- Konu Sahibi sevgiherseydemek
arkadaslar ben bır yıllık bereberlıgınden ardından sozlendım sozlenmeden once kpss ye gırcem atancam o olmazzsa su olur o olmazsa su olur dıe bır suru ıs sıralıyordu neyse kpssden atanamadı sımdı calıstıgı bı iş var ama haftanın neredeyse 5 gunu sehır dısında maasıda fena deıl ıkımızde sehır dısı oldugu ıvın bu ısı ıstemıoz hem ben yanız kalmak ıcın evlenmıom kı.neyse babası tanıdık yerlerden işlere bakıyo ama maası dusuk dıyo ben sende ara bır taraftan dedıgımde en az 1000 lıra maas veren olur evımız kıra olacak zaten nasıl ev gecındıreyım dıyo işletme mezunuyuz ıkımızde benım ıcınde magaza fln ıstemıyo benıde bekletıyo bıraz once annesıyle konustuk annesıde dugunu gecıktırmek ıstemıyo bende oyle babası kızmaz mı o kızsın dedım onuda dınlemez dedı annesı bızde senı dınler dıe dusunmustuk dedı sozlumde benı hıc dınlemıyo gıbı bende bır kac gundur bunun farkındayım korkmaya basladım neredeyse pısman bıle oldum erken mı sozlendım dıe...nısanlıma yuzumu dusuruyorum hıc hoslanmıyo nefret edıyo kendısı tartısmalardan dusuk yuz ıfadesınden nefret edıyo hıc dınlemıyo benı benımde ıster ısteemz bunlara yuzum dusuyo benı dınlemedıgını gordugumde ıyıce dusuyır bırazda olaylara fazla tepkı gosteren bırıyım sımdı napıyım bılemedım 6 aydır sozluyuz hala degısen bsy yok ne tavsıye edersınız cok yoruldum ınankı kızlar bu arada kandılınız mubarek olsun...