- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- Konu Sahibi book thief
Merhaba sevgili kk üyeleri, sizlerle bayramda yaşanan bir olayı paylaşmak ve fikir almak istiyorum. 2 aylık evliyim, bayramda eşimin halasının evine kahvaltıya gittik. Halasının oğlu Ağustos'ta nişanlanıyor, ve eşim ile çok yakınlar. Biz evlenmeden önce gelin adayı ile tanışmıştık, evlendikten sonra da birkaç kez görüştük, hatta söze bile davet edildik ama benim hasta olmam sebebiyle gidemedik. Gelin adayı beni kendine yakın görmüş olacak dertlerini vs anlatmaya başladı, özellikle eltisinin davranışlarından çok şikayet ediyordu. Bayramda eltisi de kahvaltıdaydı ve ona çok yakın, samimi davrandığını gördüm, politik davrandığını düşünüp fazla umursamadım. Hemen hemen herkesin bulunduğu bir ortamda insanlara nişan için davetiyelerini veriyordu gelin adayı, bizimkini verirken benim adımı yazmadığını, sonuçta benle değil eşimle kan bağı (bunu da yanlış söyledi akrabalık demek istedi sanırım) olacağını, benim sadece gelin olduğumu söyledi, ben donup kaldığım o andan sonra kendisinin de gelin olacağını hatırlattım. Bunun üstüne o ortamda bulunan eşim kendisi neyse benim de öyle olduğumu, ona göre davranılması gerektiğini söyledi. Gelin adayı da eşime sahip çıktığını ama eşimin ona ne biçim cevap verdiğini söyledi, benim tepem tam olarak burada attı ve eşime benim sahip çıkabileceğimi söyledim, ve buz gibi olan ortamdaki konuşma orada bitti.
Gelin adayı dün beni arayarak yine eşimin halasının ailesinden ve eltisinden şikayetlere başladı, iyi ki varsın tarzı cümleler kurdu, ben de kendisine bayramda yaşanan olayı hatırlattım ve konuşmayı çok uzatmadan telefonu kapattım. Kendisi özür diledi, şaka yaptım, kırılacağını düşünmedim falan dedi ama ben bu konudaki samimiyetine inanmıyorum. Eşim de bu mevzuları biliyor ve gelin adayı ile bir şey paylaşmamı söyledi, eltisinden şikayet edip bayramda dibinden ayrılmaması sebebi ile. Arama çok da tepki almadan mesafe koymak istiyorum, nasıl yapabilirim bunu sizce? Ve böyle yapmaktaki niyeti ne olabilir?
Gelin adayı dün beni arayarak yine eşimin halasının ailesinden ve eltisinden şikayetlere başladı, iyi ki varsın tarzı cümleler kurdu, ben de kendisine bayramda yaşanan olayı hatırlattım ve konuşmayı çok uzatmadan telefonu kapattım. Kendisi özür diledi, şaka yaptım, kırılacağını düşünmedim falan dedi ama ben bu konudaki samimiyetine inanmıyorum. Eşim de bu mevzuları biliyor ve gelin adayı ile bir şey paylaşmamı söyledi, eltisinden şikayet edip bayramda dibinden ayrılmaması sebebi ile. Arama çok da tepki almadan mesafe koymak istiyorum, nasıl yapabilirim bunu sizce? Ve böyle yapmaktaki niyeti ne olabilir?