Nasil olcak ?

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
9.927
En iyi cevaplar
1
5.188
198
Arkadaslar ve benden büyük ablalarim nolur burayada bakin :( defalarca yazmistim özet geciyim 10 aya yakin adet görmüyorum korkunc sekilde kilo aldim ve felaket bir siskinlik var ne yapsam ne etsem gitmiyor adette olamiyorum nolcak benim halim yurt disindaym kadin doktorum yardimci olmuyor eylülde türkiyede jinekologda randevum var ama suan cok kötüyüm napicam su siskinlik nasil gidcek?

Arkadaslar ve benden büyük ablalarim nolur burayada bakin :KK43: defalarca yazmistim özet geciyim 10 aya yakin adet görmüyorum korkunc sekilde kilo aldim ve felaket bir siskinlik var ne yapsam ne etsem gitmiyor adette olamiyorum nolcak benim halim yurt disindaym kadin doktorum yardimci olmuyor eylülde türkiyede jinekologda randevum var ama suan cok kötüyüm napicam su siskinlik nasil gidcek?
polıkıstık overmısın??tuylenme sorunun var mı?? çok uzun zaman olmus gebelık gıbı bı durum olamaz dımı.. kaç yaşındasın?? kist falanmı var acaba?? nasıl yardımcı olmazlar ya.. soğan suyu iyi gelır dıyolar ama neyden kaynaklandıgını bılmeden de yanlış bısey uygulama dıye bısey de dıyemıyorum

Aaa hamile degilsenizz mutlaka masaj yapin
Youtubeden ebru ceylan -adet söktürücü masajı
Halini cok iyi anliyorum adet olamayinca o siskinlik hepimizi mahvediyo hatta bende sebebini bilmedende bise demek istemiyorum ama sogan suyu kürüde yapabilirsiniz cok gecmis olsun 😔

Ben denedim masaji 1 gunde hemen regl oldum tavsiye ederim.. ama masajın bir zararı yok sadece hamile olmadigini emin olup yapin 😔

polıkıstık overmısın??tuylenme sorunun var mı?? çok uzun zaman olmus gebelık gıbı bı durum olamaz dımı.. kaç yaşındasın?? kist falanmı var acaba?? nasıl yardımcı olmazlar ya.. soğan suyu iyi gelır dıyolar ama neyden kaynaklandıgını bılmeden de yanlış bısey uygulama dıye bısey de dıyemıyorum
Selam canim tüylenme biraz var tiroid hastasiym 25 mg aliyorum sabahlari ilac gebelik olamaz malesef tiroiddendir deyip hic bir tedavi bana uygulamiyor 3 ayda bir kan alip yolluyolar delircem cok kötüyüm piskolojik olarakda hic iyi hissetmiyorum asiri kilo asiri ödem var abla 24 yasindaym cocukda istiyoruz ama iste durum bu suan

Aaa hamile degilsenizz mutlaka masaj yapin
Youtubeden ebru ceylan -adet söktürücü masajı
Halini cok iyi anliyorum adet olamayinca o siskinlik hepimizi mahvediyo hatta bende sebebini bilmedende bise demek istemiyorum ama sogan suyu kürüde yapabilirsiniz cok gecmis olsun 😔

Ben denedim masaji 1 gunde hemen regl oldum tavsiye ederim.. ama masajın bir zararı yok sadece hamile olmadigini emin olup yapin 😔
Evet canim onu cok denedim malesef bisey yaramadi bende tiroid hastasiyim bu yüzden hormonel bir durum sanirim 10 ay da az degil adet olmamak hamile kalamiyorum suan bu yüzden :( cokda istiyoruz aslnda cocuk

• Beğen
Reactions: Jou
Evet canim onu cok denedim malesef bisey yaramadi bende tiroid hastasiyim bu yüzden hormonel bir durum sanirim 10 ay da az degil adet olmamak hamile kalamiyorum suan bu yüzden :KK43: cokda istiyoruz aslnda cocuk
Annemdede var tiroid o aslinda oluyor adet buda yurtdisindakiler simdi küfür edecemde olmuyo burda ne doktorlar var yaa :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Hattaa 24 yasindasin masaallahh daha cok gencsin eylulde gelceksin zaten turkiyeyee eylul surasi ne kaldii biliyorum sistin cok

Hattaa 24 yasindasin masaallahh daha cok gencsin eylulde gelceksin zaten turkiyeyee eylul surasi ne kaldii biliyorum sistin cok
Evet hic sorma kilomdan cok utaniyorum bide eylülde dügünde var ondan randevuyu öyle ayarladm ama kötüyüm cok 😢😢 insallah o doktor Iyidir

Annemdede var tiroid o aslinda oluyor adet buda yurtdisindakiler simdi küfür edecemde olmuyo burda ne doktorlar var yaa :sinirli: :sinirli: :sinirli:
Gecmis olsun bende ara kanama oluyodu 3 ayda bir 4 ayda bir ama sonra iyce yok oldu kesildi

• Beğen
Evet malesef kadinlarda tiroid sorunu olunca cogunun böye olabiliyormus ama kendimi kötü hissediyorum her dakka aglayasim geliyo artik
O psikolojikmen oluyor iste adet olamamak benim bile korona yuzunden 26 gun gecikmisti butun hpe agladim iyice patlicaktim resmen coknsismistim

O psikolojikmen oluyor iste adet olamamak benim bile korona yuzunden 26 gun gecikmisti butun hpe agladim iyice patlicaktim resmen coknsismistim
Ay cok gecmis olsun koronada cok kadin öyle olmus ben duydum hatta bi tanidigim bebegini kaybetmisti erken gebelikdi ilk ögrenmesiyle düsürmesi bir olmustu kadinin.. kadin olmak zor ya ne cilesi biter ne hastaligi 😞

• Beğen
Ay cok gecmis olsun koronada cok kadin öyle olmus ben duydum hatta bi tanidigim bebegini kaybetmisti erken gebelikdi ilk ögrenmesiyle düsürmesi bir olmustu kadinin.. kadin olmak zor ya ne cilesi biter ne hastaligi 😞
Hic sormaaa her ceken biz aglayan uzulende bizz 😔

Hic sormaaa her ceken biz aglayan uzulende bizz 😔
Malesef :( canim annene bir yarin sorarmisin tiroid hastasi nelere dikat etmeli yani ben kendi cabamla ne yapabilirim kendim icin cevremde benim gibi hasta olan olmadigindan kimseye soramiyorum asiri kilo aldim 1 senede 15-20 kilo sonrada siskinlik basladi kiraz sapi cayi yaptim neler neler biseye yaramiyo suan:((

• Beğen
Malesef :KK43: canim annene bir yarin sorarmisin tiroid hastasi nelere dikat etmeli yani ben kendi cabamla ne yapabilirim kendim icin cevremde benim gibi hasta olan olmadigindan kimseye soramiyorum asiri kilo aldim 1 senede 15-20 kilo sonrada siskinlik basladi kiraz sapi cayi yaptim neler neler biseye yaramiyo suan:KK43:(
Sorarsamda annem okadar seyleri bilmezz trioidin yavas demisti doktor hatirlamiyorum baya olmustu ama sorarim gene canim

Back
X