Krem halıdan ziyade resimdeki gibi gri halı hoş olur, morla gri birbirini tamamlar.
Ben senin yerinde olsam bu koltuk takımıyla fon perde değil katlamalı ya da zebra
perde kullanırdım. Çünkü modern bir takım seçmişsin ve fon perde daha klasik bir
hava verir. Renk olarak da grili lilalı bir desen seçerdim
Ama illa fon düşünürsen gri zemine lila desenli fon seçip tülü açık renk seçmelisin.
(içine stor da düşünebilirsin)
Duvarlarını çok renkli yapma,, beyaz gayet hoş olur.
Eki Görüntüle 494587
cnmmm ben olsam zıt bir renk kullanırım ya da bunlara benzer bir stil izlerim kare koltuklara uzunnnn yerlere yakın tüller yakışır stor perdenin temizliğide zor :S linke bir göz at istersen cnm EV DEKORASYON HOBİ: Mor renkle dekorasyon önerileri
bence beyaz duvardan duvara yere kadar sade bir tül yeterli daha ferah gösterir ayrıca artık fon demode oldu bence hiç alma
MERHABA ARKADASLAR
bu koltuk takımını aldım ama nasıl bı perde yapacagıma karar veremedım halım krem olucak
fon ıstyorum kenarlarına ama mor cok bogar sızce nasıl bısey olsun bana yardımcı olursanız cok sevınıcem ....:/Eki Görüntüle 494344 [/QU
canım gri fon alıcam ben gri güzel olur
Arkadaşlar , yepyeni bir tarz;bir buluş...Zebra perdede country çiçekler...Eki Görüntüle 594482
Tanışın derim,daha birçok tarz içinhttp://www.belemirperde.com/zebra-perde/baskili-zebra-perde-modelleri-2013
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?