Nasil oluyor

Dandinidastana2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
319
163
103
Hatay
Bazi insanlar hep guluyor.hani sanirsiniz bir gram dertleri yok.nasi pozitif nasil pozitif.nasil oluyor da yuzlerinden nese fiskiriyor.onca aorunlarina ragmen.mesela ben kendimle bas basa kaldigim an bir nefret duygusu kapliyor her yanimi.pismanliklar nefret ofke yakami birakmiyor.bazilari sansli bu hayatta.genleriyke bile sansli

Pozitiflikle genin ne alakası var bilmiyorum ama şanslı olmaktan dolayı değil, hayata karşı duruşla alakalı pozitif olmak. Olaylara karşı verdiğin tepkilerle, bakış açısıyla...

Ben de hep gülümserim. Elimden geldiğince yansıtmam dışarıya içimdekileri. Hep gülerim, çok gülerim. Bu demek değil ki dünyanın en dertsiz insanı benim. Hayır tam aksine gayet sıradan bir insanım. Benim de acılarım var, benim de üzüntülerim var... "Her şeye rağmen" diyebilmektir bence pozitif olmak.

Kendinizden bu kadar nefret edecek, pişman olacak ne yaşadınız bilmiyorum. Fakat iyi/kötü ne yaşadıysak bizi biz yapandır deneyimlerimizdir. Bir ölüm var şu dünyada gerçek. Gerisi hep hikaye.

Tanıdıgım kımı görsem hemen gulerım..
Hayat zaten zor..
Neden ınsanlara tebessüm etmeyeyim..
uzuldugum düşündüğüm vs anlarım var.. Anında bellı olur yuzumden.. O hallerde kimseyle karsılaşmam.. Tek takılır duşunurum cunku..
Bana benden baska benı anlayacak bir Allah vardır bilirim..
Dertleştıgım 1 kışı vardı o kadar..
Her seyı her yerde anlatmam bilirim ki gun gelır tokat gıbı vururlar yuzune.. Ya da bakışlar yeter sana..
Neyse konu farklı yonlere dogru gıttı..
Kusuruma bakmayın..
Sevgiyle kalın..

Malesef bende o insanlardanim
Icim kan aglasa bile disardan kimse fsrk etmez:(

Insan sevgisi cok vAr bende ve bundan nefret ediyorum bazen. " ay üzülmesin belli etmiyim"
"Yok anlatirsam baskasina anlatir"
" simdi anlatirsam derdimi yarin iyi olunca ne olacak"
Bu tür düsünceler ve hepsini ice atmak..

Back
X