Nasıl rahatlarim

Hamilelikte kabus görme normal bir durum. Rüyalar sadece bilinçaltı ile ilgilidir. Bize gelecekten haber falan vermezler

1 hafta geriden geliyor ne demek.. böbreği bu haftada 4. Olması gerekirken beninki 3.1 mis takip edilmesi lazım dedi çok önemli biseymi sizce bu

1 hafta geriden geliyor ne demek.. böbreği bu haftada 4. Olması gerekirken beninki 3.1 mis takip edilmesi lazım dedi çok önemli biseymi sizce bu
Hayır şu anlık önemli değil ama takip önemli. Takiplerde de sıkıntı görülürse doktor yönlendirir. Ne zaman takibe çağırdı?

Daha öncede konu açmıştım kahve falında çıkan şey ve benim gördüğüm rüyalar yüzünden baya bı etkilendim bebeğim Allah korusun sağlıksız mi ,zihinsel engelli miacaba diye ...lütfen tepki vermeyin ama ben bunu aşamiyorum ve kesin sonuca en yakın amniyosentez sıvısı alınması..yarın ayrıntılı ultrasonum var eğer onda da rahatlamazsam kafamdakiler gitmezse bu testi de yaptırmalı mıyım? Doktor gerek yok dediği halde benim icim yine rahat etmicek çünkü herşeyi temiz olupta öyle bebek doguranlari da okudum ..benim de içimde hep böyle bı his var Allah korusun elimde değil .. ambyisontez testinde anca rahatlama yasayabilecegimi düşünüyorum..ikili ve üçlü de risk yok ayrıntılı yarın..ama yine ağlamaya devam ben..üstelik beş ay oldum gebeliği sonlandırma falan çok zor olur ...ama eğer sorunlu bı bebekse dünyaya geldikten sonrası çok çok zor hem onun için hem benim için her konuda. Biz ölünce ona kim bakar sefil olur ..

Şimdi size soruyorum ayrıntılı da normal çıkarsa bu bebeğin nornal olma olasılığı kacdir? Ve yinede amniyosentez testi yaptırmalı mıyım?
bence sizin derdiniz siz ölünce ona kim bakacak falan değil,kendinizi düşünüp diğer insanlardan eksik bir birey yetiştirmek,bunu insanların görmesi gerek yargılaması gerek başka gözle bakmasını istemediğiniz için bebeğinizin sağlık sorunu olursa aldırmayı istiyorsunuz.Ama Rabbim ona siz yokken meleklerini başında bekleteciğini bilmiyorsunuz.Burada ben sizin tercihinizi sorgulayıp yargılamıyorum tamamiyle kendi düşüncemi aktarıyorum.Ama Allah size eksik evlat versede,tam olan evladından daha hayırlı olacağı için size bunu layık görmüştür.Aldırma düşünceniz zaten dinimizde cana kıymakdan ötürü ters.Yinede sizin tercihiniz

Back
X