nasıl olacak bu iş???

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
merhaba arkadaşlar açtığım konulardan az çok tanılıyorum artık ailemle ilgili.ben öğrenciyim ailemle aynı şehirdeyim,erkek arkadaşım 2,5 saat uzakta bir yerde.2,5 senedir beraberiz hala ailem bilmiyor okurken istemedikleri için.22 yaşında biriyim.sorunum şu ben erkek arkadaşımın kaldığı şehire gittim bir kaç kere ama günübirlik tabi.benim istediğim gitmek en azından 1 gün kalmak o kadar özeniyorum ki arkadaşlarıma üniversitedeyim ama hiç öğrenci gibi değilim.evden okula okuldan eve.benim o şehire gittiğimi bilsinler istiyorum,sonuçta birşey olsa haberleri olsun ama nasıl gideceğim sorun orada ikimizde çok istiyoruz ama zor galiba yani 1 gün nasıl böyle birşey yapabilirim onu da bilmiyorum zaten.fikirlerinize ihtiyacım var yardım eder misiniz???

valla canım, benim annem çok müge anlı izler ve onun sözlerini devamlı bana söyler. benden gizli bişi yapıyosan bunu ille birine söyle ki başına bişi geldiğinde bizde bilelim der :34: klasik okul gezisi, seminer falan bahanesi uydurabilirsin ama nereye gidiceğini çok güvendiğin bi arkadaşın bilsin.. ama günübirlik gidiyomuşsun 1 günlüğüne gitmeye ne gerek var anlamadım ama senin kararın sonuçta. çünkü ailene yalan söyliceğin için vicdan azabı duyucaksın o 1 günün rezil olmasın düşünmekten :34:

Bencede annene bari soyle. Bende uzakta okudum. Haftasonu hangi arkadasimda kaliyorsam ev yada cebini verir, oturdugu semti soylerdim anneme. Bu benim sorumlu olmamdan kaynaklaniyor. Yoksa nereden bilecekler yurttamiyim arkadasdami. Evlatlariminda oyle olmasini isterim.

Acikcasi en buyuk korkum depremdi. Psikopat yanim vardir bazen. Ya arkadasta kaldigim gece deprem olsa ev yikilsa. Dusunsene ailemi, nerde ararlar nasil bulirlar beni. Hayat bu binbir turlu hali var. Kardeslerim de sehir disi okudu. Her zaman bildirdiler yerlerini.

Sana tavsiye ailenden bir bireye anlat her seyi hem onlari uzme hemde vicdanin rahat olsun.

Benim annem yeni vefat etti o' da müge anlıyı cok izler ve böyle birseye müsade etmezdi. :43:
Bu konuda cok hassas oldugumdan aslında yalan söylememeni tavsiye ederim yani acık acık sevgilimin yanına gidiyorum, kalıcam diyebilir misin?
Diyemeyeceksen muhtemelen baska bir bahaneyle gidiceksin ama bence risk hersey olabilir ne ailen ne de sen üzül.
Benim düsüncelerim..

Son düzenleme:

Benim annem yeni vefat etti o' da müge anlıyı cok izler ve böyle birseye müsade etmezdi. :43:
Bu konuda cok hassas oldugumdan aslında yalan söylememeni tavsiye ederim yani acık acık sevgilimin yanına gidiyorum, kalıcam diyebilir misin?
Diyemeyeceksen muhtemelen baska bir bahaneyle gidiceksin ama bence risk hersey olabilir ne ailen ne de sen üzül.
Benim düsüncelerim..

başın sağolsun canım ya .. benimde yaşamaya en korktuğum acılardan annemi, babamı, kardeşlerimi kaybetmek.. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.. sanada Allahtan sabırlar diliyorum..

başın sağolsun canım ya .. benimde yaşamaya en korktuğum acılardan annemi, babamı, kardeşlerimi kaybetmek.. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.. sanada Allahtan sabırlar diliyorum..

Ah be canım bide beni düsün ki, herkes annesini, babasını, kardeslerini ve sevdiklerini kayebetmekten korkar. :(
Ben zaten psikolojik olarak bu konuda zayıftım anneme, babama birsey olacak diye uyku uyuyamazdım anksiyete hastasıyım..
Hatta su cümleleri benim yazdıgıma inanamıyorum, sürekli benim annem öldü mü? diye soruyorum kendime..
Ama su var ki, olmusla ölmüse care yok! Kimseye kalmıycak bu dünya hepimizin gidecegi yer orası ama bu kadar cabuk ve ani olacagını hic düsünmezdim!
Cok erkendi, cok cok erkendi..
Allah kimseye yasatmasın. :43:

Ah be canım bide beni düsün ki, herkes annesini, babasını, kardeslerini ve sevdiklerini kayebetmekten korkar. :(
Ben zaten psikolojik olarak bu konuda zayıftım anneme, babama birsey olacak diye uyku uyuyamazdım anksiyete hastasıyım..
Hatta su cümleleri benim yazdıgıma inanamıyorum, sürekli benim annem öldü mü? diye soruyorum kendime..
Ama su var ki, olmusla ölmüse care yok! Kimseye kalmıycak bu dünya hepimizin gidecegi yer orası ama bu kadar cabuk ve ani olacagını hic düsünmezdim!
Cok erkendi, cok cok erkendi..
Allah kimseye yasatmasın. :43:

amin canım..bende senin gibiyim ailemden uzaktayım şu an. hergün belli saatte ararlar. bi kere gecikince kontörümde yoksa başlarım ağlamaya kesin bişi oldu diye.. ahh ahh hayatın acı yanları da çok acı oluyo işte erken, geç diye kararlamıyo maalesef.. kimse kimseye konduramıyo ölümü ama hayat bi güzel yüzüne vuruyo..

Aileden gizli saklı birden çok kez çıktım şehir dışına gezmek için, erkek arkadaşım için vs. Ama şimdi düşünüyorum da ne kadar riskli. Çok şükür başıma birşey gelmedi ama ya gelseydi. Ailene söyleyemiyorsan en azından en yakın arkadaşına gideceğin yeri, semtini; erkek arkadaşının adı soyadı okuduğu bölüm telefon nosu vs. bilgilerini ver canım. Aman diyeyim !!!

amin canım..bende senin gibiyim ailemden uzaktayım şu an. hergün belli saatte ararlar. bi kere gecikince kontörümde yoksa başlarım ağlamaya kesin bişi oldu diye.. ahh ahh hayatın acı yanları da çok acı oluyo işte erken, geç diye kararlamıyo maalesef.. kimse kimseye konduramıyo ölümü ama hayat bi güzel yüzüne vuruyo..

Ölüm gence, yaslıya bakmıyor vadesi dolan, günü gelen Hakkın rahmetine kavusuyor.
Cok zor günler gecirdim ve hala gecirmekteyim..
Bende okdugumda ailemden uzaktaydım 6 saatlik bir mesafe vardı aramızda ve ben okul hayatım boyunca en fazla 1 ay evime gelmeden durmusumdur cok özlüyordum dayanamıyordum sürekli geliyordum bu yüzden de. İyikide geliyormusum cünkü okulum bitti tam 9 ay sonra vefat etti. Allah ailene ve tüm sevdiklerine uzun ömürler versin..

Ölüm gence, yaslıya bakmıyor vadesi dolan, günü gelen Hakkın rahmetine kavusuyor.
Cok zor günler gecirdim ve hala gecirmekteyim..
Bende okdugumda ailemden uzaktaydım 6 saatlik bir mesafe vardı aramızda ve ben okul hayatım boyunca en fazla 1 ay evime gelmeden durmusumdur cok özlüyordum dayanamıyordum sürekli geliyordum bu yüzden de. İyikide geliyormusum cünkü okulum bitti tam 9 ay sonra vefat etti. Allah ailene ve tüm sevdiklerine uzun ömürler versin..

amin canım herkese, biliyorum çok yeni daha ama harap etme kendini geride kalanlar için..

Back
X