Lutfen yardim..
bu kadin hirsi yuzunden evliligimi bozacak.
esimle oyle mutluyuz ki bu konu disinda.
Baska hicbir sorunum yok diyorum,
gulup gecmek istiyorum cok sig geliyor bu kadin bana ama olmuyorrr olmuyorrr biyerlerden bulup cikiyor ve basariyor aramizi bozmayi..
elim ayagim titriyor suan sinirden..
sabah esimle operek ugurladim evden.gayet iyiydi hersey
arkadaslarim geldi bugun bana.
k.v arams kizlarin yaninda gormedm.sonrada unuttum aramayi allah biliyor..
herzamn cat kapi gelen kadin.guya ben acmayinca gelemems gucenmis..
yalan. Kesinlikle haberi vardi arkadaslarimdan..okadar fesat ki sinir tanimiyor.soyle dusundu: bakalim arkadaslar var sende gel diycek mi..
olay cikaracak gel demedgm icin.
esimi aramis.karin telimi acmadi. Misafr var sende gel demedi.
esimle konustk.ararim bn dur brazdan dedim.gerek yok misafr gittikten snra dedi..etkilenmis yani.
bzm bu kadindan baska hicbir kavgamz yok..
biktim kizlar biktim..
her hafta boyleyz.her misafrimle cagrilmayi bekliyor.ilk evlendgim ay tembihlemisti bak haber ver misafr olunca ara bni gucenirim dye..
bu kadar abartacagni bilemedim he ddim gectim.
saka gibi her hafta aramizi aciyo esim etkileniyo etkilenmiyorum dese de..hissediyorum kirgin duruyo bana..bu k.v min bu sekilde bnden sogutmasi 4 oldu..yani 4 sefer msafrimle cagrilmak istedi cagrmadm dye gitti esimi kizdrdi..
alttan almaktan biktim bu kadin ben ozr diledikce daha da azitiyo isi..
kendi annem gelmk istemiyo evime.sorun olur diye ki buyuk sorun oluyor cagrmazsam.
neolur yardim nasil ogretebilirim ben bu insana her gelenle gelinmeyecegni..
bu kadin hirsi yuzunden evliligimi bozacak.
esimle oyle mutluyuz ki bu konu disinda.
Baska hicbir sorunum yok diyorum,
gulup gecmek istiyorum cok sig geliyor bu kadin bana ama olmuyorrr olmuyorrr biyerlerden bulup cikiyor ve basariyor aramizi bozmayi..
elim ayagim titriyor suan sinirden..
sabah esimle operek ugurladim evden.gayet iyiydi hersey
arkadaslarim geldi bugun bana.
k.v arams kizlarin yaninda gormedm.sonrada unuttum aramayi allah biliyor..
herzamn cat kapi gelen kadin.guya ben acmayinca gelemems gucenmis..
yalan. Kesinlikle haberi vardi arkadaslarimdan..okadar fesat ki sinir tanimiyor.soyle dusundu: bakalim arkadaslar var sende gel diycek mi..
olay cikaracak gel demedgm icin.
esimi aramis.karin telimi acmadi. Misafr var sende gel demedi.
esimle konustk.ararim bn dur brazdan dedim.gerek yok misafr gittikten snra dedi..etkilenmis yani.
bzm bu kadindan baska hicbir kavgamz yok..
biktim kizlar biktim..
her hafta boyleyz.her misafrimle cagrilmayi bekliyor.ilk evlendgim ay tembihlemisti bak haber ver misafr olunca ara bni gucenirim dye..
bu kadar abartacagni bilemedim he ddim gectim.
saka gibi her hafta aramizi aciyo esim etkileniyo etkilenmiyorum dese de..hissediyorum kirgin duruyo bana..bu k.v min bu sekilde bnden sogutmasi 4 oldu..yani 4 sefer msafrimle cagrilmak istedi cagrmadm dye gitti esimi kizdrdi..
alttan almaktan biktim bu kadin ben ozr diledikce daha da azitiyo isi..
kendi annem gelmk istemiyo evime.sorun olur diye ki buyuk sorun oluyor cagrmazsam.
neolur yardim nasil ogretebilirim ben bu insana her gelenle gelinmeyecegni..
Son düzenleme: