Nasıl olur

Seviyor mu sevmiyor mu

• Evet

OY: 4 50,0%
  • Hayır

OY: 4 50,0%

• Ankete Katılan
    8

Alonen12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
26
11
3
45
Kızlar merhaba ben 30 yaşındayım bu zamana kadar sevgilim ya da hoşlandığım biri olmadı ta ki x kişisini görene kadar.Bu kişi benimle konuşuyor ilgileniyor ne söylesem yapıyor ben mi yanlış anlıyorum bir erkek hoşlandığıni nasıl belli eder
Yanlış anlamaya kurban gitmek istemiyorum açık açık soramam ben eğer yoksa nasıl uzaklasabilirim bu kişi rüyalarıma bile giriyorr
Ne yaparsam sevdiğini anlayabilirim bazen benim omzuma vuruyor asker arkadaşıymisim gibi anlamıyorum gerçekten

Bir erkek beğendiyse bir kadını muhakkak örneğin sosyal hesaplardan takibe alır mesaj atar. Birşeyler içmeye davet eder.Dertleşmek bahanesiyle sevgilisinin olmadığını yalnızlıktan muzdarip olduğunu vs. anlatır. Kaçamak bakışlarını yakalarsınız ne bileyim muhakkak net bir şekilde anlarsınız ki yaşınızda küçük değil anlamamanız için. Size kendini farkettirmek için elinden geleni yapar. Yalnızca İlgilenmesi her dediğinizi yapması ve de sizinle konuşması birşey hissediyor anlamını taşımaz bence.

Küçükken saçımızı çekerlerdi büyüdüler omzumuza mı vurmaya başladılar. :KK33:
Biraz zaman tanıyın hoşlanıyosa daha çok belli edecektir.

Bazı durumlarda da karşı taraf hoşlandığını göstermesine rağmen, biz onu anlayacak yeteneğe sahip olmayabiliriz. Onu da hesaba katın. Bende olmuştu da. =))

Ne gibi merak ettim 😀
İşi olmamasına rağmen sürekli bir bahaneyle çalıştığım stüdyoya gelirdi. Arkadaş grubuyla takılırdık, ne zaman ben kalksam o da kalkar, eh hadi seni durağa kadar bırakayım bari der, sonrasında sizin oradan minibüse atlar eve giderim diyerekten yolu uzatır, benimle otobüse binerdi. Hiç hoşlanmamasına rağmen birden metal müzik dinlemeye başlamıştı, sürekli benden tavsiye istiyordu. Aynı online oyunu oynuyorduk, erkenden işe gidecek olmasına rağmen benimle oyunda sabahlardı ama oynamaktan çok benimle çene çalardı. Bunun gibi ufak tefek ayrıntılar. Ve ben bu adama platonik aşık olduğumu zannediyordum. Hiç hissetmemiş bunu, çünkü duygularımı belli etme konusunda kıt bir insandım. Neyse sonunda reddedileceğinden emin geldi konuştu. Sonrası "o zaman dans" modu. :KK8:Üzerinden 12 yıl geçmiş, peeh!

İşi olmamasına rağmen sürekli bir bahaneyle çalıştığım stüdyoya gelirdi. Arkadaş grubuyla takılırdık, ne zaman ben kalksam o da kalkar, eh hadi seni durağa kadar bırakayım bari der, sonrasında sizin oradan minibüse atlar eve giderim diyerekten yolu uzatır, benimle otobüse binerdi. Hiç hoşlanmamasına rağmen birden metal müzik dinlemeye başlamıştı, sürekli benden tavsiye istiyordu. Aynı online oyunu oynuyorduk, erkenden işe gidecek olmasına rağmen benimle oyunda sabahlardı ama oynamaktan çok benimle çene çalardı. Bunun gibi ufak tefek ayrıntılar. Ve ben bu adama platonik aşık olduğumu zannediyordum. Hiç hissetmemiş bunu, çünkü duygularımı belli etme konusunda kıt bir insandım. Neyse sonunda reddedileceğinden emin geldi konuştu. Sonrası "o zaman dans" modu. :KK8:Üzerinden 12 yıl geçmiş, peeh!
Allah mutlulugunuzu arttirsin :)
Benimde acaba dedigim biri var
Bunlarin hicbiri yok 😆😀

Akışına bırakmayı deneseniz? Olursa olur olmazsa olmaz. Verdiğini örnekten net bir sonuç çıkartmak zor. Tek söyleyebileceğim bu kadar dert edinip kafaya takmayın.

Sizinki cok belliymis ama nasil anlamadiniz :KK48:

Sevgili konu sahibi bak lorethin hikayesine. Aynı bunun gibi seven adam yürür yani. Öyle omza vurmayla falan değil yani...

Bir keresinde benden hoşlanan çocuk sırtıma pat diye vurmuştu ki az daha yere dusuyordum...
akşamına da açıldı yani seviyor olma ihtimali çok yüksek :spor:

Konunun başına birde papatya bıraksaydınız konu sahibi. Seviyor, sevmiyor, seviyor, sevmiyor diyerek seçerdik.

Kime ne çıksa onu işaretleseydi hangisi ağırlıklıysa o gerçek olurdu.

(Yedim kafayı.)

Konunuzu okurken lisedeyken yaşadigim bir olay geldi aklima.
Universiteye hazirlaniyorduk, ozel ogretmen yanina gidiyordum. Grupumuzda 6-7 kişi vardi. 1 erkek de ilavelere geliyordu bizimle. Benimle hep şakalaşirdi, gicik ederdi, sinirlendirirdi. Bizim gruptan x isimli bir kizdan hoşlaniyor zann ediyorduk hepimiz. Sakin, sessiz, ortalama guzellikli bir kizdi. Ben guzel biri olmadigim icin kendim aklima gelmemisti. 1 yil bizimle geldi ozel derslere. Tam 1 yil sonra elime mektup tutusturdu, ben şok. Megersem benim icin geliyormus ilavelere (mektupda yaziyordu)
Demem o ki, bu yazdiginizla sizden hoşlanip hoşlanmadigini diyemeyiz. Bir az bekleyin derim.

Back
X