direkt kavga etme eşinle , ama güzellikle anlatmaya çalış , her seferinde senin açından durumu anlat ki anlasın seni de, ha böyle alttan aldıkça da bazen bakıveriyorsun nasılsa yutuyor 2 bagırıyım da korkar oturur taktiğini kullanmaya başladığını hissettiğin an ezdirmeyeceksin kendini ,onun dışında güzellikle anlat , şımardığını hissettiğin an tepkini koy eşine, kv ile de böyle konularda muhattap olma bence, hiç bişy deme , fırsat verme dırdırına...
yakın olmak kötü bişy, hele de böyle görgüsüz , düşüncesiz , m.ö 500 lerden gelen zihniyetse benmkiler gibi daha zor oluyor , ama ben hep yuttum yuttum , en son 3. sene patladım artık hiç bir şey gözüm görmüyor , tiksindim hepsinden, entrikaları bitmeyince, sustukça saygı duydukça yuttukça üstüne geliyorlar, her seferinde bi tık daha hadlerini aşıyorlar, hele ki ben saygılıyken karşımdaki terbiyesizleşiyorsa o an gözüm döner , döndü de :) sabrım taştı ve umrumda değiller, bizim de bi hayatımız var sonuçta, kabullenemiyorlarsa eteğinin altından çıkarmasın saklasınlar oğullarını, yada hadlerini bilsinler, bende hep yuttum ağzımı dahi açmadım sessizce köşe de ağladım üzüldüm , baktım yok artık , sustukça şımardılar en son hakaret ettiler biz ne istersek onu yapcaksın mecbursun dediler, bende patladım ve artık görüşmüyorum çokta mutluyum , tek taraflı fedakarlık olmuyor , insanlık herkese farz
Peki ya esin cnm ? Onu nasil hallettin ???