- 27 Şubat 2012
- 17.999
- 30.997
- 798
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Yemin ederim doğru söylüyorum sizde şöyle diyip üzmeyin beni lütfen.. Çaresiz kaldım sorunsordum anlatamıyorum kimseye. Hep baskı altında birini düşünün. Cesaretim yok işte yok..![]()
Nasıl yok İşte bende bunu anlamıyorum. Maddi imkan var hersey var tamam geçmişte kötü birşeyler yasamissiniz size göre. Hayatın sonu değil yahu bi silkelenin kendinize gelin yarın evlenince de eşinin siddetine mi boyun eğip oturacaksin. Kadınların sesi olacaginiza seslerinizi bastiriyorsunuz yapmayın allah aşkına nolur. Hangi devirde yaşıyoruz ne demek Kaş aldırdı diye dövmek. Görevden dolayi başını acmissin o zman neden ses cikarmadi ben sana söyleyim para geliyor çünkü. Yemin ederim baba falan dinlemem ya adam olur ya olur. Olamayackti madem tutacakti uckurunu getirmeyecekti bu dünyaya getirdi diye benim sahibim değil. Kimse kusurada bakmasın. Her aile bir değil diyen insanlarida susmak zorundayiz diyen kadinlarida anlamadim anlamıyorum. Kadın hakları denen birsey var araştırın biraz şunu boşuna konmadi o haklar . Çok sinirleniyorum ya şiddet karşısında Susan kadınlara lütfen ya lütfen ne olur kendinizi Sevin kendinize gelin artık.