• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl küs kalınır? Koca kişisi? ?

@nomunomuchua nasıl yapıyorsun ? Yani yemek yapıp çağırayım mı? Yoksa bende mi hiç konuşmayayım? Yani kendinizi nasıl motive ediyorsunuz küs kalmak umursamamak için ?

Ayyy bnm kide en ufak şeye küser konuşmaz hatta öyle bikaç saat değil bildiğin 1 2 gün falan.

Artık hiiiç umursamıyorm.Sofra hazırlayınca kızıma diyorm babana söyle yemek yiyoruz falan diye,oda gidip çağırıyor yavrum :D Yanında oturmuyorum,o otururken evle ilgileniyorum,hatta bişey söylüyo cvp vermiyorm Umrumda değilmiş gibi davranıyorum.

Bnde yeni başladım ikidir yapıyorum aynısını,sonra gelip kendi ordan burdan laf açıyo...

Gelmiş bana geçen diyo iyice erkek gibi oldun.Kız gibi trip yapma bnde erkek gibi davranmiyim dedim bende :D :D

cok kötü bir huydur küsmek benimde kv dede var
ama allahtan eşimde yok cok sükür küseriz hemen yine konusur yemegimizide yeriz birlikte
çok yıpratıcı bişey sizde aynısını yapın dayanın bakalım ne hissedecek

Valla sizinkinin aynısından bende de var,trip atmada üzerine yok..Tek avuntum senede 1-2 kere olur ama ilallah dedirtir..Ben artık umursamıyorum normal hayatıma devam ediyorum sonra o da kendiliğinden yumuşuyor..üzerine düşünce sanırım egontavan yapıyo o yüzden rahat bırakın :)

Selam kızlar. Hızlıca anlatayım. Şimdi bizimkinin ailesi (istisnasız 5 kardes,anne,dayı, yegenler falan ) bayagi kusen tipler.bizim ailede de hiç yoktur.dolayısıyla evliliğimiz bu zamana kadar onun kusmeleri benim aman önemsiz şeyler diyip barışma cabalarimla geçti.
Yakın bi zamanda genel sıkıntılarla ilgili aile Terapisine gittik.iyi de geldi.
Amma velakin ben bu kusme olayını aşamiyor aynı evde de devam ettiremiyorum.
Bu sabah kızım bizim yatakta babasının yaninda ben ona mama yapıyorum. Ağlıyor ama nasil ağlamak neyse kucağa alınca sakinleşir. ama geldim koca kişisi konusuyor onunla ama bebek feryat figan.kucağına alsana ya yazık dedim.allahım bana nasıl ters bakıyor. Bende ona baktım ayni terslikle.sonra bebeği uyutup uyuyacak misin dedim.bilmiyorum dedi.5 dk sonra gidip ekmek alır misin dedim.sinirle güldü yattı. İndim ekmek aldım. Bu arada evde bakıcımiz var oğluma kahvaltı masasindalar.20 dk sonra kalktı ekmek için. Ben aldım dedim.sinirlendi .şimdi konuşmuyoruz. İşe giderken akşamüstü görüşürüz dedim.cevap vermedi.
Uzun oldu ama bu kız napsin şimdi?
Allah sabir versin size..
Kusen erkege, kadina, ese dosta cidden benimde tahammulum yok..

Hiç üstüne düşmeyin. Siz konuştukça, üsteledikçe kıymete binecek. Hatta siz de ona trip atın bakın nasıl yanaşıyo yavaştan yavaştan. Valla kaçan kovalanır sözüne çok inanıyorum.

Of of kusen erkek kadar beter bir şey yok. Ben de 3 yıldır çekiyorum bunu. Bazen neye kustgunu bile anlamıyorum ve ne kadar sorarsam sorayım soylemiyor. Telefonda konuşuyor benimle ya da şuraya gidelim dediğimde geliyor, başka insanların yanında da gayet normal davranıyor ama başbaşa kaldığımizda ağzını bıçak açmıyor, bir şey soruyorum asla cevap vermiyor. Canıma tak etti Birgün kustugunde ben de uzattım meseleyi ben de ona küstüm. Bu defa küsecegini anlar anlamaz resmen yalvardım buna, böyle yapma artık kaldiramiyorum dayanamiyorum, sen beni hiç mı kirmadigini saniyorsun, ben senin her lafına alinsam gucensem biz hiç konusamayiz bile ama umursamadi. bende de kayış koptu ben de küstüm. tam 3 hafta konusmadik. Ama psikolojim bozuldu. İnadi inat. En sonunda yine her zamanki gibi ben gittim gönlünü almaya 2 gün ugrastim. Ondan beri öyle çok küsme meselesi olmadı galiba o da anladı ne kadar yıpratıcı olduğunu. Bir de ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama her şeyden alınan gücenen bir adam. Bi keresinde o izlerken tvyi kapattım diye günlerce konusmamisti benimle. Off valla işin zor.

Selam kızlar. Hızlıca anlatayım. Şimdi bizimkinin ailesi (istisnasız 5 kardes,anne,dayı, yegenler falan ) bayagi kusen tipler.bizim ailede de hiç yoktur.dolayısıyla evliliğimiz bu zamana kadar onun kusmeleri benim aman önemsiz şeyler diyip barışma cabalarimla geçti.
Bu sabah kızım bizim yatakta babasının yaninda ben ona mama yapıyorum. Ağlıyor ama nasil ağlamak neyse kucağa alınca sakinleşir. ama geldim koca kişisi konusuyor onunla ama bebek feryat figan.kucağına alsana ya yazık dedim.allahım bana nasıl ters bakıyor. Bende ona baktım ayni terslikle.sonra bebeği uyutup uyuyacak misin dedim.bilmiyorum dedi.5 dk sonra gidip ekmek alır misin dedim.sinirle güldü yattı. İndim ekmek aldım. Bu arada evde bakıcımiz var oğluma kahvaltı masasindalar.20 dk sonra kalktı ekmek için. Ben aldım dedim.sinirlendi .şimdi konuşmuyoruz. İşe giderken akşamüstü görüşürüz dedim.cevap vermedi.

Ay sanırım sabrım tasardı :)) konuşun sizde tekrar tekrar yıorattugunı Vs

Of of kusen erkek kadar beter bir şey yok. Ben de 3 yıldır çekiyorum bunu. Bazen neye kustgunu bile anlamıyorum ve ne kadar sorarsam sorayım soylemiyor. Telefonda konuşuyor benimle ya da şuraya gidelim dediğimde geliyor, başka insanların yanında da gayet normal davranıyor ama başbaşa kaldığımizda ağzını bıçak açmıyor, bir şey soruyorum asla cevap vermiyor. Canıma tak etti Birgün kustugunde ben de uzattım meseleyi ben de ona küstüm. Bu defa küsecegini anlar anlamaz resmen yalvardım buna, böyle yapma artık kaldiramiyorum dayanamiyorum, sen beni hiç mı kirmadigini saniyorsun, ben senin her lafına alinsam gucensem biz hiç konusamayiz bile ama umursamadi. bende de kayış koptu ben de küstüm. tam 3 hafta konusmadik. Ama psikolojim bozuldu. İnadi inat. En sonunda yine her zamanki gibi ben gittim gönlünü almaya 2 gün ugrastim. Ondan beri öyle çok küsme meselesi olmadı galiba o da anladı ne kadar yıpratıcı olduğunu. Bir de ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama her şeyden alınan gücenen bir adam. Bi keresinde o izlerken tvyi kapattım diye günlerce konusmamisti benimle. Off valla işin zor.
Tvyi kapattın diye mi :olamaz: Gerçekten çocuk gibiler :KK70:

Benim eşimdede vardı sevgiliyken bu huy bu kadar basit şeylere değildi ama kendi kendine yanlış anladığı bişeye küserdi yanımdaysa giderdi telefondaysa o telefon en az 3 gün kapanırdı bende çok konuştum ama fayda etmedi baktım laftan tatlı dilden anlamıyo bana ne yaptıysa aynısını yaptım benim büyütecek çocuğa değil yanımda duracak bi erkeğe ihtiyacım var bu şekilde devam etmez bu iş ben sabırlıyımdır ama o sabrıda taşırırsan dönüşü olmaz giden şeylerin beni zorlama dedim ve oymuş meğersem benim öküzüm tatlı dilden anlamıyomuş illa sert yapacakmışsın Bi dahada yapamadı:KK48:

Çok tuhafıma gitti gerçekten.
Ne bileyim biz eşimle hiç küsmedik.
Elbette tartıştığımız , anlaşamadığımız noktalar oluyor ama birimiz siner.sinirler yatışana kadar.Sakinleşince konuşarak çözmeye çalışıyoruz.
He ben tirip atarım :27: ama küsmem..
bilemedim şimdi.
Sizde ona öyle davransanız?

Ben 1 dakika küs kalamam eşim de. Çünkü konuşma diye bir iletişim aracı var onu kullanıp sorunları çözüyoruz.
Eşinize, böyle yaparak iğrenç bir yaratığa dönüştüğünü ve ondan nefret ettiğinizi söyleyin. Cidden tam nefret edilecek bir tip. Belki anlar.

Siz çalışmıyorsanız yorumum farklı, çalışıyorsanız farklı olacak. 1. İhtimalde eşiniz haklı gibi. Yani adam sabah uykusunu birazcık alsın kızı ben tutayım ya da bakıcıya geçici olarak vereyim de mamasını yapayım diye düşünmek incelik olabilir. Hele bir de ekmek al demek uykunun en tatlı yerinde daha da beter. Ben çalışmıyor olsam eşime kıyamaz alırdım.

2. İhtimalde yani siz çalışıyorsanız, düşüncelerinizde haklısınız. Siz sabah uykunuzdan feragat ediyorsunuz, o da edecek hayat müşterek. Fakat ev hanımı iseniz oğlunuz okula gittikten sonra dinlenme fırsatı bulabilirsiniz az da olsa.

Küs kalmak istemiyorsanız ve 1. Şartlara sahipseniz yılışın, unutturun:) 2. Şartlara sahipseniz trip hakkınızdır ama yine de uzatmaya değmez elbette. Senin için şu yemeği yaptım deyin aevdiği bir yemeği yaparak, sırnaşın falan. Bilemedim:)

Sevgili Z zelzeleee çalışıyorum. Yani o an öyle denk geldi aslında yoksa kesinlikle uyandirayim niyeti yoktu bende. Ya zaten benim derdim hayat rutininde iki küçük çocukla çok normal böyle şeyler. Olmasa garip kaçar. Yalnız o küsmek ne çirkin şeydir arkadaş çözemedim.

Siz bir de benimkisini görün. Bildiğin çocuk gibi küser hemde aylarca konuşmaz. Ölsen gelip cenazeni kaldırmaz.

Ailesinde sorunları böyle çozmusler. Kendi evliliğinden de bunu yapıyor evlerden ırak olsun...

Back
X