Nasıl Oldu bunca şey???

• Konu Sahibi Konu Sahibi drtl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
Çok üzgünüm... Ne zaman nasıl bu hale geldik biz??? Bir zamanlar "biz"ken şimdi nasıl sen ve ben olduk??? Nasıl da yabancıyız artık birbirimize... Artık ağlamak da içimi ferahlatmıyor

Biz ki yıllarca çocuk diye yanıp tutuşmuştuk, daha büyük daha mutlu bi aile olacaktık!!! artık eskisinden daha paramparçayız. Bi hastalık mı bizi bu hale getirdi yoksa sorumluluk almak mı?

Hergün binbir Pişmanlık yaşıyorum, zerre kadar alttan almıyor eyvallah etmiyorsun...

Dönüp geçmişe bakıyorum da, koskoca beş yıl nasıl da harcadık???
Aklım almıyor!!!

Allah sana hidayet bana sabır versin... Doğru yöne yönlendirsin Rabbim beni..

hayırdır neyin isyanı bu böyle detaylı anlataydında yardımcı olaydık . .

hayırdır neyin isyanı bu böyle detaylı anlataydında yardımcı olaydık . .

Bu güne kadar o kadar çok konu açtım ki konu açıp aynı şeyleri yeniden anlatmaya utanır oldum...

Yine eşim yine işi yine Davranışları...
Istiyor ki suya sabuna dokunmasın tüm gereklilikleri drtl halletsin o para getirsin Canı isterse çocukları sevsin sadece

Bezleri bitti diye markete gitmek bile kavga konusu olabilir mi??? Hemde hasretle beklemişken yıllarca

Ben de zaten sadece içimi dökmek istemiştim

Sizi daha önceki konularınızdan hatırlıyorum. Eşiniz yılbaşından sonra işini değiştirme sözü vermişti size yanılmıyorsam, ama sanırım iş değişikliği olmadı. Siz de ona karşı soğuk davranıyordunuz sanırım ve sizin aileniz ikizlere bakmak için sizinle kalıyorlardı. Belki aileniz kendi evlerine gitseler o zaman sizin ikizlerle tek başınıza idare edemeyeceğinizi düşünüp iş değişikliği yapar mı? Şu an ailenize güveniyor olabilir nasıl olsa onlar yanında diye.

Bu güne kadar o kadar çok konu açtım ki konu açıp aynı şeyleri yeniden anlatmaya utanır oldum...

Yine eşim yine işi yine Davranışları...
Istiyor ki suya sabuna dokunmasın tüm gereklilikleri drtl halletsin o para getirsin Canı isterse çocukları sevsin sadece

Bezleri bitti diye markete gitmek bile kavga konusu olabilir mi??? Hemde hasretle beklemişken yıllarca

bunu gergin oldugunda falan mı yaptı yoksa genel tavrı mı boyle?

bazen gergin oldugumda hicbir seyi gozum gormez,
ve gercekten olur olmaz tepkiler verebilir, her seyi reddedebilirim.
bazen özelestiri yapıp ozur dilerken bazen de karsı tarafın ısrarını elestirip kendime haklılık payı da cıkarabilirim.
eşinin durumu nasıl bilmiyorum drtl

eger hep boyle ise karsına alıp konusmaktan baska cozum yok BENCE.
dusunsun tasınsın,
olmuyorsa zorlamanın da alemi yok,
eş olarak yanında hissetmedikce, baba olarak bile sorumlulugu paylasıp destek olmadıkca aynı catı altında yasamanın ne anlamı kalır ki...

Çok üzgünüm... Ne zaman nasıl bu hale geldik biz??? Bir zamanlar "biz"ken şimdi nasıl sen ve ben olduk??? Nasıl da yabancıyız artık birbirimize... Artık ağlamak da içimi ferahlatmıyor

Biz ki yıllarca çocuk diye yanıp tutuşmuştuk, daha büyük daha mutlu bi aile olacaktık!!! artık eskisinden daha paramparçayız. Bi hastalık mı bizi bu hale getirdi yoksa sorumluluk almak mı?

Hergün binbir Pişmanlık yaşıyorum, zerre kadar alttan almıyor eyvallah etmiyorsun...

Aklım almıyor!!!

Hiç sıkılmadan bütün konularını okudum sana daha iyi yön verebilirim belki diye. Okuduklarım karşısında ve şuanki açtığın konu gerçekten şok etti.
İlk evliliğini dert etmeyip seninle evlenebilmek için ailesini karşısına alan adam. Evlendiğinde çocuklar doğduğunda herseye yardimci olan bir adam.
Canım senin tedaviye ihtiyacin var sürekli isyandasin. Evlilikte cinsel isteksizlik başlı başına sorun olurken esin bunu pek dert etmemiş. Ama sen herseyi takar olmuşsun. İşi şehir dışında olabilir o zaman bulunduğu şehre taşının. Evliliğini guzellestirmek için ne yaptın? 2 tane evladın var ne güzel onları bile etkiliyorsunki kreş müdürü evde ne yaşıyorsunuz diyebilme curetine sahip hisetmis kendini.
Psikiyatriye gitmissin 3 kez yardimci olamamıştır sana çünkü yarım bırakmışsin. Durumuna üzüldüğüm için yorum yapıyorum.
Burda ne konular okuyoruz eşim beni arzulamiyor, kayınvalide eziyet ediyor, eşim beni herkese karşı ezdiriyor diye.
Sizin eşinizle çok büyük problemleriniz yokki. Allah iki evlat vermiş Size ona bile isyan içindesin dogmasaydim dogurmasaydim diye.
Yapmayın bi silkelenin çocuklarınızin geleceği, yuvanizin mutluluğu ve en önemlisi kendiniz için uzman bi yardım alın.

Sizi daha önceki konularınızdan hatırlıyorum. Eşiniz yılbaşından sonra işini değiştirme sözü vermişti size yanılmıyorsam, ama sanırım iş değişikliği olmadı. Siz de ona karşı soğuk davranıyordunuz sanırım ve sizin aileniz ikizlere bakmak için sizinle kalıyorlardı. Belki aileniz kendi evlerine gitseler o zaman sizin ikizlerle tek başınıza idare edemeyeceğinizi düşünüp iş değişikliği yapar mı? Şu an ailenize güveniyor olabilir nasıl olsa onlar yanında diye.

Şu an şehir dışına gitmiyor sene sonu işlerini hallediliyor yani burda ama belirsizlik devam
Ailem de bana ve çocuklara kıyamıyor ama genel yapı olarak bunu benimsedi ve konuşmaya bile yaklaşmıyor

bunu gergin oldugunda falan mı yaptı yoksa genel tavrı mı boyle?

bazen gergin oldugumda hicbir seyi gozum gormez,
ve gercekten olur olmaz tepkiler verebilir, her seyi reddedebilirim.
bazen özelestiri yapıp ozur dilerken bazen de karsı tarafın ısrarını elestirip kendime haklılık payı da cıkarabilirim.
eşinin durumu nasıl bilmiyorum drtl

eger hep boyle ise karsına alıp konusmaktan baska cozum yok BENCE.
dusunsun tasınsın,
olmuyorsa zorlamanın da alemi yok,
eş olarak yanında hissetmedikce, baba olarak bile sorumlulugu paylasıp destek olmadıkca aynı catı altında yasamanın ne anlamı kalır ki...

Artık genel tavrı böyle...
Konuşup düzelmeyecekse bitsin dediğimde biterse bitsin yeter diye bağırıp çekip gidiyor son ana kadar dava açmak istemiyorum ailem ikinci boşanmaya ılımlı bakmadığı için ama ailem evine geçtiğinde böyle devam ederse açacağım davayı

Allah kolaylik versin..
Hakkinizda hayirlisi olsun :-(

Hiç sıkılmadan bütün konularını okudum sana daha iyi yön verebilirim belki diye. Okuduklarım karşısında ve şuanki açtığın konu gerçekten şok etti.
İlk evliliğini dert etmeyip seninle evlenebilmek için ailesini karşısına alan adam. Evlendiğinde çocuklar doğduğunda herseye yardimci olan bir adam.
Canım senin tedaviye ihtiyacin var sürekli isyandasin. Evlilikte cinsel isteksizlik başlı başına sorun olurken esin bunu pek dert etmemiş. Ama sen herseyi takar olmuşsun. İşi şehir dışında olabilir o zaman bulunduğu şehre taşının. Evliliğini guzellestirmek için ne yaptın? 2 tane evladın var ne güzel onları bile etkiliyorsunki kreş müdürü evde ne yaşıyorsunuz diyebilme curetine sahip hisetmis kendini.
Psikiyatriye gitmissin 3 kez yardimci olamamıştır sana çünkü yarım bırakmışsin. Durumuna üzüldüğüm için yorum yapıyorum.
Burda ne konular okuyoruz eşim beni arzulamiyor, kayınvalide eziyet ediyor, eşim beni herkese karşı ezdiriyor diye.
Sizin eşinizle çok büyük problemleriniz yokki. Allah iki evlat vermiş Size ona bile isyan içindesin dogmasaydim dogurmasaydim diye.
Yapmayın bi silkelenin çocuklarınızin geleceği, yuvanizin mutluluğu ve en önemlisi kendiniz için uzman bi yardım alın.

Teşekkür ederim. Psikiyatriye gidiyorum ilaç da kullanıyorum Hayatımı sekteye uğratacak ekstra bişey yaşamazsam gayet iyiyim
Iki gündür Ateşler içinde yatıyorum eve geldi dün ben çok yorgunum yatacağım dedi ne yatması çocuklar seni çok özledi dedim akşama kadar sen yattın yarım saat ben yatacağım deyince bende film koptu
Tabi birde her ay bez alma kavgamız var
Alışverişe gidilecek çocukların bezi yok dur yarın olmadı öbür gün diye erteledikçe bende film kopuyor

Bulunduğu Şehre gidemeyiz şehir şehir geziyor
Benim isteksizliğim bana Davranışları (haklı haksız terslemesi toplum içinde bozması gibi) ve haftada bir görüşüyor olmamızdan ben yinede bunun için gitmek istedim izin vermedi biz aşarız başkasıyla cinsellik konuşmanı istemiyorum diye ama davranışlarında değişme olmadı
Eşim cinselliğe çok düşkün ben uzak durdukça hırçınlaştı zorlamaya çalıştığı bile oldu hatta

Ailesine hastalığım zamanında Fazlasıyla ezdirdi hem aileme saygısızlık yaptı hem beni hiçe sayıp ezdi bunları sineye çektim bugünü düzeltelim yeter dedim ama hiç çabası yok
Çok uzun Süreli olmasa da jestler yaptım zaman zaman cinsel açıdan da sosyal açıdan da sürprizlerim oldu ben arada yapsam da o hiç yapmadi Karşılık bulamayınca bıraktım yaklaşık 4 aydır beraber de olmuyoruz

Keşke doğurmasaydık dediğim anların tek sebebi onlara bu hayatı yaşatıyor oluşum

Aile danışmanı, aile terapisti yada psikiyatri tekliflerimi reddediyor
Bana tüm yolları kapattı

Aklım almıyor!!!

destek alsanız psikiyatristen felan

Artık genel tavrı böyle...
Konuşup düzelmeyecekse bitsin dediğimde biterse bitsin yeter diye bağırıp çekip gidiyor son ana kadar dava açmak istemiyorum ailem ikinci boşanmaya ılımlı bakmadığı için ama ailem evine geçtiğinde böyle devam ederse açacağım davayı

sanırım haftada 1 eve gelme durumu degisti,
ilk defa sorumluluk alıp cocuklarla ilgilenmenin ne demek oldugunu goruyor drtl,
kızmanı anlıyorum ama bir o kadar da bu duygudan uzak kalmasının nedenleri de belli.
e aranızda da saglıklı bir iletisim olmadıgından bu tavırları hepten sorun olmus ve buyuk kavgalara dolayısıyla senin tumuyle yılgınlıgına dönmüş.

yine de terapi teklif etmissin... ama kabul etmemis.
tum kapıları kapatınca, kabul edeceksen boyle kabul et diyip rahatlıga vurunca ne yapabilirsin ki...

ailen evine ne zaman gececek bilmiyorum ama gerekirse onlardan bunu rica et, hatta cocukları alıp gitsinler.
sen de esinle konus, başbasa vakit gecirmeye calısın tum sorumluluktan sıyrılıp.
baktın olmuyor, dilekceyi verir ailenin yanına gecersin sen de.
tabi cocukları kacırdı vb. birsey olarak bunu one surebilir, yine de bir avukata danısmakta fayda var.
hatta ailen gidip sen eşinle detaylıca konustuktan sonra onun gitmesi daha iyi olur bence.

sanırım haftada 1 eve gelme durumu degisti,
ilk defa sorumluluk alıp cocuklarla ilgilenmenin ne demek oldugunu goruyor drtl,
kızmanı anlıyorum ama bir o kadar da bu duygudan uzak kalmasının nedenleri de belli.
e aranızda da saglıklı bir iletisim olmadıgından bu tavırları hepten sorun olmus ve buyuk kavgalara dolayısıyla senin tumuyle yılgınlıgına dönmüş.

yine de terapi teklif etmissin... ama kabul etmemis.
tum kapıları kapatınca, kabul edeceksen boyle kabul et diyip rahatlıga vurunca ne yapabilirsin ki...

ailen evine ne zaman gececek bilmiyorum ama gerekirse onlardan bunu rica et, hatta cocukları alıp gitsinler.
sen de esinle konus, başbasa vakit gecirmeye calısın tum sorumluluktan sıyrılıp.
baktın olmuyor, dilekceyi verir ailenin yanına gecersin sen de.
tabi cocukları kacırdı vb. birsey olarak bunu one surebilir, yine de bir avukata danısmakta fayda var.
hatta ailen gidip sen eşinle detaylıca konustuktan sonra onun gitmesi daha iyi olur bence.

Şehir dışına gitmiyor ama şimdilik yani henüz net bişey yok

Ve en kötüsü babam boşanmamı istemediği için asla izin vermez ben de zaten anneme Boşanma kararı verirsem siz gidin madem babam onaylamıyor ben eşimi de evden gönderip başımın çaresine bakarım dedim ama babam hasta bunu gözünün önünde yapamam en geç 2 aya memlekete gidecek ben de bu zamanı bekleyeceğim

O zamana iş durumu netleşir, iş kesinleşince hemen hemen herşey ortaya çıkar zaten diye düşünüyorum

Ayrıca şuan konuşabileceğim bir tavrı yok asla ya susturuyor ya da git nişan diyor

Şehir dışına gitmiyor ama şimdilik yani henüz net bişey yok

Ve en kötüsü babam boşanmamı istemediği için asla izin vermez ben de zaten anneme Boşanma kararı verirsem siz gidin madem babam onaylamıyor ben eşimi de evden gönderip başımın çaresine bakarım dedim ama babam hasta bunu gözünün önünde yapamam en geç 2 aya memlekete gidecek ben de bu zamanı bekleyeceğim

O zamana iş durumu netleşir, iş kesinleşince hemen hemen herşey ortaya çıkar zaten diye düşünüyorum

Ayrıca şuan konuşabileceğim bir tavrı yok asla ya susturuyor ya da git nişan diyor

ailenle ilgili durumu en iyi sen bilirsin drtl, keza nasıl cozecegini de.

madem onlar evde eşinle dışarı cıkıp uzun uzun konussan?
cocuklarla ilgili destek bekledigini, hep boyle evde olacagı gunleri bekledigini ancak su an bez icin bile kılını kıpırdatmayınca tum sorumlulugun senin omuzlarında oldugunu ve yalnız hissettigini... hastayken ilgi gostermesini beklerken butun gun yattın demesine kırıldıgını...
tum duygularını ve dusuncelerini kendine saklayıp sadece "iş" icin iletisim kuruyorsun-uz.

boşanmayı düşündüğünü eşine söyledin mi yada boşanalım gibi cümleler felan kurdun mu belki işin ciddiyetinin farkına varırsa değişebilir mi. Çok üzüldüm haline ama kendini bırakma bebeklerin de varmış madem daha güçlü olman lazım. Hayat eşsizde yaşanır elbet ama bi anlık duygusallıkla karar vererek sonra pişman olacağın şeyler yapma. Bence önce bunu eşinle konuşmalısın.

eşine çocuk sorumluluğu ağır gelmiş anlaşılan, ikizlerin kaç aylık, Allah bağışlasın..

Çok zor güzel dileklerde bulunmak güzel şeyler söylemek isterdim ama ben tek birşeyi çok iyi öğrendim....

"Bir insanın değişmesini beklemek en büyük hata"dır... Beynime kazındı bu...

Karşınıza alın konuşunda demiycem defalarca yapmışsınızdır sonuç aynıdır...

Ailenizin boşanmanıza karşı gelmesini de anlıyorum ama bu hayat sizin bir daha gelmeyeceksiniz dünyaya...

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah vereceğiniz tüm kararlar...

Back
X