nasıl olduğumu bilemiyorum...

ilkbahar1982

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
1.818
500
363
Bursa
köpek gezdirmek için kullanılan uzatıp kısaltılan tasmalardan takılmış bana.isteklerime koşarken o tasma uzun.yalnız tam koşarken geçmişteki olumsuzluklara takılıyorum.o zamanda o tasma kısaltılıyor gibi.özgüvenim yerinde.moralde yerinde.eskisi gibi kendimi değersiz hissetmiyorum.gel gör ki bir yanım yaşadıklarıma takılıyor.ne iş ne aşk...hayatımda hiç bir şey yolunda gitmedi.bu yüzden böyle olmamı da normal karşılıyorum.siz yerimde olsaydınız ne yapardınız?

yerinde olsam pes etmezdim mutlaka sorunlar yasicaksin bunlarin üstesinde gelemyi ögrenmeliyiz, ögrendikcede güclendimizin farkina variyoruz,gecmisin üstüne sünger kapa gecmis gecmistir geri getiremezsin gelecegin icin ayakta güclü durmalisin

Aslında tam olarak sorun nedir ve kimler buna sebep olmuştur o şekilde yazsanız böyle yap şöyle yapma diyebiliriz.

güvenmeme gerekenlere güvendim.kalbim kırıla kırıla zamanla korkak olmuşum. özgüvensiz , kendini değersiz hisseden, bunalım bir tip olmuştum.konsantre bile olamıyordum.neyseki bu durumları atlattım.psikoljik destek aldım.almayada devam ediyorum.dr uma göre durumum iyi.yalnız sakinleştiriciye devam edeceksin dedi.

iş bulamadım.yalnız iş fikrim var.nasıl yapacağımıda biliyorum.yaparımda.yalnız gel gör adım atacağım zaman atamıyorum.kilitleniyorum.işteyken haklı olduğunda kendimi savunduğum zamanlarda oldu.savunamadığımda.dengem bozuldu galiba.

yaşın kaç cnm eger kücüksen takma unutursun herşeye yeniden başlarsın hani büyüyünce geçer lafı varya işte . eğer lise çağını atlatmışsan sıkıntı orda başlar ben de öyleydim o çağlarda ama zamanla herşey yoluna giriyor cnm merak etmee:)))

çok darbe aldım.bir işim olsun o kadar istiyorum ki.düzgün bir tabii.umutlu olduğumu düşünüyordum.yıllar önce izlediğim bir dizi vardı:canım ailem diye.youtubeda rast geldim ve tekrar izlemeye başladım.dizi yayınlandığı zamanda bir erkek arkadaşım vardı.ikimizde çok severdik bu diziyi.:-)kötüde ayrıldık.sevmiştim çok fena.yalnız o kadar kızdım ki o sevgi birden kül oldu ve yıllarca aklıma gelmedi.gelse bile aman bee deyip uzaklaştırdım.izlerken bütün bu olumsuzluklar gitti ve özledimi hissettim.

liseyi bitirdim.çok oldu.zaten en büyük sorunumda bu bunca zaman ne iş olarak düzgün gitti ne de aşk.
aman ya takma aşk yalan dolan çoğumuzun anası babası görücü usulü evlenmiş kız:))) bulursun bi tane iş mi arıyosun kariyer.net ti galiba gir 10-15 başvuru yap bulursun yani kısacası takmayacaksınnn:)

bende onu nasıl yapacağımı soruyorum.çünkü çok manasız.ruhum yorgunluğundan sanırım.bir iki olumlu olay olsun düzelirim sanırım.
Insanlari olaylar ya da insanlar degil kendi dusunceleri ve algilari mutlu eder. Mutlulugunu olay ve insanlara baglarsan kaybettiginde kendini toparlayamazsin. Mutlulugunu is bulmaya baglamissin iyi is bulamadikca mutsuzsun. Is bulsan hayal ettigin gibi cikmazsa yine mutsuz olursun. Hadi hayal ettigin gibi cikti ama bi sekilde istifa etmen gerekti hop mutsuzsun. Ee? Oysa ki saglikli oldugun icin, elin ayagin tuttugu icin, karnin ac olmadigi icin, ve daha bir suru sahip oldugun sey icin minnettar ol mutlu ol. Sahip olmadiklarin senin tasman

şükür duygum vardır.yalnız sahip olmadıklarıma o kadar yoğunlaşıyorum ki sanırım bundan tıkanıyorum.bende bayda bir zamanında bana darbe vuran kişilerden intikam alma isteği var.bu da dediğiniz gibi kişiye takılıp kalmak oluyor.sanki o kişiler mutlu olduğumda üzülmeyecekler.

Back
X