Nasıl oluyor bu?

Kızlar saçımı kestireli 1 yıl olacak neredeyse. İnanın 1 cm bile uzamadı. Kırıklarını aldırayim desem aldıramam da o kadar kısa saçlarım. Daha yeni check-up yaptırdım , tahlillerimde de bir şey çıkmadı. Hastalıktan , vitamin eksikliğinden de değil yaniii. Uzaması için bir öneriniz var mı ? Lütfen konum taşınmasın gerçekten kendime çok dert ediyorum :mad:

Benimde oyleydi 1 yil falan hic uzamiyordu. Şimdi 2 ayda 1 kırıkları aldiriyorum (3 seferdir) 1 santim kadar. Nihayet uzamaya başladı.

Benimde oyleydi 1 yil falan hic uzamiyordu. Şimdi 2 ayda 1 kırıkları aldiriyorum (3 seferdir) 1 santim kadar. Nihayet uzamaya başladı.
Daha 1 ay önce böyle 1 cm falan uçlarından aldırdım kuaförün eli iyi gelir , belki küsmüştür diye ama hiç farketmedi. Şimdi şu ay takvimine göre kestireyim bakayim bi :KK71:

Ay'ın hem aslan burcunda hem de büyüyen fazda olduğu günleri denk getirirseniz güzel sonuçlar alırsınız.

Saçın küsmüştür.
.bazi kisilere saç kestirmek iyi gelmiyor.
Ablamin saclari cok uzundu. Kestirdi. Biz onun ustune defalarca kestiriyoruz ama onun saci hep ayni yerde. Senelerce ancak 3-5 cm uzuyor. Cok gec uzuyor. Kimi sac sevmez kesilmeyi. Bizde ona halk dilinde saç küstürme diyoruz.

Umarim uzar...

Saçın küsmüştür.
Ablamin saclari cok uzundu. Kestirdi. Biz onun ustune defalarca kestiriyoruz ama onun saci hep ayni yerde. Senelerce ancak 3-5 cm uzuyor. Cok gec uzuyor. Kimi sac sevmez kesilmeyi. Bizde ona halk dilinde saç küstürme diyoruz.

Umarim uzar...
Umarım :KK14:

Saçın küsmüştür.

Umarim uzar...
Benim de küstü belli ki. Çok üzülüyorum bu duruma

Ay ben hiç anlamadım bu işten :kızgın: hangi gün var yakınlarda bu iki tarihin çakıştığı

Ne yazık ki yeni geçti. 2 ağustos akşamı yeniay oldu ve ay büyümeye başladı, aslan günleriydi aynı zamanda. 4 ağustos günü 10:33 ay başak burcuna geçti. Şimdi yay ve koç günlerini kullanabilirsiniz aslan kadar etkili olmasa da.

Burarla ne kadar alakaldir bilemem amam bahsettim ablamda aslan burcu. Saci uzamayan ablam.

Burclara gore olsa butun aslan burclular saci az uzayanlarmi?
Su burc olaylari bana pek mantikli gelmiyor.

Olayın insanın kendi güneş burcuyla hiçbir alakası yok aslında. Ay'ın içinde bulunduğu burçların etkisiyle bedenimize, çevremize, enerjimize etkileri olduğuna inanılıyor. Örneğin bahsettiğimiz gibi aslan günleri saçlarımızı temsil ediyor ve o günlerde saçlara bakım yapmak, kestirmek daha güzel sonuç veriyor.

Burarla ne kadar alakaldir bilemem amam bahsettim ablamda aslan burcu. Saci uzamayan ablam.

Burclara gore olsa butun aslan burclular saci az uzayanlarmi?
Su burc olaylari bana pek mantikli gelmiyor.
Kisilerin burclarina gore diil kiz, ayin hangi burcta olduguna gore onlar:KK70:
yani ay takvimine gore aslan burcu gunlerini takip etmesi gerekiyor.

Olayın insanın kendi güneş burcuyla hiçbir alakası yok aslında. Ay'ın içinde bulunduğu burçların etkisiyle bedenimize, çevremize, enerjimize etkileri olduğuna inanılıyor. Örneğin bahsettiğimiz gibi aslan günleri saçlarımızı temsil ediyor ve o günlerde saçlara bakım yapmak, kestirmek daha güzel sonuç veriyor.

Ha... simdi anladim.
Pardon. :)

Bol bol yıka ben gun asırı yıkarım az sampuan az krem kueuyken kesınlıkle tarama fırsat bukduca zeytın yag yumurta sırke maskesı badem yagı da ıyı gelır gecen yıl bu zamanlar boyunu yarı yarıya kısalttım sımdı kestrdıgımdekı uzunlugunu gectı bıle

Back
X