nasıl olacak kızlar böyle:(

sevgiherseydemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
123
1
96
Konya
arkadaslar ben bır yıllık bereberlıgınden ardından sozlendım sozlenmeden once kpss ye gırcem atancam o olmazzsa su olur o olmazsa su olur dıe bır suru ıs sıralıyordu neyse kpssden atanamadı sımdı calıstıgı bı iş var ama haftanın neredeyse 5 gunu sehır dısında maasıda fena deıl ıkımızde sehır dısı oldugu ıvın bu ısı ıstemıoz hem ben yanız kalmak ıcın evlenmıom kı.neyse babası tanıdık yerlerden işlere bakıyo ama maası dusuk dıyo ben sende ara bır taraftan dedıgımde en az 1000 lıra maas veren olur evımız kıra olacak zaten nasıl ev gecındıreyım dıyo işletme mezunuyuz ıkımızde benım ıcınde magaza fln ıstemıyo benıde bekletıyo bıraz once annesıyle konustuk annesıde dugunu gecıktırmek ıstemıyo bende oyle babası kızmaz mı o kızsın dedım onuda dınlemez dedı annesı bızde senı dınler dıe dusunmustuk dedı sozlumde benı hıc dınlemıyo gıbı bende bır kac gundur bunun farkındayım korkmaya basladım neredeyse pısman bıle oldum erken mı sozlendım dıe...nısanlıma yuzumu dusuruyorum hıc hoslanmıyo nefret edıyo kendısı tartısmalardan dusuk yuz ıfadesınden nefret edıyo hıc dınlemıyo benı benımde ıster ısteemz bunlara yuzum dusuyo benı dınlemedıgını gordugumde ıyıce dusuyır bırazda olaylara fazla tepkı gosteren bırıyım sımdı napıyım bılemedım 6 aydır sozluyuz hala degısen bsy yok ne tavsıye edersınız cok yoruldum ınankı kızlar bu arada kandılınız mubarek olsun...

sözlün yanlış yapıyor o yalnız biri değil kararlarını tek başına vermemeli sen sözlüsüysen fikir birliği yapmalısınız.. sözünü dinleyebileceği kimse yok mu? yoksa bu şekilde çok daha bekletir seni.. ne demek surat asmamdan hoşlanmıyor.. hoşlanmıyorsa yüzünün asılmasına müsaade etmeyecek herkes görevini bilecek ;) ömrünün sonuna kadar onu bekleyemezsin ki .. iş buluyor da burun kıvırıyor :S

benım ufacık olaylar karsısında bıle yuzum fazla asılır bunu ablamlarda soyler bana ters gelen bsy yapıldıgında fazla tahammulsuz davranırım oda artık bıkmıs sanırım:)hayat sartlarını bılıyo ve ona gore yasamak ıcın ugrasıyo sımdıkı ısınden 3 bın cıvarı para kazanıyo ama sehır dısı ıste bırde ınanılmaz derecede yorucu 1000 lıralık maasla napıyım ben dıyo bense sıkıldım ne yapacagımı bılemedım kımsenın sozunu dınlemıyo bazen bana sorar bazı seylerı ama yıne bıldıgını yapar off resmen hasta oldum onu tanıdıgımdan berı 5 kılo verdım stresten canım fazlasıyla sıkılıyo ınsanların arasına fln karısmak ıstemıom

bu konuda surat asmakta üzülmekte haklısın ama her şeyde de surat asma yoksa bıktırırsın Allah korusun istemediğin şeyler yaşayabilirsin.. işte maalesefki özel sektörde olunca iş sana değil sen işe ayak uydurmak zorunda kalıyorsun.. bir şekilde bir yerden fedakarlık yapmak gerekiyor arkadaşım :)

canım noktalama işaretleri kullanmadığın için inan metni anlamakta çok zorlandım..o dedi bu dedi şu dedi vs..
keşke noktalama kullansaydın..
neyse konuya gelince nişanlın çok haksız bence, ki o artık evleniyor ve kendi halie karar veremez...
sözlenmeden önceki o olmazsa bu olur şu olur dediği vaadleri gerçekleştirememiş zaten, hala neyin sürüncemesini yapıyor...
sana tavsiyem sakın bu haldeyken evlenmeyin...düzenli bir iş bulsun, maaşı az bile olsa sabah gidip akşam eve dönebileceği bir iş...
öyle ayrı şehirde maaşı iyi diye katlanılmaz ki..madem ayrı takılacaksınız neden evleniyorsun...
aklın varsa düzenli bir iş bulana kadar düğün falan yapmayın...çok örnekleri var çevremde tek tek anlatabilirim şaşırır kalırsın inan...
düğün öncesi verilen vaadlere inanma...
az olsun öz olsun maaşı ama garanti olsun...

Mezun olur olmaz ne yazıkki insan hayalindeki işi bulamayabiliyor. Erkenden sözlenmeniz belkide uygun olmamıştır. İş bulsaydı, işi otursaydı belki de ozaman daha sözlenmediği için ve evlenmeye uygun işi olmadığı için elini daha çabuk tutmaya çalışabilirdi. Fakat böyle şeyler kader kısmet işi, tabiki çaba da önemli bunların yanında.

Bence bu konuda fazla üzerine gitmeyin, biraz umursamaz davranın, kendisi gelsin sorsun ne oluyor diye? Kendinize bakın, gezin tozun. O sizi kaçırmamak ve evliliği geciktirmemek için uğraşsın. Bunun için suratınızı asmamanız, bu konulardan çok bahsetmemeniz ve hafif ilgilisiz belki de hiçbir sorun yokmuş gibi davranmanız yeterli.

Erkeklerin biraz üzerine düşerseniz kaçmaya başlıyorlar. İlgiyi azaltınca afallıyorlar. Zannediyorlar ki hep biz çevrelerinde pervane olacağız. Sizi kaybetmemek için mücadele etsin.

Evlendikten sonra pek işlemiyor yukarıda saydıklarım. Herşey evlenene kadar. Evlendikten sonra istediklerinizi çok yaptıramıyorsunuz. Mesela şehir dışında işe gitmeye devam eder, nasıl olsa sizlede evlenip garantiye de almıştır. Hiç bırakamayacağınızı o yüzden herşeyi yapabileceklerini düşünürler... biz kadınların çilesi...

Back
X