Nasıl Mesafe Konulur?

yeniyasam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
135
84
18
altlı üstlü oturuyoruz. kayınvalidem her gün onlara gitmemizi istiyor. bir gün gitmesek diğer gün gitsek. 'dün sizi o kadar bekledik' veya 'nerelerdesiniz yaa' falan gibi şeyler söylüyor..
eşim kafasına göre takılır zorunlu hissetmez bir gün gider bir gün gitmez. en son '' gelip ne yapcaz'' tarzında bişey söyledi annesine.
nasıl mesafe konulur.
ya da bir gün bile onlara gitmemeyi nasıl normal görmeye başlar.. normalde seviyorum ama zorunlu hissetmek beni boğuyor. böyle şeyler söylemese kendiliğimden giderim zaten. ama bu tür şeyler soğutuyo iyice.

daha 4 aylık evliyim.
mesela eşimle onlardayken eşim bizim evimize geçerken ona bişey demiyolar. bende peşinden giderken sen dursaydın diyolar. boğuldum. her seferinde ayrı bahane üretmekten bıktım.. 8-5 mesaim var evimi ve eşimi özlüyorum

Son düzenleme:
altlı üstlü oturuyoruz. kayınvalidem her gün onlara gitmemizi istiyor. bir gün gitmesek diğer gün gitsek. 'dün sizi o kadar bekledik' veya 'nerelerdesiniz yaa' falan gibi şeyler söylüyor..
eşim kafasına göre takılır zorunlu hissetmez bir gün gider bir gün gitmez. en son '' gelip ne yapcaz'' tarzında bişey söyledi annesine.
nasıl mesafe konulur.
ya da bir gün bile onlara gitmemeyi nasıl normal görmeye başlar.. normalde seviyorum ama zorunlu hissetmek beni boğuyor. böyle şeyler söylemese kendiliğimden giderim zaten. ama bu tür şeyler soğutuyo iyice.
eşiniz gitmek istemiyor eşiniz cevabını vermis gelip napcaz diye . Siz tek mi gidiyorsunuz o gitmeyince anlamadim

Oğulları gitmezse bişey olmaz gelinler gitmedimiydi niye bugün gelmedin lafı bitmez

İşe girme imkanın yokmu

Yada etkinlik biseyler yap bi kursa yazıl gelince de çok yoğun olduğunu vaktinin olmadığını söyle arkadaşlarına git

Taşınmaktan başka bir caren yok.
İşe girsen bile işten sonra gelmenı beklerler.
İşin zor.

Taşın, taşınamıyorsan eşin açık açık konuşsun, hergün zorunlu olarak gelmek istemiyoruz desin. Ayh boğuldum resmen:110:

Al kaynanayi karsina konus
Her gun her gun gelmek istemiyoruz de biraz ozleyelim birbirimizi de
Laftan anliyordur insallah dicem de neyse sustum :KK55:

Ne derse desin bildiğini yap,alışır zamanla.Yüzüne gül,bildiğini yap.Başka çaresi yok gibi şu an için.

siz gitmeyince onlar geliyomu hemen, eşin hergün her an orda olmaktan yana değil şanslısın. bu konuyu eşinle konuşup bi plan yapabilirsiniz. ikiniz aynı düşündükten sonra onlar istediği kadar konuşsun. sinir bozucu ama bi süre sonra alışcaklar mecbur

ben çalışıyorum zaten 8-5 mesaim var. yemeği de beraber yiyoduk zoraki ayırdım. bu sefer de akşamları gidelim istiyor. onlardayız mesela eşim bizim evimize geçerken ona bişey demiyolar bende peşinden giderken sen dursaydın diyolar. daha 4 aylık evliyim

eşimle başbaşa kalmak istiyorum arada dersin.. benim kullandığım taktik bu. herkesin bi özeli olması lazım dimi, her KV mi aynı olurr yahuu

sizinde ev işleriniz olduğunu soyleyin... hep ılımlı davranmaya çalışın eğer taşınma imkanınız yoksa...

Back
X