• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl küs kalınır? Koca kişisi? ?

okyanusakarsiyuzenbalik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
156
155
103
Selam kızlar. Hızlıca anlatayım. Şimdi bizimkinin ailesi (istisnasız 5 kardes,anne,dayı, yegenler falan ) bayagi kusen tipler.bizim ailede de hiç yoktur.dolayısıyla evliliğimiz bu zamana kadar onun kusmeleri benim aman önemsiz şeyler diyip barışma cabalarimla geçti.
Yakın bi zamanda genel sıkıntılarla ilgili aile Terapisine gittik.iyi de geldi.
Amma velakin ben bu kusme olayını aşamiyor aynı evde de devam ettiremiyorum.
Bu sabah kızım bizim yatakta babasının yaninda ben ona mama yapıyorum. Ağlıyor ama nasil ağlamak neyse kucağa alınca sakinleşir. ama geldim koca kişisi konusuyor onunla ama bebek feryat figan.kucağına alsana ya yazık dedim.allahım bana nasıl ters bakıyor. Bende ona baktım ayni terslikle.sonra bebeği uyutup uyuyacak misin dedim.bilmiyorum dedi.5 dk sonra gidip ekmek alır misin dedim.sinirle güldü yattı. İndim ekmek aldım. Bu arada evde bakıcımiz var oğluma kahvaltı masasindalar.20 dk sonra kalktı ekmek için. Ben aldım dedim.sinirlendi .şimdi konuşmuyoruz. İşe giderken akşamüstü görüşürüz dedim.cevap vermedi.
Uzun oldu ama bu kız napsin şimdi?

Ayy hiç çekilmez benim eşim de zamanında çok küserdi çok konuştum çok anlattım ilişkimizin bu şekilde yıpranacağını ama anlamadı sonra ben de onun yaptıklarının aynısını ona yaptım artık küsmüyor;) hatta kendisi gelip gönlümü alıyor:)

Selam kızlar. Hızlıca anlatayım. Şimdi bizimkinin ailesi (istisnasız 5 kardes,anne,dayı, yegenler falan ) bayagi kusen tipler.bizim ailede de hiç yoktur.dolayısıyla evliliğimiz bu zamana kadar onun kusmeleri benim aman önemsiz şeyler diyip barışma cabalarimla geçti.
Bu sabah kızım bizim yatakta babasının yaninda ben ona mama yapıyorum. Ağlıyor ama nasil ağlamak neyse kucağa alınca sakinleşir. ama geldim koca kişisi konusuyor onunla ama bebek feryat figan.kucağına alsana ya yazık dedim.allahım bana nasıl ters bakıyor. Bende ona baktım ayni terslikle.sonra bebeği uyutup uyuyacak misin dedim.bilmiyorum dedi.5 dk sonra gidip ekmek alır misin dedim.sinirle güldü yattı. İndim ekmek aldım. Bu arada evde bakıcımiz var oğluma kahvaltı masasindalar.20 dk sonra kalktı ekmek için. Ben aldım dedim.sinirlendi .şimdi konuşmuyoruz. İşe giderken akşamüstü görüşürüz dedim.cevap vermedi.
Çok kötü bir huy. Basit bir konu için küs mü kalınır? Daha bugün arkadaşımla konuştuk annesi vefat etmiş. Hayat yalan kimseyi kırmaya değmez diye. Yazık günah iki günlük dünyanın tadını çıkarmak varken küslük niye?

Sizde ona kusun nasil oluyormus anlasin kusun sessiz kalin

Kızlar hayat böyle basit şeylere kusmek için fazla kısa. Ne denir nasıl davranilir bu adama ?
Canım bana kalsa bende küserim ama eşimin bi huyu var hiç ama hiç küs kalamaz.sabah kavga ettik diyelim küstük akşam eve bi gelir sanki o kavga eden biz değiliz.yada gün içinde bi arar mutlaka.bana kalsa heleki suç ondaysa asla konuşmam yüzüne bile bakmam.aslında hiç iyi bi huy değil.eşimde ben gibi olsa baya bi küs kalırız.benim annemde böyleymiş.babam bi gün dayanamamış böyle küsersen boşancam senden demiş.o zamandan beri küsmez der babam.bu biraz huy canım sanırım.

nomunomuchua nomunomuchua nasıl yapıyorsun ? Yani yemek yapıp çağırayım mı? Yoksa bende mi hiç konuşmayayım? Yani kendinizi nasıl motive ediyorsunuz küs kalmak umursamamak için ?

Yemek yapar sofrasını önüne getiririm ben onunla yemek istemem. Kendime ayrı tabak alır diğer odaya geçerim.
Isini kolaylastiriyorum kisacasi.
Ister yesin ister yemesin. Hiç umrumda olmuyor.
Kusunce hiç yemek yapmayan arkadaşım var baştaci valla.
Ben önüne yemek koyuyorum yine sukretsin.

Narcoleptic insomniac Narcoleptic insomniac iyi de nasıl devam ettiririz bu küslügü? Ben yapamiyorum var mi bi yoluHiç benim tarzı değil ne o öyle çocuk gibi ?
ben de eşimden cektim bu konuda. ya günlerce küs davrandığı olurdu. sürekli söylerdim bak dünün kavgasını bugüne tasıma dıye yok. yani onun küsmesinden bana sıra gelmezdi :D sonra duzeldı yavas yavas. 5 yılı devirmek üzereyiz 3. yıldan sonra duzeldı sayılır.

Sende biraz üzerine gitmişsin gibi geldi erkekler kadınlar gibi düşünemiyorlar bazı şeyleri çocuğu kucağına almak uyku sersemi aklına gelmemiş olabilir ayrıcada çocuğu kucagına al ekmeğe git deme şekliniz nasıldı bilemeyiz erkekler çocuk gibi bagırmalardan azarlanmaktan hoşlanmazlar tmm küslükte hoş bişey değil tabi

Çok zor durum allah yardımcınız olsun
küsen insan aynı evde hiç çekilmez
bnm eski eşim bana en son 6 ay küsmüştü:)))
snr boşandık zaten.

Bizde hiç küs kalamayanlardanız.
Bir anlık göz göze gelsek gülmeye başlıyoruz.:KK48:
Onun yaptığından yapın sizde.
Ciddi ciddi küsün ve cevap vermeyin konuşmayın ilgilenmeyin.
Bakalım anlayacak mı sizi.

çocukla çocuk olma derim:KK53::KK53:
bence sen yine yemeği yap, acıkırsa koysun yesin, hiçbişey yokmuş gibi davran, zaten anasının evinden küslüğe alışık, bence sen ters psikoloji yap ki, bi dakka ya bu işler böyle olmuyodu desin, yani küslüğe aykırı davran derim
sanırım eşinde iletişim problemi alışkanlığı var, yani basit konuları konuşmak yerine küserek çözüyor daha doğrusu çözemiyor
küsür tabii küsülmez diye bişey yok ama çok ciddi bi konu olmalı, bu kadar eften püften sebeplerle küsecekseniz, ciddi bi sorun olunca ne yapacaksınız?

Back
X