nasıl olacak

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
sevgilimle sorunlarımızı aşamıyoruz benı sevıyor bunu biliyorum eminim.
eski zaman larda yaptıgım şeyleri sürekli yüzüme vuruyor .
aslında yaptıklarım büyük bişey degıl . sınıfdan arkadaşlarımla buluştum ( erkek kız ) ama sevmiyodu sınıf arkadaşlarımı gizlice buluştum . ona eve gıdıyorum dedim gitmedim .
bi ara ayrılmıştık bende sınıfdakı bi cocukla dertleşmiştim bunu ögrendi bunuda sorun etti . bu olayların uzerınde 4 5 ay gectı ç
ama son 2 haftadır surekli bunları yuzume vuruyo ve bana tavır aldı . soguk davranıyo . biraz takıntılı biri takınca takıyo yani . nasıl yine eskisi gibi oluruz napmam lazım ?
bazen iyi bazen uzak oluyo bana . eski olaylardan mesafe girdi benden soguyomu noluyo.
3 hafta önce filan 2 hafta ayrı kaldık ondan sonra böyle oldu başkalaştı ama sevgisinden sühpem yok .

sevgilime iki tane hata yaptım büyük hataydıda valla çok kızmıştı kavga kıyamet koptu ama ayrılmadık bidaha olmayacagına söz ver bende seni eskisinden daha çok seveceğime söz vereyim dedi.ve bikez olsun konusunu açmadı bile hiç yüzüme vurmadı Allah razı olsun ondan seninkini okuyunca şimdi

bence bu takıntılı kişiyle ömrünü heba etme olmaz böyle canım bir daha dünyaya gelmeyeceksin aklında bulunsun

Ay bu ne ya ısıtıp ısıtıp önüne koyuyor takıntılı.
Sevgisine ne kadar da eminsin öyle.
Böylesiyle ömür mü geçer ayrıl yoluna bak.
Ha ayrılmam diyorsan da müstehak derim.

Size hic guvenmiyor .

Senin yaptıklarını ki bi sey yapmamissin yüzüne vuruyor soguk davraniyor trop atiyo ve seni coookkk sevdigine eminsin.

Sevgili konularida hep boyle başlıyor neni sevdigine eminim ama ....

Sevmiyor canim kusura bakma bir insan seni degistirmeye çalışıyorsa sana guvenmiyorsa saygi duymuyorsa sevgiden söz bile edilemez

Kendi ayri oldugu surecte hata yapmiş olmasin bu yuzden kendi hatasi aklina geldikce sana yukleniyor olabilir

o seni kısıtlıyor.
onun istemediği bir şeyi yaptığın için yalan söylüyorsun.
sonra o da senin yüzüne vuruyor.

ilişkiniz ne kadar süredir var ve kaç yaşındasınız bilmiyorum ama her ikinizin de kendi olamayacağı bir ilişkiyi sürdürmenin manası yok.

Bazen ayrilmak gerekir bunu kaybetmek gibi gormeyin,buyumek bu
Sizi mutlu etmeyen birini hayatinizdan cikarmak gerekir,
Adam ozguvensiz ,size deger vermiyor ,birde tripli ,
Sevmek yetmiyor

4aylık evliyim 3 kere dayak yedim eşim çok sınırlı biricok da ağır konusuyo kimim kimsem yok annem öldü üvey annem var o duyunca sevinir babama anlatsam zatn hasta bişey olur diye korkuyorumnse ben agliyom ama esimde gelip benimle ağlıyor özür diliyor öfke hakim olamıyorum diyor 3 kere dövdü affettim ama dün çok ağır konuştu çok kötü kırıldım çok canım yandı özür diledi yine çiçek falan almış ama affetmek istemiyorum yardım edin bn napiyim daha 4 aylık evliyim 19 yaşındayım boşanmak istesem bu yaşta dul kalmak istemiyorum

üff ayrıl ya bu ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…