• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl kurtulurum?

yonca28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
24
5
36
merhabalar
eski sevgilimle hala aynı işyerinde çalışmak zorundayız... benimle mesajlaşmayan telefon elimde durunca sürekli sıkılıyorum diyen adamın elinden telefon düşmüyor sürekli çevrim içi bana yaşattıklarını unutamıyorum ben kendimi kahrederken onun umrunda değil bide benimle durmadan herkesin içinde alay ediyor tahammül edemiyorum işime odaklanamıyorum elimde olan son umudum dauçup gitti o_O:ruh::KK17:ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim ne olur bi akıl verin

işinizi değiştirmelisiniz yada kaile bile almayın o kim ki.

işimi değiştirme şansım yok malesef çok duygusal biriyim zaten kale almamaya çalışsamda yapamıyorum yaşananlar bu kadar kolay gelmiyor bana bana verdiği onca söz yeminler nasıl bukadar şerefsiz olabiliyor anlamıyorum kalbimi hissetmiyorum bu acı yüzünden ..

işimi değiştirme şansım yok malesef çok duygusal biriyim zaten kale almamaya çalışsamda yapamıyorum yaşananlar bu kadar kolay gelmiyor bana bana verdiği onca söz yeminler nasıl bukadar şerefsiz olabiliyor anlamıyorum kalbimi hissetmiyorum bu acı yüzünden ..
zaman herşeyin ilacıdır kendinize farklı uğraşlar bulun arkadaş,işe daha cok odaklanın mesela kitap okuma vs.en azından dikkatinizin ona yönelmesini azaltacak ve acınız zamanla hafifleyip bitecektir.henüz cok yeni oldugundan içinizin acıması normal birgün sıradan insanlar bile size ondan daha samimi gelecektir.

sürekli gözünüzün önünde mi? yerinizi ve ya departmanınızı değiştirebilirsiniz eğer kendinizi engelleyemiyorsanız.

çevirim içi olduğunu görmemek için engelleyebilirsiniz, hatta numarasını silin

sizinle alay etmesi ne alaka?
kendinizi baştan yaratın, ağzına prim vermeyin hatta gülüp geçin, eziklik psikolojisiyle hareket ediyor sanırım

Sen de onunla dalga geç nolcak ya da direk de kafayı bana mı taktın dalga geçiyorsun o egonu yerle bir ederim görürsün ilerizekalı :)

Muhtemelen senin ondan iyi oldugunu dusunuyo hatta bunu bastirmak icin davranislari sana karşı ezici durumu almış. Belli zaman sonra kendine gelicektir ama biraz zaman gecmesi lazim seninde sabirli olman lazim. Emin ol son gulen sen olucaksin ;)

Kenara cek konus ben burdan ekmek yemek zorundayim , biz ayrildik ikimiz de hayatimiza devam ediyoruz bu hareketleri bi daha yapma ekmegimden olmak istemiyorum de. vicdani baski.

Back
X