• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl naz yapılır?

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Sevgilim şakayla karışık hiç nazlı değilsin dedi bugün. Sevgiliye nasıl naz yapılır? :KK53: Hiç anlamıyorum bu naz, cilve olaylarından. Öğretir misiniz:KK51:

Bilmem insanın içinde olan bişey bence
Eşim de bana çok Nazlısin der ama ben farkında bile değilim istem dışı oluyor. .

Nazlı olsan da çok nazlısın der. Seni olduğu gibi kabul etse ikinizde daha mutlu olursunuz.

Daha evvel bu tur konular acildi, taktikler verildi.

İnsanin icinden gelmiyorsa cilveli olayim derken civik olur.

Ustelik bugun naz yapmiyorsun diyen adam yarin fazla naz asik usandirir der.

Kimse icin ayarlarinizi bozmayin.

Belki de o sizdeki simarma, nazlanma istegini uyandiramiyordur... :ssz:

2014-09-21-13-41-03-1788240109.webp Erkek arkadasın böyle istiyor sanırım cok sacma ....

hayatımda nazlanmadım .... bende bilmiyorum....
cidden naz dediğimiz sey neeee

Peki nasıl cilve yapılır sevgilim benden daha romantik ben odunum :KK53: Adam benden daha nazlı hatta:KK25: Birkaç tüyo versenizee mutlaka kaparım bir seyler :cool::rolleyes:

benimki de nazlısın deyip durur .. ama isteyerek olan bir şey değil bu sanırım en azından benim için :KK14:

Sevgilim şakayla karışık hiç nazlı değilsin dedi bugün. Sevgiliye nasıl naz yapılır? :KK53: Hiç anlamıyorum bu naz, cilve olaylarından. Öğretir misiniz:KK51:

Sevgiliceğizin "nazlı değilsin" dedi diye kendini mi değiştireceksin? Ya tam kendini değiştirdiğinde sevgiliceğizini de değiştirirsen? :KK4:

Back
X