+1bu anlattıklarınızla yorum yapamayız ki.daha spesifik şeyler örnek verin.
Ne gibi merak ettimBazı durumlarda da karşı taraf hoşlandığını göstermesine rağmen, biz onu anlayacak yeteneğe sahip olmayabiliriz. Onu da hesaba katın. Bende olmuştu da. =))
İşi olmamasına rağmen sürekli bir bahaneyle çalıştığım stüdyoya gelirdi. Arkadaş grubuyla takılırdık, ne zaman ben kalksam o da kalkar, eh hadi seni durağa kadar bırakayım bari der, sonrasında sizin oradan minibüse atlar eve giderim diyerekten yolu uzatır, benimle otobüse binerdi. Hiç hoşlanmamasına rağmen birden metal müzik dinlemeye başlamıştı, sürekli benden tavsiye istiyordu. Aynı online oyunu oynuyorduk, erkenden işe gidecek olmasına rağmen benimle oyunda sabahlardı ama oynamaktan çok benimle çene çalardı. Bunun gibi ufak tefek ayrıntılar. Ve ben bu adama platonik aşık olduğumu zannediyordum. Hiç hissetmemiş bunu, çünkü duygularımı belli etme konusunda kıt bir insandım. Neyse sonunda reddedileceğinden emin geldi konuştu. Sonrası "o zaman dans" modu.Ne gibi merak ettim
Allah mutlulugunuzu arttirsin :)İşi olmamasına rağmen sürekli bir bahaneyle çalıştığım stüdyoya gelirdi. Arkadaş grubuyla takılırdık, ne zaman ben kalksam o da kalkar, eh hadi seni durağa kadar bırakayım bari der, sonrasında sizin oradan minibüse atlar eve giderim diyerekten yolu uzatır, benimle otobüse binerdi. Hiç hoşlanmamasına rağmen birden metal müzik dinlemeye başlamıştı, sürekli benden tavsiye istiyordu. Aynı online oyunu oynuyorduk, erkenden işe gidecek olmasına rağmen benimle oyunda sabahlardı ama oynamaktan çok benimle çene çalardı. Bunun gibi ufak tefek ayrıntılar. Ve ben bu adama platonik aşık olduğumu zannediyordum. Hiç hissetmemiş bunu, çünkü duygularımı belli etme konusunda kıt bir insandım. Neyse sonunda reddedileceğinden emin geldi konuştu. Sonrası "o zaman dans" modu.Üzerinden 12 yıl geçmiş, peeh!
Belki onun yöntemleri farklıdır.Allah mutlulugunuzu arttirsin :)
Benimde acaba dedigim biri var
Bunlarin hicbiri yok
Sizinki cok belliymis ama nasil anlamadinizİşi olmamasına rağmen sürekli bir bahaneyle çalıştığım stüdyoya gelirdi. Arkadaş grubuyla takılırdık, ne zaman ben kalksam o da kalkar, eh hadi seni durağa kadar bırakayım bari der, sonrasında sizin oradan minibüse atlar eve giderim diyerekten yolu uzatır, benimle otobüse binerdi. Hiç hoşlanmamasına rağmen birden metal müzik dinlemeye başlamıştı, sürekli benden tavsiye istiyordu. Aynı online oyunu oynuyorduk, erkenden işe gidecek olmasına rağmen benimle oyunda sabahlardı ama oynamaktan çok benimle çene çalardı. Bunun gibi ufak tefek ayrıntılar. Ve ben bu adama platonik aşık olduğumu zannediyordum. Hiç hissetmemiş bunu, çünkü duygularımı belli etme konusunda kıt bir insandım. Neyse sonunda reddedileceğinden emin geldi konuştu. Sonrası "o zaman dans" modu.Üzerinden 12 yıl geçmiş, peeh!
Aman uzun hikaye. Kendi hayatımda çok sorun vardı, psikolojik durumum kötüydü, belki anlamaya hazır değildim bilmiyorum. Şimdi bakınca, hakikaten öküzmüşüm diyorum.Sizinki cok belliymis ama nasil anlamadiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?