• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil ogretebilirim her misafirle(arkadaslar dahil) k.v yi de cagirmayacagimi?

Böyle konuları okuyunca ben çok mu geçimsizim diye düşünmeden edemiyorum. Bana şahsen eşim annesini çağırmadım diye trip atmaz, atarsa aramızda tatsızlık çıkar. Çalışan bir kadınsınız sadece bir hafta sonunuz var kendinizi bu kadar ezdirmeyin. Sonra madalya takmıyor kimse kimseye bunca sene alttan aldın diye.

Demin aramis actim.bana gelsene misafr geldi sende gel diyor..buarada naptin nettin diye konusrken de musafrimden haberi yokmus gbi yapti..

simdide hel ddi.esime sordum.gitme gec gelcem bugun ddi..arayim o zmn gelmiyorum diyim dedim.cevap su: ara sen gel anne de...

of allahim of..

Aradm.agz yaptim israr etmeden esim gec gelck gelemiyorum sen gel ddm.bnm misafr var gelememki ddi.

Allah askina bakar misin resmen annemi ara cagir dedi..resmen sucum olmayan biseye gonul almaya calsyorum..

demekki hep ben alttan aldigim icin mi iyi anlasiyordum esimle..onu taniyamiyorum suan...bana emirvaki yapiyorlar annesi ve oglu..
Şu yazdığına kadar okudum.Kusura bakma da suç senin.Hem taviz veriyor veriyor,sona da niye böyle oldu diyorsun.Eşin sana birşey dese,benim arkadaşlarım kaynanamın yanında rahat edemiyor,bizimde konuşacak şeylerimiz oluyor,bu tür konulara karışma bana laf getirme,annene de beni karımı şikayet etmek için arama beni karıştırmayın dersin de.Kalkıp sana tavır alırsa eşin,sen de ona al.Kayınvaliden de seni aradığında anne sen beni niye kocama likayet edip huzurumuzu bozuyorsun dersin tavır alırsın.Ya da diyemiyorsan bile soğuk konuşursun gelemem dersin anlar.Sen kocana sorarsan,kocan da sana nasıl davranman gerektiğini söyleme hakkı bulur kendinde.Kalkıp hiçbirşey olmamış gibi kadıa sen gel diyorsun,sonra kadın aynı hareketleri yapınca kızıyorsun.Sen taviz verirsen devam eder.

Lutfen yardim..

bu kadin hirsi yuzunden evliligimi bozacak.

esimle oyle mutluyuz ki bu konu disinda.
Baska hicbir sorunum yok diyorum,
gulup gecmek istiyorum cok sig geliyor bu kadin bana ama olmuyorrr olmuyorrr biyerlerden bulup cikiyor ve basariyor aramizi bozmayi..

elim ayagim titriyor suan sinirden..

sabah esimle operek ugurladim evden.gayet iyiydi hersey

arkadaslarim geldi bugun bana.
k.v arams kizlarin yaninda gormedm.sonrada unuttum aramayi allah biliyor..

herzamn cat kapi gelen kadin.guya ben acmayinca gelemems gucenmis..

yalan. Kesinlikle haberi vardi arkadaslarimdan..okadar fesat ki sinir tanimiyor.soyle dusundu: bakalim arkadaslar var sende gel diycek mi..

olay cikaracak gel demedgm icin.

esimi aramis.karin telimi acmadi. Misafr var sende gel demedi.
esimle konustk.ararim bn dur brazdan dedim.gerek yok misafr gittikten snra dedi..etkilenmis yani.

bzm bu kadindan baska hicbir kavgamz yok..

biktim kizlar biktim..

her hafta boyleyz.her misafrimle cagrilmayi bekliyor.ilk evlendgim ay tembihlemisti bak haber ver misafr olunca ara bni gucenirim dye..

bu kadar abartacagni bilemedim he ddim gectim.

saka gibi her hafta aramizi aciyo esim etkileniyo etkilenmiyorum dese de..hissediyorum kirgin duruyo bana..bu k.v min bu sekilde bnden sogutmasi 4 oldu..yani 4 sefer msafrimle cagrilmak istedi cagrmadm dye gitti esimi kizdrdi..
alttan almaktan biktim bu kadin ben ozr diledikce daha da azitiyo isi..

kendi annem gelmk istemiyo evime.sorun olur diye ki buyuk sorun oluyor cagrmazsam.

neolur yardim nasil ogretebilirim ben bu insana her gelenle gelinmeyecegni..

yerinde olsam en yakın arkadşlarımla bu konuyu paylaşırım onlarla iş birliği yaparım arkadşlarım geldiğinde çağırırım , ama arkadaşlarımla sadece bizim anlayabilceği konular hakkında konuşur onun sohbete dahil olacağı konulara girmem birkaç kere bunu tekrarlarım kv sadece dinlemek zorunda kalır belki sıkılır bir daha en azından arkadaşların geldiğinde gelmekten vazgeçer :)

bizde misafir gelince beni çağır değilde, ona misafir gelince sizde gelin vardı, bir gün aradı beni hadi gelin dedi bende gelemeyiz dedim hem iş hem ev zor dedim yorugnum işim var size iyi eğlenceler dedim bir daha çağırmadı artık biz isteyince gidiyoruz

yerinde olsam en yakın arkadşlarımla bu konuyu paylaşırım onlarla iş birliği yaparım arkadşlarım geldiğinde çağırırım , ama arkadaşlarımla sadece bizim anlayabilceği konular hakkında konuşur onun sohbete dahil olacağı konulara girmem birkaç kere bunu tekrarlarım kv sadece dinlemek zorunda kalır belki sıkılır bir daha en azından arkadaşların geldiğinde gelmekten vazgeçer :)

kafalar aynı çalışıyor, ben de aynısını düşündüm:)

Şu yazdığına kadar okudum.Kusura bakma da suç senin.Hem taviz veriyor veriyor,sona da niye böyle oldu diyorsun.Eşin sana birşey dese,benim arkadaşlarım kaynanamın yanında rahat edemiyor,bizimde konuşacak şeylerimiz oluyor,bu tür konulara karışma bana laf getirme,annene de beni karımı şikayet etmek için arama beni karıştırmayın dersin de.Kalkıp sana tavır alırsa eşin,sen de ona al.Kayınvaliden de seni aradığında anne sen beni niye kocama likayet edip huzurumuzu bozuyorsun dersin tavır alırsın.Ya da diyemiyorsan bile soğuk konuşursun gelemem dersin anlar.Sen kocana sorarsan,kocan da sana nasıl davranman gerektiğini söyleme hakkı bulur kendinde.Kalkıp hiçbirşey olmamış gibi kadıa sen gel diyorsun,sonra kadın aynı hareketleri yapınca kızıyorsun.Sen taviz verirsen devam eder.

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. En çok da kırmızı cümlesine. Hadi bir şekil bu sorunu hallettiniz. Eşinizin haklı olduğunuzda sizin yanınızda olmasını sağlayamazsanız bunun daha hamileliği, çocuk büyütmesi, ıvırı zıvırı bir sürü konusu var. Her seferinde kayınvalide eşinizi doldurabilirse daha çok skıntı yaşarsınız. Bütün sorunlarda da bizans oyunlarına, katakullilere, arkadaşlarla anlaşıp saf dışı etmelere başvurmak zorunda kalmak sinir bozucu olur. Hayatı korku filmi gibi yaşamanın alemi yok.

Son düzenleme:
ne arsız insanlar var ya, kız kıza sohbetin içinde senin ne işin ver yahu, akraba aile olsa misafir neyse, kocanada aynen böyle de aramış duymamışım ama zaten arkadaşlarım onun yanında rahat konuşamazdı çağırmam uygun olmaz de geç git.
ne çok sıkıntı yapmışsın kendine canım ya boşver, o sorun yapsın bir iki çağırma alışsın öyle.

Aradi gel dedi yok anne isim var diyeceksin. Zaten misafiri varken gidersen misafirim varken gel demis olursun. Anne ben sizi rahatsiz etmeyeyim simdi misafirinde varmis nokta.
Esine neden soruyorsun. Hadi sordun sen cagir dedi he de kapat kv ye de gelemiyorum de. Sen gel niye diyorsn. Boyle olmazzzzz.

Direk konuş, önce tatsızlık olsa da kurtulursun diyen arkadaşlar burdaki esas sorun olan kocayı unutuyorlar. Misafirler gittikten sonra arayım diyince anlamı kalmadı artık diye trip atan adam annesine direk gelme denilse ne yapar acaba düşündünüz mü?

Kirilabilecegini dusunemedim der. Esler hep annem iyi niyetli, saf demiyor mu? Biraz da biz iyi niyetli, saf olalim. Gercekten kotu niyet olmadan anne gelmesen daha iyi olur deriz. Ne var bunda. Càhilligimize versinler. :27:

Arkadaşlarım özel meselelerini anlatıyorlar senin yanında rahat edemezler diye gayet basit bir cümle kurabilirsiniz. Eşinize de böyle söyleyip kesip atın. Zaten sorun daha çok eşinizde. Bence fazla iyimsersiniz. Eşinizle anlaştığınızı söylüyorsunuz ama bunun sebebi onun istediği gibi davranmanız. Annesine gitmek istemiyorsunuz, sonra eşinize ne yapayım diye soruyorsunuz. Tabii ki annemi sen çağır diyecek. Annesi sizi aradığında gelemem işim var, başım ağrıyor, işte çok yoruldum kafamı dinleyeceğim dinleneceğim deyip kapatabilirsiniz. Eşinizi de aramanıza gerek yok . Unutmuş gibi yaparsınız. Önemsiz bir mesele gibi... Bırakın şikayetleriyle onun başını yesin eşiniz size hesap sorarsa evet iş hayatı beni yoruyor başım ağrıyordu falan filan salama cevap verir umursamaz davranırsınız. Yaptığınız şey gayet normalmiş gibi davranın. Konuşmayı da kısa kesersiniz. Annesine kızdığınızı düşünmesin sizin doğal davranışınız olduğunu düşünsün. Aman şöyle böyle diye açıklama yapmayın. Kayınvalide misafirin mi vardı falan diye deyince sözünü kesin aaa evet vardı falan deyin açıklama yapmayın hemen harekete geçin kalkın cama bakın aaa bugün hava ne kadar güzel falan deyin. Niye beni çağırmadın derse yaşınız yaşlarına uygun değildi deyin gitsin, özel meselelerini anlattılar falan deyin ama yine öyle pek uzatmadan. Sonra konuyu değiştirin kalkın yapacak bakacak bişey bulun. Umursamayın, dikkatli dinlemeyin he he deyin geçin. Derin muhabbetler girmeyin derdinizi,aldığınızı, işinizi paylaşmayın. O Anlatırsa dikkatli dinlemeyin çevrenizde meşgul olun. Sizin sorununuz onları fazla ciddiye almanız eşiniz de bunu kullanıyor. Eşiniz tavır yapıyorsa hiç üstüne gitmeyin, yakın davranmaya çalışmayın. Siz sürat asmayın, ama gidip konuşmayın da o tavır yapıyorsa siz girin mutfağa yemek yapın ütü yapın iş yapın gidip konuşmayın onu kaale almayın, yapın bir çay oturun kitabınızı okuyun. Yani davranışını görmezden gelin. Anlamadığınızı düşünsün .zaten meseleleri siz konuşarak o tavır yaparak halletmeye çalışıyorsunuz galiba. Siz meseleyi deşmeyeceksiniz ve tavırlarını da umursamayacaksınız. Yapmak istemediğiniz bir şeyi eşinizi kaybetmemek için yapıyorsunuz da eşiniz sizi kaybetmekten niye korkmuyor. Sizin verdiğiniz değer kadar o da size değer vermiyorsa niye bu çaba. O öyle şikayet etsin, diğeri dinlesin başı ağrısın sen umursama asla özür dileme bir süre sonra eşiniz onun dırdırından kesin sıkılır. Ama bir şartla annesi hakkında kötü söz söylemek yok. Baskın yaptığında niye hizmet edesiniz, hoşgeldin hatta bence merhaba deyin sonra çıkarın süpürgeyi leğeni evi ayağa kaldırın temizlik yapacağım ben çalışıyorum vaktim yok deyin, hiç oturup sohbet etmeyin .sizden iyi haberler bekliyoruz. Istikrarlı olmayı unutmayın. Sizin inadınızı görünce belki pes ederler.

Arkadaşlarım özel meselelerini anlatıyorlar senin yanında rahat edemezler diye gayet basit bir cümle kurabilirsiniz. Eşinize de böyle söyleyip kesip atın. Zaten sorun daha çok eşinizde. Bence fazla iyimsersiniz. Eşinizle anlaştığınızı söylüyorsunuz ama bunun sebebi onun istediği gibi davranmanız. Annesine gitmek istemiyorsunuz, sonra eşinize ne yapayım diye soruyorsunuz. Tabii ki annemi sen çağır diyecek. Annesi sizi aradığında gelemem işim var, başım ağrıyor, işte çok yoruldum kafamı dinleyeceğim dinleneceğim deyip kapatabilirsiniz. Eşinizi de aramanıza gerek yok . Unutmuş gibi yaparsınız. Önemsiz bir mesele gibi... Bırakın şikayetleriyle onun başını yesin eşiniz size hesap sorarsa evet iş hayatı beni yoruyor başım ağrıyordu falan filan salama cevap verir umursamaz davranırsınız. Yaptığınız şey gayet normalmiş gibi davranın. Konuşmayı da kısa kesersiniz. Annesine kızdığınızı düşünmesin sizin doğal davranışınız olduğunu düşünsün. Aman şöyle böyle diye açıklama yapmayın. Kayınvalide misafirin mi vardı falan diye deyince sözünü kesin aaa evet vardı falan deyin açıklama yapmayın hemen harekete geçin kalkın cama bakın aaa bugün hava ne kadar güzel falan deyin. Niye beni çağırmadın derse yaşınız yaşlarına uygun değildi deyin gitsin, özel meselelerini anlattılar falan deyin ama yine öyle pek uzatmadan. Sonra konuyu değiştirin kalkın yapacak bakacak bişey bulun. Umursamayın, dikkatli dinlemeyin he he deyin geçin. Derin muhabbetler girmeyin derdinizi,aldığınızı, işinizi paylaşmayın. O Anlatırsa dikkatli dinlemeyin çevrenizde meşgul olun. Sizin sorununuz onları fazla ciddiye almanız eşiniz de bunu kullanıyor. Eşiniz tavır yapıyorsa hiç üstüne gitmeyin, yakın davranmaya çalışmayın. Siz sürat asmayın, ama gidip konuşmayın da o tavır yapıyorsa siz girin mutfağa yemek yapın ütü yapın iş yapın gidip konuşmayın onu kaale almayın, yapın bir çay oturun kitabınızı okuyun. Yani davranışını görmezden gelin. Anlamadığınızı düşünsün .zaten meseleleri siz konuşarak o tavır yaparak halletmeye çalışıyorsunuz galiba. Siz meseleyi deşmeyeceksiniz ve tavırlarını da umursamayacaksınız. Yapmak istemediğiniz bir şeyi eşinizi kaybetmemek için yapıyorsunuz da eşiniz sizi kaybetmekten niye korkmuyor. Sizin verdiğiniz değer kadar o da size değer vermiyorsa niye bu çaba. O öyle şikayet etsin, diğeri dinlesin başı ağrısın sen umursama asla özür dileme bir süre sonra eşiniz onun dırdırından kesin sıkılır. Ama bir şartla annesi hakkında kötü söz söylemek yok. Baskın yaptığında niye hizmet edesiniz, hoşgeldin hatta bence merhaba deyin sonra çıkarın süpürgeyi leğeni evi ayağa kaldırın temizlik yapacağım ben çalışıyorum vaktim yok deyin, hiç oturup sohbet etmeyin .sizden iyi haberler bekliyoruz. Istikrarlı olmayı unutmayın. Sizin inadınızı görünce belki pes ederler.

Cok tesekkur ederim canim.gercekten tam da yapmam gerelenler bunlar galiba..

harekete gectim gibi konuyu actgim gunden beri uygulamaya calsyorum her ne kadar ben uzak durmaya calstikca kendi gelemese de kucuk gorumceye aratip ne yaptgmi sorgulasa da daha rahatim..

en azndan ona hem sinir olup hem cok onemli bir misafirimmi gibi yaninda oturmanin dayanilmaz agrligi yuku kalkti uzerimdn.

esim de kuserse kussun bunun icin bana.
ben ve karnimdaki bebegim de onun ailesi degil miyiz?

Bu isi halledecegim
aynen dedgniz seyleri yapip bi sekilde cozecegim bunu..

ailesine olan gobek bagini cozdugumde umarim cok sinir oldgum su para gonderme meselesine de bir care bulmus olurum kendligimden..tekrarcok tesekkurler

haytım misafirinin geleceğini duyurma,eğr üstüne gelirse annecim bende tam seni çaağıracaktım deyin oldu bitti.:52::52::52:insanlara oynamasını bilirsen seviliyon
ben biliyormuyum hayır:34:eltimden öğrendiklerim:52::52::52:

teheeey soruna bak canım neden canını sıkıyorsun neden bunu sorun diye algılıyor ve eşinle aranı etkilemesine izin veriyorsun.
eşin seni arayıp misafirin varmış dediği anda aa evet aşkım falan filan geldi oturuyoruz ben seni birazdan arayayım desen kestirip atsan ?

kayınvalidenin yanında bu konuyu açan sen olmasan ve o açtığında şakayla karışık aman be annecim alındığın şeye bak iki kaynana çekiştirecekti arkadaşlar senin yanında olur mu hiç dur kahve yapayım içer miyiz deyip onu da sallasan ?

sen üzerine düşündükçe durduk yere suçlu psikolojisine giriyorsun ne gerek var buna

teheeey soruna bak canım neden canını sıkıyorsun neden bunu sorun diye algılıyor ve eşinle aranı etkilemesine izin veriyorsun.
eşin seni arayıp misafirin varmış dediği anda aa evet aşkım falan filan geldi oturuyoruz ben seni birazdan arayayım desen kestirip atsan ?

kayınvalidenin yanında bu konuyu açan sen olmasan ve o açtığında şakayla karışık aman be annecim alındığın şeye bak iki kaynana çekiştirecekti arkadaşlar senin yanında olur mu hiç dur kahve yapayım içer miyiz deyip onu da sallasan ?

sen üzerine düşündükçe durduk yere suçlu psikolojisine giriyorsun ne gerek var buna

ne güzel böyle rahat olabilsek:)şakayla karışık herkes her lafı söylüyo zaten.suçluluk psikolojisi çok fena bişey.çok yıpratıyo insanı.zaten napsan beğenmez eleştirir insanlar.en iyisi kendini kötü hissetmemek. anı kurtarmak süper ya bazı insanlar tavrını kötü olmadan koyuyo ya bayılıyorum buna:))

ya beğen butonu neden kaldırıldı? bu yorumu 10 defa beğenesim var. hepimizin tüm hayatta yapması gereken kurallar bunlar aslında. kimseye gereğinden fazla açıklama yapmayın, kayınvalide veya burda karşınızdaki başkası bile olabilir - surat astığında şikayet ettiğinde onu kale alıp açıklama yapmamak en güzeli. açıklama yaptıkça bunu sorgulama hakkı görüyor.
evet o eve geldiğinde de sürekli misafir muamelesi yapmayın, normal işlerinizi yapın ki her geldiğinde buyur edileceğini zannetmesin. geliyorsa da gelsin bir yerde otursun tabiki eşimin annesidir her zaman gelebilir havası yaratın ve öyle olsun, ama siz işlerinizi hiç engellemeyin ne onun ne de başkası için

Simdiye kadar hic yorum yapmadim ama bu yazdiklarinizida begenmeden gecemedim :16:
100 üstünden 100 vallahi!

Lutfen yardim..

bu kadin hirsi yuzunden evliligimi bozacak.

esimle oyle mutluyuz ki bu konu disinda.
Baska hicbir sorunum yok diyorum,
gulup gecmek istiyorum cok sig geliyor bu kadin bana ama olmuyorrr olmuyorrr biyerlerden bulup cikiyor ve basariyor aramizi bozmayi..

elim ayagim titriyor suan sinirden..

sabah esimle operek ugurladim evden.gayet iyiydi hersey

arkadaslarim geldi bugun bana.
k.v arams kizlarin yaninda gormedm.sonrada unuttum aramayi allah biliyor..

herzamn cat kapi gelen kadin.guya ben acmayinca gelemems gucenmis..

yalan. Kesinlikle haberi vardi arkadaslarimdan..okadar fesat ki sinir tanimiyor.soyle dusundu: bakalim arkadaslar var sende gel diycek mi..

olay cikaracak gel demedgm icin.

esimi aramis.karin telimi acmadi. Misafr var sende gel demedi.
esimle konustk.ararim bn dur brazdan dedim.gerek yok misafr gittikten snra dedi..etkilenmis yani.

bzm bu kadindan baska hicbir kavgamz yok..

biktim kizlar biktim..

her hafta boyleyz.her misafrimle cagrilmayi bekliyor.ilk evlendgim ay tembihlemisti bak haber ver misafr olunca ara bni gucenirim dye..

bu kadar abartacagni bilemedim he ddim gectim.

saka gibi her hafta aramizi aciyo esim etkileniyo etkilenmiyorum dese de..hissediyorum kirgin duruyo bana..bu k.v min bu sekilde bnden sogutmasi 4 oldu..yani 4 sefer msafrimle cagrilmak istedi cagrmadm dye gitti esimi kizdrdi..
alttan almaktan biktim bu kadin ben ozr diledikce daha da azitiyo isi..

kendi annem gelmk istemiyo evime.sorun olur diye ki buyuk sorun oluyor cagrmazsam.

neolur yardim nasil ogretebilirim ben bu insana her gelenle gelinmeyecegni..

arkadasım bu konuyu cok once okumustum ama basıma boyle bı olay gelmedıgı ıcın cevap yazmamıstım ama bugun sabah erkenden aklıma geldı aradım buldum okudum sımdıde yazıyorum. canım bana oyle cok mısafır gelmez cok fazla arkadasım yok. gelenler ya kv arkadasları yada akrabaları olur. neyse dun arkadasım aradı sabah sana gelıcem dedı mutlu oldum tabııı dedım. aksam kv arayıp cagıracaktım unuttum. sabah esımı yol ederken aaaaa annenı arıycaktım aksam nasıl unutttum ya dedım. nıye dedı.. eee arkadasım gelcek o da gelsın dedım. napacak sız kızların yanında bosver o gelmez dedı kı kv cok genc ve her ortama ayak saglar. ben gene de yapamadım aradım. erken kalktıgını bıldıgım ıcın esımden aradım maksat esımın yanında aramak ters bısey soylerse dıye:) neyse dedım anne bak bu arkadasım gelıcek kahvaltı yapıcaz cok guzel seyler yapıcam sende gel dedım. kızım sımdı oraya kadar gelemem dedı.bozuldu zannnettım aksamdan haber vermedım dıye. yok canım atla gel ıste dedım. kv. soyuledıklerını aynen yazıyorum. kızım ben sana her mısafır geldıgınde gelemem gelmem. kendın arkadaslarını agırla dertles eglen ben genclerın yanında ne yapıcam arkadasın benım yanımda belkı rahat edemez. genede saol kızım gelmıs kadar oldum. baska zamanda ben ı alırsın artık. hadı kapatıyorum sen eglenmene bak dedı. ayy bı an cok sevdım be kadını... :)

arkadasım bu konuyu cok once okumustum ama basıma boyle bı olay gelmedıgı ıcın cevap yazmamıstım ama bugun sabah erkenden aklıma geldı aradım buldum okudum sımdıde yazıyorum. canım bana oyle cok mısafır gelmez cok fazla arkadasım yok. gelenler ya kv arkadasları yada akrabaları olur. neyse dun arkadasım aradı sabah sana gelıcem dedı mutlu oldum tabııı dedım. aksam kv arayıp cagıracaktım unuttum. sabah esımı yol ederken aaaaa annenı arıycaktım aksam nasıl unutttum ya dedım. nıye dedı.. eee arkadasım gelcek o da gelsın dedım. napacak sız kızların yanında bosver o gelmez dedı kı kv cok genc ve her ortama ayak saglar. ben gene de yapamadım aradım. erken kalktıgını bıldıgım ıcın esımden aradım maksat esımın yanında aramak ters bısey soylerse dıye:) neyse dedım anne bak bu arkadasım gelıcek kahvaltı yapıcaz cok guzel seyler yapıcam sende gel dedım. kızım sımdı oraya kadar gelemem dedı.bozuldu zannnettım aksamdan haber vermedım dıye. yok canım atla gel ıste dedım. kv. soyuledıklerını aynen yazıyorum. kızım ben sana her mısafır geldıgınde gelemem gelmem. kendın arkadaslarını agırla dertles eglen ben genclerın yanında ne yapıcam arkadasın benım yanımda belkı rahat edemez. genede saol kızım gelmıs kadar oldum. baska zamanda ben ı alırsın artık. hadı kapatıyorum sen eglenmene bak dedı. ayy bı an cok sevdım be kadını... :)

Kusura bakmayın da, bunun konu sahibine ne faydası var?
Konuya yorum yapmamışsınız ki, anınızı anlatmışsınız.. Nispet yapmışsınız yani..
Evet sizin kayınvalideniz mükemmel.. Konu sahibininki değil.. Bu mudur?

E sende her seferinde özür dilersen kadında kendini haklı görüp her seferinde çağrılmayı bekler tabiki.

Gelen senin arkadaşlarınmıydı, anne napıcaksın sen bizim yanımızda canın sıkılır zaten de geç. Yani özellikle çağırmadığını bilsin, özür dileme.

Bana annemle birlikte kayınvalidem yaşıtı misafirler gelir bazen, ozaman uğrar kayınvalidem. Ama benm kendi arkadaşlarım geldiği zaman hiç çıkmadı şimdiye kadar.

Onada bi misafir geldiği zaman, işime gelirse inerim.

Cumartesi akşamı mesela ben evde yalnızdım, kv de de evde yalnızmış uyumuş erkenden saat 8 falan ama. Kardeşleri geldi ben açtım kapıyı. ''Aa uyumuş(ellerinde bişeyler vardı) şunları bırakıp gidelim'' dediler girdiler içeri. Bende hiç demedim bile gelin ozaman yukarda(bende) oturalım diye. Çıktım evime. Sonra sesler geldi aşağıdan uyanmış kv oturuyolar, hiç inmedim bile.
Nasıl alıştırırsan öyle gider. Mesafeni korumalısın.

benim kayınvalidemde beni niye çağırmadın demez ama suratından belli eder heleki annem geldiyse geçenlerde arayıp annen gelmiş ne yaptınız diye sordu zil takıp oynadık diyecektimde neyse dedim hiç umurumda değil eşimede asla laf söyletmem annemi zaten az görüyorum geldiğindede başbaşa kalmak istiyorum bazı arkadaşlar çok doğru söylemiş fazla açıklama yapmamak lazım suçlu psikolojisine sokuyorlar insanı dakikalarca açıklama yapıyoruz sonra

Back
X