SELAMLAR arkadaşlar ya 3 4 gündür acayip terliyorum böyle bir anda acayip bir sıcak basıyor çarpıntım çok ve karnım ağrıyor aishal sancısı ile adet sancısının karışımı dru aradım 2 gün sonra nstye gel dedi bir de geceleri hiç uyumadığınız oluyormu bennim çok oluyor pasiflora alıyorum ama bazen fayda etmiyor zaman geçtikçe çok telailanıyorum nasıl bakıcam becerebilecekmiyim diye strese giriyorum size de oluyormu
aynı sorun bendede var geceleri cok terliyorum ateş basıyo
karnım agrıyo adet agrısıyla ishal gibi karısık bişe
gecen hafta doktora gittim böle bişe yokdu 2 gündür basladı
doktoru aramadım acaba arasam mı neden oluyo acaba yaa
bende gecleri uyuyamıyorum cok zor oluyor böle giderse depresyona gircem bu uykusuzluk yüzünden gecen gece eşime nasıl yalvarıyorum götür beni uyku iğnesi yapsınlar bana diye böle atesler basıyor ayaklarım nasıl yanıyor ve cok vc ihtiyacı derken sabah ezanları olukunuyor bende tık yok
Aynı dertten ben de müzdaribim.
Ben de akşamları uyuyamıyorum .3 ü buluyor yatmam ama bi saatte dalmam derken 4 ü buluyor neredeyse uykuyla buluşmam.
Sıcaklık basma sorunu bende de var malesef.Ayaklarımın altı terliyor.Önceden iki çorap bir patikle zar zor ısınan ayaklarım şimdi çorap olmadığı halde yanıyor.
Akşamları sadece bir yorganla yatıyorum ona da zor dayanıyorum eşimin zoruyla üşütürsün hasta olursun diye kapatıyor üstümü.
Doğum stresine ve heyecanına bağlıyorum ben ...
arkadaslar uykuya dalmak icin tavsiyem yatmadan önce mutlaka süt icin ılık olsun soguk olmasın rahatsız eder
ılık yada sıcak olsun kaynarda olmasın tabi... icine eger seker problemıniz yoksa 1 kasık bal koyun
cok cok cok iyi gelıyo mutlaka deneyın.. ama bu terlemeye ve kasık agrısına napcaz bilmıyorum