. Hem de en yakın arkadaşınızın sevgilisi. En zararlı çıkacak kişi, tek zararlı çıkacak sizsiniz. Kendinize ve hiçbir şeyden haberi olmayan, her şeyin yolunda gittiğini sanan masum insanlara bunu yapmayın. Allah doğru yolu göstersin. Iyi geceler.

Back
X